Kérhet-e egy nő randit a férfitól? (beszélgetés)
4-5 pár órás találkozás után én sem szeretnék együttkarácsonyozni, ezt én meg tudom érteni.
A szilveszter alap lenne szerintem is :)
De hiszen naponta beszelgetnek!
Azert az eleg vicces indok lenne manapsag, h "elhagytam a telefonszamod". Ez azt jelenti, h elhagyta a telefonjat, az internetet, stb...
Napi kapcsolatban vannak. Tobb igy indult hazassagrol tudok. Nem lehetetlen. Mondjuk az viszont nem derult ki, hogy a Karacsonyt miert nem egyutt toltottek, vannak gyermekek is, akik fele elkotelezodes van?
Ha kapcsolatban gondolkodnak, akkor egyutt szilvesztereznek. Errol sincs semmi info.
170 km kéthetente pár órára ...
Ez akkor szexkapcsolat?
Még annak is kevés, nem?
A legnagyobb baj az, hogy sokan nem veszik a faradtsagot, hogy a forumkerdesen kivul elolvassanak mast is, az pedig ebben az eseben megteveszto.
A feltett kerdesre en is nemmel valaszoltam volna, de a konkret esetben csak idopont egyeztetesrol van szo...
Ahh egy újabb fórum ahol egymásnak eshetnek a konzervatívok az ujitokkal...
El se olvasom úgyis előbbiek nem hagyják míg rá nem tolják a kerdezore a normalitás tebolyat.
nyugodtan hivd fel.lehet,hogy elhagyta a telószámod,és azért nem tud hivni.
nem vesztesz vele,csak nyerhetsz!
az is lehet,hogy kissé félénk.
Nem olvastam a tobbiek hsz-t... Ha egy manyus 1 het utan nem jelentkezik, az mar ultra gaz kategoria-nalam, de az egy nap is!
Ha komolyak a szandekai, akkor jelentkezne.
Legalabb boldog Unnepeket kivantatok egymasnak vagy az sem votttt'
Csalados???
Nem. Egyenjogúság abban van, hogy egyenlő munkáért egyenlő bért, meg a nők is legyenek vezetők stb.
De nem abban, hogy a nők váljanak férfivá.
:DDDD
Lyály!
További ajánlott fórumok:
- Olyan férfitól vagyok terhes, aki lehet sose lehet velem
- A 3 mondat, amit a nok a legjobban utálnak hallani egy ferfitol?
- Mi az a mondat, amit SOHA nem akarsz hallani egy férfitól?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Kezdeményezés után mit jelent ez a válasz a férfitól?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?