Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
magyarán leszoktattad magad az édességről az atkins alatt? vagy nem is voltál annyira csokis?
ettem mogyit 50g-ot :( asszem tegnap kitágítottam a gyomromat egy kicsit. lehetséges ez? vagy ez nem megy 1nap alatt?
de ha ma már csak 1 almát nyomok be (mondjuk 3-kor), akkor 900-nál megállok.
Érdekes, mikor eszem édességet ahelyett, hogy megelégedne vele a szervezetem, másnap mégjobban kívánom :I
DE ERŐSNEK KELL LENNEM!
Akkor most dádádá!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a fura, hogy bennem annyira bennem van az Atkins emléke, hogy nem szalad el velem a ló ch napon. Max keményítőn szaladhat el a krumpli miatt, de a sütik miatt már nem fogok rossz útra térni.:))
Kitartás a mai gyümi naphoz!
Hali,
ajaj én most kicsit lapítok...
szóval volt egy kis bűnözés nálam:
szombaton a 3 órai vacsit szegtem meg, mert sóskát ettem kicsi krumplival és hát kevésnek tűnt. Így hát 7-kor nekiálltam rágcsálni főtt csicseriborsót, és ettem olivabogyeszt is.
Sajna megtippelni sem tudtam, hogy mennyi volt a sóska, de az egész napot úgy 1500nak tippeltem, erre meg másnap 1 kilóval több voltam.
Na aztán jött a vasárnap, csináltam muffint és ettem is nem keveset (bár csak 3-ig, de a megengedett 1300 helyett a dupláját bizotos megettem), szóval ma reggelre 60 kilót mutatott a mérleg.
Szerencsére ma gyüminap (az almachipset épp most ettem meg, pedig du-ra terveztem)... hát remélem holnapra 59nél nem leszek több (edzés, wc :) ... és még így is fél kiló plusz könyvelhetek el a hétvégére :(
Szóva tanulság, hogy nagggggyon oda kell figyelnem ch napon, és figyelni kell a kcalokat... csak hát ollllyan csokis vagyok. Már keményítő napon alig bírtam tűrtöztetni magam (bár sikerült a végén).
Neked gratula a mínusz kilókhoz! Ügyi voltál!
vaooo, gratula a bébinek! :)
Na akkor nemsokára bővül az edzésed egy kis futással :)
ÁLL A GYEREK!!!!
Eddig "csak" kapaszkodva közlekedett kétlábon, de mostmár néhány másodpercre megáll egyedülis kapaszkodás nélkül. Olyan büszke vagyok rá:) Még csak 2 nap múlva lesz 10 hónapos és olyan ügyes. Lassan elfog indulni egyedül is:)
(bár ha belegondolok ez nekem annyira nem jó, mert majd rohanhatok utána)
Reggelt!
Ismét egy csodás gyümölcsös reggelre ébredtünk!
Remélem vittél magaddal alma chipset a melóba a bűnözés megelőzése végett. Ügyes voltam hétvégén semmi bűn semmi rosszalkodás. Meg is van az eredménye 11 nap után -3,8 kg-nál járok:))) Iszonyatosan örülök neki.
Remélem nem rosszalkodtál hétvégén???
A nadrágomból végre megint csípőnadrág lett, meg kell keresnem az övemet.:)mert fázik a pocakom, amikor lecsúszika a gatyesz. Elég bénán néznék most ki, ha nyár lenne de szerencsére tél van és a pulóver meg a kabát mindent eltakar:)
Na én most dobbantok a gép mellől...
Jó hétvégét és vigyázni hétvégén!!! :) csak semmi bűnözés! :)
Asszem hétvégén nem leszek gép közelben, de ha mégis, akkor beugrom!
Jó hétvégét! ...és esküvőt.. és mindent!
fél 11-kor be is nyomtam a kajcsim 1/3-át (nem bírtam tovább :) most meg a másik harmadát, 3-f4 körül meg az utcsó adagot. Aztán remélem eljutok edzésre is.
