Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ha úgy gondolod, hogy menni fog, akkor hajrá!
Figyeld a súlyod, van már mérleg?
Zseniális!
Molntaknak álcázzuk magunkat és már meg is van a bébi.
Szerintem molntak nézz másik után, és ha mindenhol ez van (szerintem csak fizetősekben nem)akkor pedig menjen a bébi bölcsibe, mert máshogy nem fogod tudni megoldani, mert ha jól emlékszem anyukád dolgozik.
Nálunk úgy csinálják, hogy akkor csak fél napot van a gyerek amíg otthon van a szülő, nem csak bölcsiben csinálják így, hanem az oviban is. Ezt is megkérdezhetnéd.
Jay egy újabb ötlet! Ellophatjuk az oviból is a gyereket :) bár ki tudja mikor lesz beiratva.
Molntak nekem is egy másik ovi jutott az eszembe rögtön. Bizti, hogy csak a város másik végében van a legközelebbi??
Vágtam egyből bejött, hogy új kép, és nem is egy!
Ezekután asszem nem állunk el a rablási tervről.
jaj de kis éééééddddiiiii!
Na jól van, huzogasd csak a mézes madzagot a terroristák előtt.. majd megbánod hehe.
Tényleg, hozod a bébit májusban ugye?? :)
good morning Mindenkinek!!!
Örülök, hogy vége a húsvétnak :) persze csak a zabálások miatt. Ugyanis nem vetettem meg az édességet hehe.
DE tegnaptól elkezdtem az atkinst! Persze azért itt fogok nyomulni a 90 naposon (is), mint egy terrorista kakukktojás.
Na és most dobbantok naplókat olvasni, és írni.
Pusszantás mindenkinek aki bejutott!
Annyit boroztam tegnap, hogy hűűűűűűűűűűű, és még mindig tiszta kóma vagyok, úgyhogy ma nem nagyon fogok dolgozni.....:))))
Szia! Jó reggelt mindenkinek!
Szerencsés vagy! Én összeettem 2 kilót úgy, hogy csak azt ettem, amit lehet... Biztos a gyüminap és a lénap után beijedt a szervezetem és bezabált...
De vége az ünnepnek és a henyélésnek :).
Jo reggelt!
Én se hiztam, pedig nálunk is volt kaja böven.
Ma reggel kicsit szivatoval indultam. Szerintem a Manot is nehéz lesz felkelteni. Bezzeg amikor aludhatnánk, akkor fentvan. :((
Szép reggelt mindenkinek:)
ELmúlt az ünnep (végre), tehát megint itthon vagyok:)
Ki mennyit hízott? Én semmit hehe pedig ettem 3 napig.
No para!
Én minden nap reggel megiszom a reggeli tejeskávémat, lé napon is. Az is lé nem?:)
Igen többnyire. De azt hiszem, hogy teát is ihatsz édesítővel.
A lényeg, hogy 0 kcalt vigyél csak be a szervezetbe.
Nah hát azért elfogyni még nem fogok... még rengeteg kiló plusszom van :(.
Nekem is vásárolni kellett mennem, holott szóltam előre, hogy nem nagyon szívesen vezetnék... Figyelmetlenebb voltam az tény és a reflexidőm is a többszörösére nőtt. Szóval máskor lénap nem ülök kocsiba.
Amúgy egyáltalán nem volt vészes :), a gyümölcsnap sokkal rosszabb :(.
9 kiló Faw teljesen el fogsz fogyni!
Én lénap tudtam aludni, csak előtte volt gáz, muter kitalálta hogy menjünk vásárolni. Hát én vezettem úgy figyeltem hogy majd kigúvadt a szemem, hogy ne csináljak hülyeséget már tök sötétben az autópályán. Aztán a Tesziben meg egy párszor megszédültem. De csak az első volt ilyen a többi nem.
Sziasztok!
El kell mondanom, hogy fogytam eddig 9 kilót :). Teljesen örülök.
És túléltem a lénapot, egyáltalán nem volt olyan vészes, csak a vége fele az alváshiány és az éhség tett tönkre kicsit.
Ti sem tudtatok az nap aludni??
Noh, kellemes húsvétolást mindenkinek :).
Sziasztok csajok!
Jó hétvégét mindenkinek és húsvétolást, most már tényleg nuku net. :)))
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.