Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben? (beszélgetés)
Ügyes vagy! :)))
Nálunk ma gyros lesz, marhára örülök neki :D
Az elején ha valaki aktív mozgással kezd,általában azt mondják az okosok,hogy akkor lassabb a fogyás.Szerintem en add fel!
Update termékeket is veszel?miket?
Sziasztok!
Nálunk itt volt a gyógytornász mindkét fiúnál,így tojás is elmaradt,csak a lencse van kész.
Most akarok enni belőle.
Férjemnek nincsenek elvárásai,az egészségemet félti csak.Mostmár ő mondja,hogy ne fogyjak iylen gyorsan..pedig nem tehetek róla.Mondjuk most vagy 2-3hete stagnálok!
Szerinte is a havi 1-2kg fogyás az egészséges és tartós.
Ő amugy sovány nagyon.
Én párom soha nem szóltam a súlyom miatt, pedig mióta együtt vagyunk voltam már 72 és 116. Úgy szeret ahogy vagyok, de ha fogyózom akkor támogat benne, mert ő mindig abban támogat ami nekem fontos: Én leginkább a terhesség miatt fogyózom, meg hogy ne legyek cukorbeteg, na persze a külsöm sem utolsó.
Én szerencsére mellből nem szoktam lényegesen fogyni.
Mindjárt 10óra, fel kéne emelni a hátsóm végre. Úgy el tud menni itt az idő...
Még nem is reggeliztem, ezt gyorsan pótolnom kell...
AZ én heti célom az 70deka-1kiló
Ha havonta sikerül 3kilót leadnom, én boldog leszek...
Jelek azért vannak, hogy ha megkedvelsz valakit, akkor egy kattintással üzenetet tudj küldeni időnként.
Helyettesíti a rövid privát üzenetet. Például ha reggel küldesz egy napocskát, akkor azzal kábé azt üzened az érintettnek, hogy jó reggelt, vagy szép napot.
Ha szivecskéset küldesz, akkor azt jelzed számára, hogy kedveled :)
Az én párom azért morog mert fogyózom:) Ő az ideális pasi. Pedig ő nem kövér, és mégis így szeret. Bár ez lehet szorosan összefügg a mellbőséggel is:) Tudjátok, az megy le először, ha fogysz...
Én reggelire ettem 3 tojásból rántottát (hagymán pirítottam parizerkockákat, és arra ütöttem rá), meg 6 dl teát.
Ebéd sült hekk lesz, kovászos ubival. Vacsi meg szerintem 3 virsli sajttal.
Érdekes módon egy kilót sem adtam le, amin kicsit elszomorodtam, mivel éreztem, hogy kényelmesebb a gatyám. De aztán eszembe jutott, hogy olvastam valahol, hogy aki nekiáll keményen tornázni (az ne csodálkozzon, ha először inkább rámegy a súly, nem lefelé. Mert a zsír izomra cserélődik. Remélem a próféta szólt belőle. De mivel kerek12 napja egy falat kenyeret, krumplit, rizst - s ami a legdurvább -, csokit sem ettem, nem hiszem el, hogy csak 3 kiló ment volna le!
Hello!
Mérleggel én is mindíg így járok..ez annyira sok mindentől függ.Pl wc előtt vagy után mérsz,előző nap mennyit ittál,mikor.
Ezen ne bosszankodj!
Az update szerint 12előtt lehet ilyesmit mint palacsinta és társai...
10kiló rengeteg szerintem 2hónap alatt.Ne a mérleget nézd,hanem a közérzetedet,erőnlétet,nacik derekát!Elő akarom venni azt a nacimat amit legsúlyosabban hordtam és összehasonlítani a mostanival!
Amugy rengeteg nagyméretű elegáns ruhám van amiből kifogytam :( azért azokat sajnálom,volt ami csak 1x volt rajtam.El kellene adni valahol..
Picimet etetem éppen,utána csajommal mi is rántottázni fogunk.
Próbálok reggel és délben jóllakni du/este saláta.Most van bőven jégsalim és vöröskápim itthon.
Kinek mennyire "várja el" a párja hogy lefogyjon?
Sziasztok!
Szép jó reggelt!
Este még 10percet tekertem én is...gondoltam ne lógjak ki a sorból:)
Ki mit főz ma?Mi a mai programotok?
Nálam lencsefőzelék lesz.
Nagyon fáradt vagyok,nem aludtam jól...fejem is fáj.Utálom a frontokat!
Na ezt most találtam....
Meg kell jegyezni, hogy ha bárki a fogyókúrát befejezi, és az energiaszegény étrendet egy másikkal váltja fel, soha többé nem ehet annyit, mint például fiatal korában, amikor testsúlya normális volt. Energiabevitelét ugyanis csupán 20-30%-kal növelheti a visszahízás veszélye nélkül, mert egy lefogyott kövér ember - még ha testsúlyát teljesen normalizálta is - soha nem válik valódi sovánnyá, hanem mindig "lefogyott kövér", azaz visszahízásra hajlamos marad. Ez a szabály egyaránt áll a cukorbeteg és az anyagcsere szempontjából egészséges egyénekre.
Ezért nem fogyózunk mi, hanem teljes életmódot váltunk, nemde?
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Leküzdjük a nagy súlyfelesleget!!!
- Akiknek 20 kg feletti súlyfeleslegük van
- Társat találni jelentős súlyfelesleggel
- Hogyan veszítsünk el 40 kg súlyfelesleget
- Van itt valaki 20 év körüli Győr környékéről, aki jelentős súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni és csatlakozna hozzám?