...bár ahogy látom bemelegítésként a kocsimat fogom előásni a hó alól... :I
Cserélhetünk ha gondolod :) baba-meló :)
Szerintem simán ehetsz 11 kor is márcsak azért is mert te 3 kor vacsorázol.
(Én néha úgy érzem inkább dolgoznék már 1-2 hetet)
De jó neked, hogy otthon vagy egy kisbabával!!!!!! ...most irigykedem egy sort :)
Lehet fél 11-kor ebédelni :) én már éhes vagyok! és elegem van a gyümiből... és a két óra kajaszünet megvolt...
úgy is az a jó, ha többször eszel keveset, nem? most minek kínozzam magam 12 v. 1-ig, hogy akkor meg befaljak egy nagyobb adagot.Hm?
Hát ez az én is ezért nem veszek most ruhát. Oké Márciusban megyünk vásárolni.
Kb 69 nél fogok elősször megállni a fogyással. Legalábbis ez volt régen.
Ügyiiiiii! :) a kajaelosztásra gondoltam.
Nekem még 5-6 kilót kell leadnom, de tudom, hogy 56-57 körül meg fog állni. Na jó, csak gondolom.
Tök jó lenne ha jöv hétvégére 57 lennék, és után szerintem MAX fél-1 kilókat fogok fogyni egy héten. Lassan mennek az utcsó kilók!
Te viszont több súlyt fogsz leadni ugyanennyi idő alatt... max az utcsó kilóidnál lesz neked is megállás. Szóval dont worry! :)
Fogyókúra szempontjából a kisebb ruhát ajánlanám :) akkor kevesebbet eszik az ember, mintha lötyögős ruhában van.
Persze én is utálom, hogyha úgy érzem magam, mint egy kötözött sonka, szóval abba mész amibe akarsz :))
Márciusban megyek veled ruhákat venni!!! Nekem is a szekrényben áll egy csomó kihízott ruhám, de amíg dagi vagyok nem akarok venni újakat, mert akkor az életben nem fogyok le!
cukoralkohol van benne - norbimajonéz jobb mint a cukor lassabban szívódik fel. De a sima majonéz sem horror. Ezért szerintem ebből megvenni a nobit felesleges.
Kicsit dobbantok gyerek felkelt. De azért rárá nézek a gépre majd.
lehet, még savanyúkáposztát is ehetsz. Sőt lájtos székelykáposztát is :) Majonézt fehérjenapon ehetsz. De azért ne vidd túlzásba szerintem.
Nem tudom pl a Norbi majonéz az cukor néküli vajon?
16 körül indulunk. Pályán fogunk leginkább menni. Akkora gáz ez te hogy borzalom. Vagy kicsik rám a ruháim, vagy iszonyat nagyok. Belázadtam, hogy most én csak ezért nem fogok ruhát venni. Tehát zsákban megyek:(:) Úgy tervezem (persze attól is függ hogy fogyok), hogy márciusban megtámadom a boltokat.
De jó neked, hogy ilyen kicsit kell fogynod:(( Brühühüh
Azt hiszem a husit úgy osztom el, hogy 1/2 ét megeszem ebédre és 1/3 át megeszem vacsira és az úgy belefér az 1100 körülbe ma. Jaj de okos vagyok....
ja, amúgy f12-t akartam írni és nem f1-et a banánevésre :)
én asszem lekapargattam volna a panírt. gusztusos... :)
amúgy én sem vagyok oda a salikért.. mármint a pari, ubi, stb. Persze a majonézes salit be tudom vágni szemrebbenés nélkül :) DE NEKED NEM SZABAD MOST! :) ...nekem sem :(
Saláta hidegen hagy:((
Gondoltam, hogy azt fogod mondani, hogy a felét egyem meg...
