Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
szevasztok!
jaj, ne dolgozzatok már annyit! Főleg ha fáj a fejetek! :)
Nekem nem fáj, de ritka sz..r passzban vagyok...
Na majd még jövök!
Na szívem:
Alapvető kérdés: ez egy teljesen új cég, vagy az előző jogutódja?
Ha teljesen új akkor a szerződésben kiköthetnek rövidebb próbaidőt, de ha nincs benne akkor 3 hónap, és bármikor azonnal eljöhet, minden következmény nélkül.
Ha jogutód (nem így szokták csinálni csak ez egy lehetőség) akkor a munkaviszony folyamatos marad.
A jogutód azt jelenti, hogy a jelenlegi cég átalakul, mondjuk Kft-ből Rt-vé, stb.
Szerintem nem jogutódos a dolog, ahogy mesélte az embered ezek mindig új céget alapítanak, úgyhogy az első verzió a valószínű.
Jay bébi HELP!
Megszűnik a jelenlegi cég. Át veszik őket másikba. Ha szerződést kötnek, akkor abban ki kell kötni próba időt vagy az egyértelműen mindig 3 hónap? Új szerződést kötnek. A három hónap alatt ugye bármikor azonnali hatállyal is eljöhet akár?
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy a neten meg lehet-e találni a 90 napost angolul?
el szeretném küldeni, de nem nagy kedvem van lefordítani.
Egy idöben mi is bébiételeztünk. akkoriban még csak a gyümölcsöt nem ette. Most jönnek a fini gyümölcsök, megprobálom megetetni. Pl a hétvégén a dédivel almát evet, de velem nem hajlandó megenni.
remélem tavasszal sok minden megfog változni
Szia:)
csinálj neki májpuffancsot, vagy darált husis kajákat.
Bár így bele gondolva, ha már ennyi idős, akkor biztosan felismeri.:(
Az enyém jó evő, hála az égnek, még mindent megeszik, csak a sütőtököt nem. CSak most nem eszik, gondolom fáj neki ha rág. Megpróbálkozom a gyümölcs levessel, hátha sikerül. Vagy valami üveges bébiétellel. Kb 1-2 hete semmi mást nem kért enni csak üveges bébiételt minden egyes evésre. Már akkor is arra gondoltam, hogy azért nem eszik mást, mert fáj az ínye. Hát nem tudom, majd kiderül.
vasárnaponként van a clubbon (10körül asszem) egy műsor, ahol "problémás" gyerkőcöket visznek be 6 napra egy bekamerázott kéróba (olyan mint a bigbrother) és egy pszichiáter segít nekik. Ott is volt nem is egy bébi, aki nem akart enni. Sőt olyan is, aki csak pépesített kaját eszik. Nem szoktátok nézni? Én csak 2-3 részt láttam, de tanulságos tud lenni... mondja ezt zsibi, akinek még tervben sincs a bébi. hehe.
...De jól fog jönni, mikor Molntak bébije már nálunk lesz. Ugye Jay? :)
Szia (sztok),
Bizti a foga miatt lázasodott be.
Én is szenvedek az etetéssel igaz Bence már 3,5 éves, de enni azt nem szeret. Alig lehet megetetni. csak zsarolással. Amit megeszik: spenót, tejbegriz, kicsi leveske, tészta. de nem adhatok neki mindig tésztát! Hogy fog kinézni évek mulva? Gyümölcsöt, husit, halat, krumplit nem hajlando enni. A husit csak akkor eszi meg, ha nem látja a kajába. Ha kiejtjük hogy pl hogy husgaluska, akkor nem kell neki, ha szt mondom ugyan arra, hogy nokedli, akkor jöhet.
Már mindent probáltunk.
Reggelt mindenkinek! Csatlakozom Zsibihez, egyáltalán nem jó, utálom a hétfőt, a keddet is... és nem sorolom fel a munkanapokat... :D.
Igen, kérjük a sztár fotót :)
Kellemes hetet mindenkinek :)
Mooooorning! ..most a hétfő miatt nem kap "good" besorolást. Majd talán holnap...
Jaj szegény kis bébi!! Biztos ő is a hétfőbe betegedett bele. Na majd holnapra meggyógyul! :)
Igen igen, én is akarom látni azt az új sérót! :)
Jó reggelt, meg ilyenek!
A bébike meg fog gyógyulni, és csak semmi szuri, meg hogy vérét vegyék szegénykémnek. Juuuj
A fotóval meg hajrá! (haj rá) :))))
Majd csinálok egy sztárfotót:)a hajamról.
Na szép is lenne benyalt volna valami virust. Csak attól rettegek, hogy vérvételre ne küldjék a kis drágámat:( Mert ez a gyerek sokáig alszik és ha fel kell keltenem holnap egy vérvétel miatt, akkor annak nem lesz jó vége:(
Jò reggelt!
Szivesen megnèznèm a hajadat:))
Egyèbkènt az èn fiam is màr 2-ik napja làzas.Lehet,hogy valami virus,vagy ez a hulye idojàràs ami àllandòan vàltozik.
Mi baja a bébinek?
Szegény kicsikém!
Hűűűűűűűű de lent volt már....
Hová tünt mindenki? :((((
Igaz hogy én is, de hát ez van.
És péntek. :)))))
Ha már nem jönnék akkor jó hétvégét, net mentes helyen leszek.
Tsókok
Biztos nem törvényszerű, hogy fájnia kelljen! :D.
Nálam most pontosam tom az okát, úgyhogy nem sípolok, mert én vagyok a hibás!
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.