Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
:) most elképzeltelek benneteket bőr szerkóban ostorral és szíjjal a kezetekben. hihi. csak nem engem kéne letámadni hanem valami hapsit :))
Fiúúúúúúk!
Ki nem tartja be rendesen a fogyit????? Mert annak jó hírem van! :)
Aha, persze, kevesebb kcal...
Ezt fogod mondani délután 5 kor is???
Dádádá lesz
Én viszem az ostort te hozd a szíjjadat:)
Zsibi te pedig reszkess!!!!!
Háááát az a nagy helyzet, hogy reggel annyira levett a lábamról a croissant, hogy nem bírtam elraktározni délig. szóval kihagytam a reggelit, és kissé előbbre hoztam az ebédet. hehe
...le legalább ennyivel is kevesebb kcalt viszek be :)
...oké oké többször nem fordul elő, ígérem! :P
... most csuriban volt a kezem. Még jó, hogy nem láttátok :)
Nekem is ch nap.
2 almát ettem gyüminek.
Megöli a gyomrom, a du.-t Winston Churchillel töltöm az tuti biztos.
Főleg hogy az ebéd görögös paradicsomszószos tészta. Lehet nem eszem meg, nincs kedvem Winstonozni.
ajjajj ch nap????
vigyázzzz!
Morning mindenkinek!
Gratula Molntak a tegnaphoz!!!! Csak így tovább!!! :)
Nekem ma ch nap. Hipp-hipp-hurrá. De erős leszek és nem viszem túlzásba!
...jaj imádom a mákosgubát is!! na majd legközelebb :)
Olyan ügyes vagyok!
Tegnap tartottam a gyümi napot.:)) Ma fehérje lesz:)
Egészségedre a mákos sütit!
Lehet enni, sőt még mákosgubát is ehetsz:)
Lenne egy kezdő kérdésem szénhidrátnapra.
Lehet mákos sütit enni?
Amiben több a mák, mint a tészta?
Köszke
ja, azt hittem vmi közelebbi távról van szó...
másfél hete még azért kezdtél el kavarni, hogy enni akarsz a keresztelőn :)
De te tudod! Végülis a gyümi is kaja :) Én BÍZOM BENNED !!! :)
Mert csinálják a kocsit és nem lesz kész csak péntek este de gyerekkel nem lehet elindulni este utazni.
De miért buknám a gyümit??:) Volt már erre példa??
Dehogyis...Mindent tagadok:))))
Nem azért, a kocsi és a tivornyázás hogy jön össze???
Jajj Te lány!!!
...mindenesetre ha bukod a gyümit, akkor legalább a kcalokra figyelj oda, hogy 1400nál ne legyen több. Különben tényleg verés lesz!!
...és most már többen vagyunk... szóval fájni fog! :)
kissé irónikus volt a kérdésem na ná hogy tudom mitől.
Nutella nincs még megenném cukor helyett:)
Olyan jó kedvem van olcsóért csinálják meg a kocsit
kérünk egy hipp-hipp-hurrá-t Molntaknak!!!!!! :))
én a bioboltban kaphatót szoktam venni. Valami hülye figura feje van rajta, a nevére nem emléxem. De lehet máshol is kapni, pl. tescoban a buláták, vörös lencse, aszalt banán meg ilyesmik mellett...
Megmondom: semmilyen.
Azon szerencsések közé tartozom akik nagyon gyorsan tudnak fogyni, ha nem bűnöznek. Én bűnözök ha jól esik és lassabban fogyok. Nem hajt a tatár és még a nyár is messze van:)))
A gyümi nap meg most kifejezetten jól jön 5 nap zaba után.
10 db palcsi után megkérdezed, hogy mitől +1 kiló?? :) ..a 2szendvicsről már nem is beszélek :P
..és miért k.cukrot tettél bele??? ezt a verziót még nem is hallottam... nutella nem volt otthon? :)
Molntak te nagy kavaró művész vagy!
Kiváncsi leszek milyen hatása lesz súlyügyileg.
Hmmmm
Megint kavarok!!!
Nem lesz kész a kocsi péntekre. Tehát nem tudunk tivornyázni pénteken csak szombaton. Úgyhogy ma úgy döntöttem, hogy végre megcsinálok egy gyümölcs napot. És akkor így cs-feh p-kem szo-ch vas-gyümi(bár ezt a keresztelő miatt lehet hogy bukom)
Mint a hülye gyerek ülök itt hogy mi az a ben nagybácsi....
Rájöttem:)
10 darabot kristálycukorral töltve:(
Mára + 1 kg de mitől...
Igen, ez tényleg ezért jó. Én is már többször félretettem a csokit, a nehezebb napokra :) ...ez nálam a ch. Pont azért mert szeretem a csokit :(
És sajna, ha már egy picit megszegem az előírtakat, akkor már "most már úgy is mindegy" alapon felfalom a hűtőt... Szóval ezért nem szabad bűnözni.. Bár jó lenne, ha egy pici bűnözés után is megálljt tudnék parancsolni... De talán majd ha összeszűkül a gyomrom..
Ben Nagybácsi nem zacskós barnarízst eszkábáltam tegnap, úgy csináltam ahogyan a dobozra van írva, és tök jó lett.
Mondjuk belelötyiztem egy üveg gombát még levestől, ahogyan üvegben volt, és azt is felszívta a rízs. Nekem Beni bácsié még soha nem ragadt, egyszer csináltam másfajtát Riceland talán, de nem bizti, és az tök nyákos lett, ment is a kukába.
Súlyilag:
Szeptemberben indítottam 82,5-ről Atkins papával, most állok 70-en, de már vagy két hónapja 1 kg fel, 1 kg le, és tovább nem mozdul, pedig mozogni is elkezdtem, ha már van otthon elipszistréner akkor ne csak porosodjon alapon, meg néha kick-boxolok egyet Norbival.
és tök ugyanúgy főzöm - bár tom nem engem kérdeztél. hihi
szóval úgy emléxem az van ráírva, hogy 4x annyi vízben kell főzni, mint a rizsadagod. Én így szoktam csinálni, és nem ragad. Bár nem is főzöm agyonra, mert állítólag úgy egészségesebb. haha mondom én, aki 5perc alatt képes felfalni egy fél disznót.
na haligali,
neeem iiiiiiiiiiiiis zabálok! hétfő óta nagyon jó kislány vagyok! :)
Na tegnap még leerőltetted az a palcsit? :)
Ma én lecsózom :) és egy kis tofut sütöttem hozzá. Ez állítólag keményítő, mivel szójabab vagy mi.
Na akkor mától ismét hajrá! :)
Jay!
Te honnan hová tartasz?? Mármint súlyilag
Helló bébi!
na mától indul a menet megint! Komolyan jó kislány leszek:)))
Szóval ma nyomok egy fehérjét.
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.