Az lesz valószínüleg. Mondjuk az olyan 4 szelet husi egész napra. Nem azért mondom, de ahogy olvasgattam, vannak akik egyáltalán nem néznek kcalt csak esznek amit lehet aznap. Persze nem olyan eredményes így a dolog, de attól még működik. Szóval fogyni lehet úgy is csak lassabban. CSökkentem a tejszint meg a sajtot:) Ha a hús marad a tejszín és a sajt 10-10 deka akkor 1300 kcal.
12-ig lehet gyümit enni, azaz akár még fél 1-kor is be tudsz nyomni egy banánt polgári előtt, nem? és akkor nem leszel olyan éhes 4-kor.
Talán a hidegtálból is tudsz bányászni vmi zöldséget. Szokott lenni díszitésként pari, ubi, stb. Nyugodtan tedd tönkre mások alkotását. hihi
Sziasztok!!
Állitólag van olyan oldal ahol le van írva, hogy afötkajáknak mi a szénhidrát mennyisége.Ha tudja valaki megadja nekem??
Kriszta
Ma csak magamnak főzök. Sztrájkolok!!
Gyerek üveges babakaját kap, apa nem eszik, mert hazajön és már indulunk is. Én meg tejszínes sajtos husit eszem. Biztos marha sok benne a kcal...
2dl tejszín 20 deka sajt és a karaj kb 30-40 dkg meg ey tojás.... Basszus ez 2000 kcal....
Ja és hopláhopp majdnem elfelejtettem:
GRATULA A TEGNAPI HŐS TETTEDÉRT!!!!!!
Hogy én mekkora egy ökör vagyok itt vacakolok, hogy gyorsan meg kell inni a tejszínes kávét,mert utána csak 2 óra múlva ehetek... És rájöttem, hogy fehérje nap van gyorsan csináltam is magamnak mégegyet:)
Az a baj ezzel az esküvő mókával, hogy hidegtálas esküvő lesz tehát csomó sülthús meg majonézes saláta. Tehát nekem semmi nem jó belőle. A másik gond az, hogy ebédelni nem fogok tudni mert ugye móka előtt polgári 13.00- kor:(( Hát naná. Szóval szerintem indulás előtt nyomok 3 banánt. Aztán majd legközelebb 4 körül fogok tudni enni leghamarabb. Szóval azt hiszem egy evés ki fog maradni. Vagy eszem 4 körül és vacsorázom 7 körül Nem kéne kihezni ch nap előtt.
jaj hát tényleg! Te most mész esküvőre!!!
Nagggyon naggggyon vigyázz! :) gondolj arra, hogy én sem bűnözöm a hétvégén, szóval neked sem szabad! Inkább tedd zsebre a sütiket, és majd vasárnap megeszed! :) A köretekkel nem lesz gond :) SOK SIKERT!
Amúgy én is megyek Fehérvárra nagymamihoz, és hát vinni fogom a kis tésztámat, mert ált. husi szokott lenni krumplival és savanyúval..
Túl, szerencsére! olyannyira, hogy fél 3 után már nem is ettem semmit, mert 4-kor léceltem innen (addig szenvedés a köbön), de utána már ezer privcsi dolgom akadt, szóval este 10-ig rohangáltam.
Persze 10-kor tudtam volna enni, de akkor már aludni igyekeztem inkább, mielőtt megkísért valami :)
Sőt még a mai kajámat sem mertem elkészíteni, mert akkor kóstolgatások, stb... Szóval ma reggel ütöttem össze egy kis tejszínes gombás husit.
Te hogy vagy?
Ma gondolom nem kell 3 felé főznöd :)
Amúgy azt hittem a kezdés előtt, hogy a gyüminap utáni reggeliktől rosszul leszek (gyümölcsmérgezés :) de nem, egész jól bírom.
Ha néha befenyítessz unalmas pillanataimban, akkor szerintem simán átvészelem ezt a 90 napot... azaz 82-t :)
Persze én is figyelek, nehogy "félrelépj" :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.