Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben? (beszélgetés)
Gratulálok!
Ügyes vagy!
Én most ebédelek,jégsali+vöröskápi,natur joghurt,reszelt füstölt sajt.
Nagyon imádom és ebből sokat is lehet enni:)
Sziasztok,
én olvasom folyamatosan a fórumot, de sokszor nincs időm írni.
Kedden lesz 3 hete, hogy elkezdtem és ma mértem: -2kg. Ez extra mozgás nélkül, csak a kaján változtattam.
Rajtam kívül szinte mindenki tornázik:-)
Nekem a párom nem várja el a fogyást, pedig Ő cingár fajta. Én a kislányom és magam miatt kezdtem bele.
A kenyér elhagyása szerintem is csak szokás kérdése.
Én például el sem tudtam volna képzelni, hogy lecsóhoz, vagy székelykápihoz, főzelékekhez stb ne egyek kenyeret.
Most meg eszembe sem jut, hogy enni kéne hozzá.
Még a pörkölt mellől se hiányzik már a tészta. Savanyúság nélkül viszont képtelen lennék megenni bármilyen húst, de azt meg szerencsére nem kell mellőzni.
Én nem is nagyon ismerem a szomszédainkat, köszönünk is ennyi, enekm ez így elég is.
Eleinte aladtunk egy hiszti nő lakott, mikor megtudta, hogy kutyáink vannak, feljött pár nap múlva, hogy a kutyák egész nap ugyatnak amíg mi dolgozunk, ebben csak az volt a ciki, hogy a párom akkor egész nap itthon volt és egyáltalán nem ugattak. De már elköltözött.
Mázlista! :D
Mi kertesben lakunk, de a mostani szomszéd... Hááát... A legjobb jóindulattal sem nevezhető jónak.
Augusztusban költözünk majd, az ottani szomszédok viszont jók! Az egyik szomszédunk a bolt :D A másik pedig ismerős, amikor esett a hó, átment ellapátolni, mikor mentem csak pislogtam, hogy ez meg ki volt :D
Mostanában én is nagyon narancs függő lettem, mindig úgy várom a délután 4 órát, hogy megehessem a napi 2 narancsot amit szabad.
Ma anyósnál ebédelünka majd. párom most vizsgázik.
Egészségedre!
Ügyes vagy,hogy kenyér nélkül etted!
Mostanában annyira nem kívánom az édességet,régen függő voltam.
Nem idegeskedem ezen:)
Anyós ilyen..már 7éve és ahogy öregszik jobb nem lesz:)
Ettem 3mandarint.
Rengeteg narancsom van tegnap is este megettem 4et nem is voltam éhes.
Szerencsére nekünk szomszédok jók jutottak nagyon:)
Én már kiátkoztam volna magunkat..volt,hogy szóltam az alattunk lakknak,hogy amikor bevadulnak a gyerekek jöjjenek már fel rájuk szólni,erre engem osztottak ki,hogy gyerek hagy ugráljon:)
Mosógép már megy,pakolni kell le a szárítókat is.Ha nem fújna a szél le is mehetnénk,de így nem :(
Ez így van sajnos :(
A szomszédokat és a rokonak nem válogathatja meg az ember :(
Ha ez nekem szól akkor ez van...
Már megszoktam,csak régen ez Szabit nem viselte meg.
Férjem nemrég elment velük ott aludni,látni kellett volna a gyerek örömét.
Amugy most van dél,férjem éjfélig dolgozik,azt is mondhatta volna anyós(mert férjemet bement meglátogatni a melóhelyére),hogy eljön mindkettőért.Mert a csajért jött volna,férjem emg menjen oda éjfélkor...
De ő nem segít nekem..na mind1 nem ragozom,egy egyéniség.Rokonokat nem lehet megválogatni..
Próbálok lenyugodni úgy összességében,lehet tekerek majd egy kicsit hátha segít levezetni a feszültséget.
:(((
Szóhoz sem jutok :(((
Igen jobb helyeken ez így működik.Na nálunk sajnos nem...
A középsőm tej-tojás-szójaérzékeny.Na ez a fő kifogás..ami mondjuk igaz is,anyós veszélyes kajaügyileg rá..de 4.5évesen tud figyelni..na meg a gyerek 2napig krumplin és csupasz kenyéren is ellenne csak mehessen...
Másik Szabolcsom néha túlpörög,kiabál..de tök jól kezelhető,sőt sokszor egy angyal.De ez a másik kifogása anyósnak,hogy mert neki nem fogad szót...amit a nagytól tudok,hogy nemigaz..dehát ez van..
Így most marad itthon mindkettő.
Miért nem viszi el?
Nálunk úgy van, ha az egyiket viszik, kell a másikat is. Egyedül nincs menet, kivéve, ha az egyik beteg.
Jó reggelt csajok!!
Én este elaludtam, mint a tej :)))
Reggel 89,7 voltam, még mindig :)
Haza hoztam a bicajt, ha elalszik a kicsi tekerek, majd meglátom mennyit birok :)
Köszi!
De nem érzem magam ügyesnek..
Amugy is hulla vagyok,fejem megy szét kb alig élek..
Férjem melózik,erre anyós kitalálta,hogy eljön a csajért,na erre a középső totál kikészült,most itt üvölt mindkettő..mert a középsőt nem viszi el soha anyós..
Mondtam ne is jőjjön..cirkusz hallgatáshoz nem kell még anyós is....
:DDD
Kitartás!!!
Egy-fél szelet nem árt meg!
Biztosan ment le, csak az izom nehezebb, mint a zsír.
Állítólag nem cserélődik fel. Szépen megy az le, de az izmodat építed. A zsírból sose lesz izom szerintem. A zsírt "elégeted", mellette pedig izmot építesz.
Húúú, nálunk 7-én volt névnap. Én ettem sütit, olyan 3 körül.
febr. 20-án is lesz és március elején is. Akkor is fogok enni egy-egy szelet tortát.
Tőlem is elvárja, de csak azért mert ő is hízott sokat.
Amikor megismertem 103 kg volt, most meg 143. Mondjuk ettől függetlenül izmos, ha a pocakját leadná, úgy nézhetne ki, mint valami izomagyú :D
De nekem már csak miatta sem szabad feladnom, ő a legnagyobb húzóerő, mert velem csinálja és már 3 kilót leadott!
Nem is érdemes csalni, csak magadat csapod be.
Lesz eredménye, csak kitartás!!!
Arra kell nagyon figyelni, hogy az anyagcsere ne lassuljon le.
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Leküzdjük a nagy súlyfelesleget!!!
- Akiknek 20 kg feletti súlyfeleslegük van
- Társat találni jelentős súlyfelesleggel
- Hogyan veszítsünk el 40 kg súlyfelesleget
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?