Kérhet-e egy nő randit a férfitól? (beszélgetés)
"A helyzet az,h.megkérdezte 2 ünnep között mit csinálok,de még nem tudtam megmondani,mondtam majd megbeszéljük..nos,eltelt egy hét és még mindig nem tudom h.várjam míg megkérdi v.rákérdezzek mert nem igazán tudom aktuális e még??!"
Fenti írásodból nekem nem az jön le, hogy találkozni akarna veled, csak egy egyszerű érdeklődésnek tűnik!
Pláne, hogy napi szinten beszélgettek és mégsem
hív randira, az szerintem egyértelmű.
De persze mindenki úgy értelmezheti ahogyan
leginkább jólesne neki :)
Sok sikert neked.
Csak írj neki annyit, hogy most már van időd. Aztán lép rá amit ő gondol.
Azért itt lejjebb 1-2 hozzászólás elég meredek, hogy nem érdekled stb... hiszen igenis érdeklődött, csak akkor még nem tudtad.
Nem kell ezeket a dolgokat olyan mereven kezelni mint ahogy egynéhányan írják.
Nagy divat mostanában, hogy a lányok csábítgatják a fiúkat, teljesen megfordult a nemi szerep.
Undorító.
Most sokan azt mondanák, hogy igen - de szerintem ha megfelelően viselkedsz, (csábítasz...), ő fog elhívni.
Ha meg nem, akkor egyébként sem lenne rád vevő... :((
Van ilyen.
Szia,
jelezd neki, hogy ráérsz. Valószínűleg azt gondolja, hogy elfoglalt vagy :)
Nyugodtan kérhetsz, hisz már találkoztatok egypárszor... ebben semmi nyomulás" nincs :)
Aki mer az nyer" - hidd el mindenben így van.
Ha azt mondja, hogy most Ő nem ér rá, akkor beszéljétek meg, hogy kinek mikor lesz jó egy újabb randi".
Sziasztok!
A kérdés arra vonatkozik,h.pár találka után,ha én látni szeretném kérhetek e randit?V.túl nyomulós lenne?A helyzet az,h.megkérdezte 2 ünnep között mit csinálok,de még nem tudtam megmondani,mondtam majd megbeszéljük..nos,eltelt egy hét és még mindig nem tudom h.várjam míg megkérdi v.rákérdezzek mert nem igazán tudom aktuális e még??!
További ajánlott fórumok:
- Olyan férfitól vagyok terhes, aki lehet sose lehet velem
- A 3 mondat, amit a nok a legjobban utálnak hallani egy ferfitol?
- Mi az a mondat, amit SOHA nem akarsz hallani egy férfitól?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Kezdeményezés után mit jelent ez a válasz a férfitól?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?