Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Egye fene, ha írsz róla a sajátodban, akkor elfelejthetjük, hogy volt.
(Ugye csak hogy neked jobb legyen.)
(Fűűűű de rendi vagyok :))))))))
hát mi vagyok én? idő milliomos??:))))
Egyébként ha ellopjátok akkor nektek kell majd írni:)))
Azon gondolkodtam, azt inkább nem írom. Írjam?
Akartam már kérdezni, hogy a gyerek naplójával mi lesz?
Mert szegény pici Kendécske már utsó a sorban. :)))))
Én kb. két hónapnál. Az eredmény nem túl fényes, úgyhogy lehet megyek vissza Atkins papához, mondjuk holnaptól asszem. :))))
De azért persze nem hagylak itt benneteket!
Szerintem ez egy jó banda!
Jah, jól elvagyok, nincs kilengés :). Igaz a gyüminapot nehezen viselem, de ettől függetlenül jó kedvem van, végül is max 2× van gyüminap egy héten. :)
Aztat hittem, hogy már van, aki végzett a 90 napossal.
Jólvan, akkor ki hol tart? Most valami kíváncsiságos rohamom van :))).
Emlékeim szerint mindannyian most kezdtük először a 90 napost.
Szerintem, ha birod és nem lengsz ki sokat nyugodtan folytathatod tovább. Vagy hagyj ki 1 hónapot mondjuk és utána kezd újra, csak akkor abban az egy hónapban is nagyon figyuzz, nehogy sok kiló visszajöjjön.
Csajszik! Szeretnék kérdezni! Van közöttetek olyan, aki már egyszer végigcsinálta a fogyit? Aztán kellett pihenő időszak az újrakezdéshez?
Nah, megint előre gondolkozok :). Latolgatom, hogy mennyit bírnék lefogyni egy kúra alatt és az biztos kevés lenne nekem még :).
És még megrögzötten bűnözök is:)
De fogalmam sincs ám egyébként, ha nekem ilyen jól megy lefelé, akkor, hogy a fenébe hízhatok meg???
:-)))))) hát ahogy a szervezet enged :-)).
Nálam 7,6 kg eddig és ma van a 21. napom (ha jól emlékszem, hogy hanyadik). Mostság már úgy tervezem, hogy lassítok kicsit, bár tetszik, hogy gyüminaptól gyüminapig fél kiló lemegy. Legalább látom, hogy lefele és nem fölfele :)))).
Igen molntaknak olyan jól megy....
Én meg még varázsoltam is....
Fúúú az tényleg nem sok:(( És már te is csinálod vagy 2 hónapja:(((
De vigasztaljon a gondolat, hogy te nem is vagy olyan kismamac mint én:))) Tehát nem kell olyan sokat fogynod:)
Neee máááár. Ez így nekem olyan jó:)))
Ti mennyit fogytatok már?
Jó reggelt!
Molntak visszacsinálom a hókusz-pókuszt! :))))
Látjátok? Látjátok?
Mindjárt -12 kg:))))
Egyébként jó reggelt mindenkinek:)
Jó van már....
DE meddig fogja a pockomat feszíteni 6 db palacsinta??? Fél órát max.:(((
Na mindegy majd még mocorgok. Most megyek a bébihez, mert ahogy hallom teljesen meg van sértődve, hogy felkeltették.
Tessék azt a sok palacsintát is lebicózni!
A kidurranás az már sok. :)))))
Most nyomattam le 25 percet és a gép szerint vesztettem vele 250 kcal-t:))
Egyébként meg a káposzta megy a kukába (már megint pocsékolok):(
Szóval marad mára a 6 db palacsinta és 1 vagy 2 zsömi paradicsommal és/vagy kígyóuborkával nagyon vékonyan megvajazva.
És még este is kellene bicikliznem, de ahogy néztem semmi nem lesz a tevében, úgyhogy majd meglátom:)
Azon gondolkodtam, hogy nem kellene e a fabatkásoknak felmentést adni húsvét alkalmából? Mert szerintem mindenki (rajtam kívül:)) bűnbe fog esni.
Nyugodt lélekkel edd csak meg!
Aki ennyit fogyott annak engedélyezzük. :))))
Amúgy meg mi van azzal a rengeteg bicózással?
Helló bébik:)
Akkora de akkora balek vagyok:(((
Elővettem a fagyóból káposztás kockát. Aha, csakhogy félre nyúltam és csak a káposztát vettem ki, nem a kész kaját:( (minek ráírni a dobozra, hogy mi van benne, majd felismerem)
Szóval most van 6 db palacsintám, amiből a kevesebb kcal érdekében kihagytam a tejet. És van kb 1/2 kiló fincsi káposztáskockára való káposztám, ami meg van csinálva.
Bele fér szerintetek ch napba, ha csak a káposztát eszem meg? Végülis, megettem volna tésztával is(igaz nem ennyit).
Szóval úgy gondoltam, hogy megeszem a káposztát a 6 db nagyon kcal szegény (csak víz,1dbtojás,édesítő,10dkgliszt és kicsi olaj a sütéshez) palacsintámat és eszem majd egy zsömit paradicsommal meg ubival esetleg kicsike vajjal. Mit szóltok?
De bunkó vagyok.... Nem is köszöntem!
Jó reggelt csajok, üdv a korán kelőknek... én kicsit most belehúztam :).
nekem is épp ma :) ...legalábbis úgy néz ki
húú Te mázlista!! :)
spenótos? pfúj - azt meg én nem szeretem. Inkább azt ne edd :)
kelkáposztás? spárgás?
...vagy mi lenne, ha paprikát és paradicsomot tennél csak bele :) a krumplit sajna ki kell hagynod
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.