Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ok, koszomom! Most mar elkoszonok! Lefekszem, itt mar este van, bar meg nem annyira keso de ma nagyon elfaradtam!
Mindenkinek kitartast!
Néha azért legyél egy kicsit engedékenyebb magaddal. Mondjuk ne szénhidrát napon...
:)
Pont egy kezdőt kérdezel erről? :))
De azért vacsorázol, nem? Mert szerintem arról ne mondj le. Esetleg, ha nem mozdul már a súlyod, akkor legyen egy kis szigorítás, hogy ha 17 óráig nem tudtál vacsizni, akkor már is fogsz aznap.
Az étrendet átküldöm.
Szia! Nagyon kivacsi lennek az etrendre!
De szerintetek az jo, ha en mar 5 ora utan nem eszem? Bocsi, hogy meg mindig itt tartok, csak enegem ez annyira erdekel!
Szerintem el fogod érni!!!!
Tegnap kaptam egy étrendsort a 90 naposhoz. Egy olyan lány állította össze, aki 120 kilóról indult 3szor csinálta végig a kúrát, ma 74 kiló.
Szóval ha neki sikerült, neked is fog! Nemcsak, hogy a 80-as tartományt éred el, de annak a legaljára is le tudsz menni. Sőt... Én hiszem és tudom! És nincs vita! :)
Emlékszel még arra az ideális testsúlyszámítási módszerre, hogy magasság mínusz 110?
Jesszum! 164 cm mínusz 110 = 54 kg. Ettől mindig kifeküdtem.
Szerencsére ma már ezt a módszert nem használják, a BMI azért barátságosabb. Bár ott is kicsit (???) túllógok az ideális tartomyánon. :)
Tettem bele rizst, de nem eszek mellé kenyeret.
Szerintem egy kutya... :)
De ugye a töltött paprika töltelékébe nem tettél rizst? :)
A kérdésddel akpcsolatban: ugyan azt írja a leírás, hogy jobb, ha egyforma fehérjét eszel egész nap, ésn tegnap ebédre húst ettem, de vacsira egy kis sajtot. Ugyanis angyon kívánom a tejtermékeket. Szóval passzolom a kérdést.
Szerintetek ha ma töltött paprikát ebédelek ( fehérje nap) akkor vacsizhatok sima joghurtot?
vacsira már nem marad paprika... :-/
Sajnos, én egy ilyen hosszútávú kúránál könnyen elcsábulok. Mondván, van időm behozni. Jó kis önbecsapás. :(
Attól már én is félek, hogy mi lesz, ha megáll a fogyás. Már gondoltam arra is, hogy ha elértem a 80-as határt, akkor csak kéthetente állok mérlegre. Ugyanis olyan 77 kiló alá nehezen megyek. Négy éve voltam 72 kiló. És 77-ről 72-re közel 3 hónap alatt mentem le akkor. 72 alá meg egyáltalán nem mentem. Nagy álmom, hogy egyszer a kilóim száma 6-ossal kezdődjön. :)
Nekem a célom elég általános: bármennyi is megy le nagyon fogok neki örülni :)
Nos a víznap is tervbe van véve, bár egy kicsit félek tőle, most úgy néz ki, hogy a 36. napon lesz, ez még kis jóindulattal belefér az egy hónapba :) Majd a második nem lesz ennyire elcsúsztatva időben :)
:)))))))
Dinnyét vettem, azzal talán "kibírom".
Mikor legutóbb csináltam, akkor tél volt és csak a banán meg az alma volt a leginkább "megfizethető". :D Az alma viszont nekem olyan gyomorsavat csinált, hogy akkor azért buktam bele. :(
Ne aggódj! Tudod, minden fejben dől el. ha már előre rttegsz tőle, akkor még nehezebb. Inkább mondogasd azt, hogy hú, de jó, gyüminap! Csakazértis bírni fogom és élvezni fogom, hogy sok finom, zamatos gyümit ehetek!
Tudom, kicsit dedós módszert, de ha kicsit is könnyebb vele, akkor már megérte.
Jó reggelt!!!!
Elérkezett a rettegett gyümölcsnap :(((
Talán azért lehet "baj", hogy nem eszel vacsorát, mert ugye azt javasolják, hogy inkább többször együnk, de keveset.
És én azt vettem észre magamon, hogy ha nem ezsem vacsit, akkor lasabb az emésztésem. Vagyis másnap nem igazán látogatom meg a mosdót. (Hogy virágnyelven írjam körül.) Bár a gyümi sokat segít ezen.
Egyébként én sajnos későn jutok vacsihoz, általában olyan 7 körül. Ez szerintem késő, jobb lenne 18 órakor.
Ügyes vagy! Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy heti több mint egy kiló lent el. :)
Víznapot mikor tartasz?
Én azt tűztem ki rövidtávú célként, hogy augusztus 20-ig 85-ről 80-ra megyek le. Mist vagyok 81. De félek, hogy a kezdeti lendület hamarosan megáll. És jó lenne valamikor egy víznapot tartani, hogy teljesíteni tudjam a kis célocskámat. :)
Sephard! Nagyon jol haladsz! Ugyes vagy! Ma ismet nem mertem meg magam, lusta vagyok leszalni a bringarol es bemenni a gyogyszertarba! (ott merem magam) De szerintem tutira fogytam ugy erzem!
Az a kerdesem, hogy Ti hany orakkor eszitek a vacsit? Szerintetek az nagy baj, ha en mar sokszor este nem birok enni?
Bocsi, elírtam, fehérje napom van :) Tegnap gyümölcsnapom volt, nem is értem honnan jött ez a szénhidrát nap? :)
De klassz, hogy figyelsz :)
Ez a 24. napom, eddig -4,3 kg az eredmény, amivel elégedett vagyok, főleg, hogy kb 1,5 éve nem voltam ilyen alacsony súly körül :)
Nálam is stimmel a sorrend: fehérje-keményítő-szénhidrát-gyümölcs!
Szerintem a paradicsomos-sajtos csirke nem illik a szénhidrát napba.
A sajt és a csirke is fehérje.
A napok sorrendje mindegy? A leírásban fehérje-keményítő-szénhidrát-gyümölcs.
Nálad nem így van.
Mióta csinálod? fogytál már?
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.