Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Köszi :), mennék, vissza sem jönnék :), de a vízum már bajos... Félnek, hogy férjhez megyek hírtelen a kiruccanás alkalmával és jogosan félnek ettől :D.
Pihi nem lesz egyhamar! :(
Kicsit nem vagyok és máris teleszövegelitek az oldalt :)...
Egen, ez ismerős Zsibi, nekem is spórólni kell, hogyha Apacs hazajön avagy én röppenek (mermár ezsem biztos, hogy ki és hova) akkor legyen miből időben :).
kac kac kac
Most adtam volna nem kellett, hát akkor nem hagyom ellopni sem:))
cukros tea? Mert akkor amikor mi születtünk az volt a menő. És mi mind cukros vizet és cukros teát kaptunk. És jó dagadtak is lettünk, mert kiskorunkban kifejlődött emiatt (is) jó sok zsírsejtünk:(
Köszi anyukák!
Tessék szabira menni!
Apához!
Na milyen ötleteim vannak?
:)))))
Ne is adj:)
Küzdj!!!! Én is azt teszem, próbálom,néha, mindig,sokszor...
Ezek szerint nálatok is beleszolnak, hogy mit adsz a gyerköcnek. Nálunk sincs másképpen. Miért helyezik elönybe a cukros teát. Én pl. még nem adtam a fiamnak kemény cukrot, nyalokát. Minél késöbb kezdi el, annál tartosabb lesz a foga. Anyos már adott volna neki, ha nem állitom le.
Ez soha nem fog változni. :(((
Aljasok!!! :)
Én sajna nem tudok szabit kivennem, mert távkapcsimnak kell spórolnom. Pedig úúúúúúgy elmennék valahová. Mondjuk egy wellness hétvége keretében... (most Jay féle sóhaj)
Majd jún-ba húzok el két hétre (bár a főnököm még nem tud róla :) meg szeptben tervezek ismét 2 hetet.
Hmm marha jó lesz hallgatni, hogy miért nincs cipő a gyereken sál, sapka...
Víz helyett tea kéne neki (jó cukrosan), és egyébként is semmi sem lesz jó:(
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.