Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Bonny 58 tényleg ne add fel, biztos meg lehet valahogy oldani a dolgot! Én ma nem bűnöztem, vizeztem egész nap. Rosszul is vagyok egy kicsit, pihennem kellene de nem bírok! :( Holnap egész nap pakolászom, mert vasárnap indulás! :) Alig várom. Anyum kérdezte mit főzzön, hamisgulyást csinál :) Azt pont ehetek majd! Igaz, hogy valamikor fél 6 körül fogunk hazaérni! Hajaj! Vonattal kell mennem, mert páromnak közbe jött egy munka, amit nem mondhat le, így két gyerekkel mehetek egyedül! Kicsi félek, :( egyel is nehéz volt, nemhogy kettővel :(
Ne add fel!! :))
Írtam neked priviben.
E
Sziasztok!
Ma gyüminap van, de valami nehezen bírom. A tegnapi szénhidrátnap után 20 dekát híztam... Amúgy megint stagnálok, hát ettől nem vagyok valami lelkes, bár az is igaz, "piros betűs ünnepek" jönnek és ilyenkor csak "dagadok"
Bonny, a diéta elején, az átálláskor, mikor a sokateszemmindegymit-ből kicsit normálisabban kezdtem enni, nekem is volt ilyen gondom.
És az is lehet, hogy a sok gyümi is megnyomta a gyomorsavadat, vagyis hogy sok savat csinál neked. Nekem is van ilyen gondom, azért írom ilyen határozottan. Én reflux beteg vagyok - mint hosszú hónapos kínlódások után kiderült - ami azt jelenti, hogy nem elég, hogy sok a savam,de még nem is zár jól a gyomorszájam, ezért visszaáramlik a sav, irritál, ha nem figyelek, fáj a gyomrom, a torkom, köhögök, még a levegővétel is nehéz. (Elnézést azoktól, akik nem bírják az ilyen részletes esetleírásokat...)
Mindezeken kívül előfordulhat, hogy van, amit nem tudsz megemészteni. Mint én a májat, a spenótot, ilyesmit. Ilyenkor nekem is fáj a gyomrom.
Magam példáján azt tanácsolom, olyan gyümiket válassz inkább, ami nem csinál annyi savat - sárgabarack, esetleg banán - és inkább többször egyél keveset. A szénsavas dolgok meg a kávé sem tesz jót, bár ezt én sajna nem bírom elhagyni.
A kamilla tea nagyon!! jót tesz, SOS is, szóval ha nagyon fáj a gyomrod, langyosan kortyolgasd és hamar rendbehoz.
Ezen kívül is vannak savcsükkentő szerek, algapor, meg ilyesmi, no meg persze gyógyszerek, de ez már más tészta.
Mindezeken túl azt javaslom, ha nem múlik a dolog, kérd ki orvos tanácsát, mert az a biztos, ez csak témafelvetés és segítség próbálkozás, amit én írtam.
Akkor ez nem biztos hogy a protein naptól van. Én azt tenném a helyedbe, hogy szünetet tartanék a 90naposban és pár napig diétásan ennék, tea , sóbavízbe krumpli, kevés keksz, erőleves , ilyesmi ... és ha akkor sem múlik el akkor elmennék dokihoz...
Első az egészség, második a fogyás-nekem ez az elvem.
Szia!
Én nem vagyok góré, de szerintem nem lehet kihagyni, nem véletlenül van benne! Miért nem csinálod akkor inkább a régi 90 naposat?
Amúgy: HA VAN ITT VALAKI AKI NAGY GÓRÉ A 90NAPOSBA, AZ LÉGYSZILÉGYSZILÉGYSZI VÁLASZOLJON A KÉRDÉSEMRE, BÁRMILYEN IDIÓTA AGYSZÜLEMÉNY!
:DNah
Tehát a kérdésem:Ki lehet hagyni az új 90naposból a pihentető napot??
semmi baj, azért köszi!:)
Te is csinálod?Ha igen, akkor mióta?
Sziasztok!
Nagyonnagyonnagyon nagy ökörtinóhülyállatmarha vagyok....:'(
MIvel mostanában valami ranada betegség szedett elő, tegnap nemtudtam lemeni a boltba beszerezni a pihentető nap kellékeit...tehát kenyeret, krumplit, sőt még pár pici nápolyit is ettem!!ÁÁÁÁ
Ha egy napot nagyonnagyonnagyon elontok akkor mi van?Gondolom sutba döntök pár napi eredményt.Ez a pihentető nap nekem nem fog menni...Miven ha kihagyom??...segítsetek, nem vagyok valami nagy góré a 90 napos terén :D:D
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.