Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben? (beszélgetés)
Upsz...most olvastam vissza...nem lefelé ment az a 3 kg, hanem fel...az viszont sajna ismerős...én is tudok ilyeneket produkálni:(((
Na, befogom a szám és előbb olvasok, mielőtt kommentelek:))
Nekem a dietetikus azt mondta, meg több helyen is olvastam, hogy ha diétázol (mármint tényleg), akkor a heti fél-1 kg-os fogyás a normális. Persze lehet, hogy valakinek nehezen indul be vagy lassabb az anyagcseréje, de annak gyorsítására is vannak praktikák:).
Amúgy a 12 nap alatt 3 kg tényleg lehet sok, bár az elején egy csomó mindenkinek gyorsan megy le több (főleg víz).
Helyes, hogy nem adod fel, én sem, pedig én is rossz voltam nagyon a héten....de ezentúl belehúzok!:)
Este szerintem tilos mérlegelni, az úgysem reális!:)
Sziasztok Lányok!
Én sem jártam itt már napok óta, egyszerűen nem volt időm/energiám rá, plusz most furán is érzem magam, tegnap reggel óta émelygek, fáj a gyomrom (részletek a naplómban).
Ráadásul be kell vallanom, hogy az elmúlt 7en nem igazán sikerült diétásan étkeznem, viszont ennek ellenére kisebb csoda történt:
Ma reggel kíváncsiságból ráálltam a mérlegre és 87 kg-ot mutatott!!!!! (Hétfőn ez még 90 kg volt!) Nem igazán értem a dolgot...
Talán arról lehet szó, hogy az a hétfői 90 kg valami előző esti bezabálás eredménye lehetett, vagy nem tudom....
Mindenesetre tökre örülök!:)
öhm ha valakit érdekel... írtam egy cikket és megjelent. sikeres fogyókúrát kívánok mindenkinek :)
Sziasztok!
Szép jó estét!
Délután ettem 2tojásból rántottát tk rozskenyérrel,utána még egy joghurt és 3narancs.
Már fogat is mostam nehogy kísértésbe essek:D
Nem mindegy,hogy színezett barnacukor..vagy nádcukor.
Amugy van benne igazság de a sok mesterséges édesítőt se tartom jobbnak!
Szia 12 nap alatt 3 kiló??!!
Örülj neki,egyébként a normális/ Besenyő P/1.5 kg havonta.5 kor ettem rántott sajtot, zöldséges rizzsel.Előtte reggel 8 -kor pár falatot.mentes vizet ittam,meg nescafét barna cukorral/ja meg most is/.
Nekem csak 10percet sikerült letekerni,és már éhes is vagyok :(
Még most kellene valami tartalmasabbat enni és utána estére már nem,csak ki kell találni,hogy mi legyen az.
Sziasztok!
Nagyon jó látni, hogy ilyen sokan lettünk.
Sajnos nekem lassan indul be a fogyás.
Pedig szigorúan betartom amit elterveztem.
Remélem már lassan lesz látszata.
Mindenkinek jó hétvégét és erőt kívánok!!
Szerintem jó.Én csak azért vettem mert volt hozzá féláras kuponom...
A 15ml-t kibírom gyorsan megiszom utána víz rá..
Az almaecetről én is jókat hallok, vettem is, de még nem mertem megkóstolni :)
Nekem a szűztea kapszula vált be. Valamiért egyáltalán nem hajt meg, hanem csak egy nap egyszer, ahogy normális esetben kellene. De gondolom az ampulla ugyanilyen jó :)
Almaecet?
Sokan mondják,hogy nagyon jó!
Én kapszulát eszek belőle,meg most szűztea ampullázok.
Jó hallani, hogy a férjek/párok ilyen támogatók. :) Az enyém is egy tündér, minden nap azt mondja hogy gyönyörű vagyok és szexi. Mire én azt mondom, hogy én karcsú akarok lenni mint a nádszál :) Azt szokta mondani, hogy ő pont így szeret, de ha magammal nem vagyok elégedett, akkor támogat mindenben, amitől boldog leszek. :)
Én ma két virslit, pár golyócska mini-mozzarellát és kefírt ettem, egy szelet tk. kenyérrel. De én délben reggeliztem... sajnos mi újabban éjjel 3-tól 11-ig alszunk... :S
Szia!
Milyen módszered van?
21kg 1év alatt?ügyes vagy!!!
A 3kg plusz szerintem belefér ekkora fogyásnál!
Sziasztok!
Én újévi fogadalom gyanánt akarok fogyni:D De ez még a tavalyi.. Mondjuk tavaly lement 21 kiló, kb, és még annyit idén is leszeretnék adni. Szóval idén is megfogadtam, de szerintem evvel nem vagyok egyedül. Elég sokat tornázok, erre január 2 óta feljött 3 kiló. Értem én, hogy az izom nehezebb, mint a zsír, de akkor is... ÁÁÁ...kimegy a hajam már ettől a nyamvadt fogyózástól. Ti hogy vagytok evvel?
Üdv köztünk!
Azért az én napi 10-15perc bicajozásomat sem nevezném mozgásnak.
Duci tréningezni kellene...de még tekerni sem tekertem ma.
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Leküzdjük a nagy súlyfelesleget!!!
- Akiknek 20 kg feletti súlyfeleslegük van
- Társat találni jelentős súlyfelesleggel
- Hogyan veszítsünk el 40 kg súlyfelesleget
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?