Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Faw tessék jönni bulizni!
Nézz át a fabatkás topicba.
Csontozd ki előtte és akkor a csont már nem is számít...
De ha belegondolok, akkor ez blöeeeee... mert milyen grillcsirke az ami csonttalan...
Szóval ötlet elvetve.
Matematika - szöveges feladat :)
hogy számolom ki a grillcsirkém kcalját (ami fullon van csonttal ugyebár), ha amikor megvettem az egész csirkét 1350g-os volt, sütés után 920, kb 20kcalnyi olivaolajat tettem rá (meg fűszert)? Lerágom a husit róla, utána meg felteszem a mérlegre a csontokat?? :)
hi everybody!
jaj, hát már kora reggel zserbóról kell olvsnom?? Asszem ma egész nap ellennék azon :)
Mert drága jó nagyanyám 6 tepsivel sütött és azt eszi a falu teljes lakossága szerintem. :)))
És nem vagyunk kevesen kb. 6000 ember.
Úristen! Ebbe belegondolni is rossz! :(
:)
Jó reggelt ifjúság!
Mi ez a pangás?
Tegnap kidobtam egy egész tálca zserbót, hogy nehogy megegyem. :((((
Jóó reggelt:)
Naaa mi ez a szűk szavúság?
mikor kezdted az első szakaszt?
Asszem én is bírnám tovább mint 2 hét talán, csak a túró meg a gyümi (még a bogyósokon is elvagyok) hiányozna. Túró is persze kakaóporral meg édesítővel :) Azt lehet ugye (a 2.szakaszban)?
ok, várjuk :)
de ha túllépsz 1000kcalon és 6 órán, akkor fabatka megvonás :P
a pikulába erre nem is gondoltam:(
De mondjuk ha mérem a súlyt és a kezdő napon lecentizem magam??
Elvileg ugye a körfogatomnak kisebbnek kell lennie annak ellenére, hogy ha a súly ugyanakkora marad nem? Mert az izom súlyosabb, ám kisebb a térfogata, mint az izomnak.
Bár mondjuk én nem valami nagy erősítő edzésre gondoltam, hanem az itthoni biciklizésre meg a heti 1-2 alkalmas edzőteremre, ahol szintén inkább csak kardióznék. Nem hiszem, hogy ettől olyan nagyon megnőnének az izmaim. Vagy???
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.