Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

54373. Cilumiluci
2016. dec. 9. 17:17

"Csak mert a mai napod borzalmas, az nem jelenti azt, hogy a holnapi ne lehetne egész életed legjobb napja. Ehhez csak fel kell kelned."

Pete Wentz

54372. hottie
2016. dec. 9. 09:00

"Jó hírt hadd jelentsen egy egész sereg nyelv; a rossz önmagát jelentse, amikor lesújt."

Shakespeare

54371. bd8f0b56fe
2016. dec. 9. 06:21
A bizalom törékeny kincs: ha egyszer elnyertük, óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész, olykor lehetetlen visszaszerezni.
54370. cicaaa65
2016. dec. 9. 05:37

“A csönd nem csupán a természet hangja, hanem a lélek legbenső szükséglete.”

Tatiosz

54369. Pipi57
2016. dec. 8. 20:21

Jó éjszakát!

"Az éj terítsen sátrat

reszkető álmod fölé,

s fonjon meleg takarót

nyugtalan tested köré.

Szelíd csillagok vigyázzanak Rád,

suttogják helyettem:

Szebb estét jöbb éjszakát"

/Komáromi János/

54368. Pipi57
2016. dec. 8. 20:21

"Minden kis viaszgyertya megtanít arra, hogy egy kis melegért, fényért érdemes tövig égni, mert a kis dolgok fénye az, ami bevilágítja életünket."

Molnár Ferenc

54367. turkkati
2016. dec. 8. 07:18

"Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai."

Ron Cristian

54366. bd8f0b56fe
2016. dec. 8. 06:24
Egy kezemen meg tudom számolni azokat az embereket, akikben megbízom. És itt nem olyan fajta bizalomról beszélek, amire akkor gondolok, ha azt mondom, hogy például "Bízom benne, hogy nem hazudsz nekem" vagy "Bízom benne, hogy nem lopod el a pénzem". Én arról a bizalomról beszélek, amikor tudod, hogy valaki soha nem fog bántani, a körülményektől függetlenül. Vagy amikor tudod, hogy néhányan mindig melletted fognak állni, nem számít, milyen rosszra fordulnak a dolgok.
54365. bd8f0b56fe
2016. dec. 8. 06:24
Sok ember barátnak látszik - és nem az; sok ember nem látszik barátnak - és mégis az.
54364. cicaaa65
2016. dec. 8. 05:56

Figyelj rám,

mintha jel volnék,

Keress úgy,

mintha nem volnék,

Vigyázz rám,

mintha gyöngy volnék.

Nagy Bandó András

54363. 563b626108
2016. dec. 7. 18:38

A lélekben nincsenek jó erők és nincsenek gonosz erők. Csak Erő van. (...) A nagy kérdés az, hogy mire használod az erődet? Vagyis jó ember vagy-e, vagy gonosz? Tulajdonképpen az öregkor egyik legfontosabb kérdése: elpazaroltad-e butaságokra a kapott erődet, vagy értékes dolgokra fordítottad? Romboltál vele, vagy építettél? Vigasztaltál, vagy bánatot okoztál? Gyógyítottál, vagy megbetegítettél? (...) Ezt jelenti az ember lelki szabadsága: egyedül tőled függ, hogy mire használod az erődet.

Popper Péter

54362. Hanami
2016. dec. 7. 15:54
"Gondolom, azt még nem, vagy kevesen mondták neked, hogy tehetséges és okos vagy, van valami, amihez te értesz a legjobban az egész létezésben. Ami a te üzeneted, a te illatod, a te fényed, a te ragyogásod. Amit senki nem tud úgy, mint ahogyan te hoztad magaddal, hogy ezzel a kinccsel gazdagítsd magadat és bennünket, valamennyiünket".
54361. **sue**
2016. dec. 7. 14:06

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(Ch. Dupoint)

54360. Pipi57
2016. dec. 7. 09:23

"Ne feledd, akinek barátai vannak, nem lehet felesleges!"

(Az élet csodaszép - filmidézet)

54359. Pipi57
2016. dec. 7. 09:22
Erőtlennek és fáradtnak érzem magam . Bár a tavaszi nap életre csalogat , de belül mégis valami haldoklik bennem . Nem tudom úgy élvezni a virágok illatát mint rég . Nem tudom mi az oka de azt érzem mintha megfagyott volna bennem valami . Valami amit már régen éreztem . Hiányzik valami , valami amit sosem kaptam meg . Egy őszinte szó vagy egy őszinte érzés ! A lelkem mélyén vágyom az új tavaszt, de testemben csak a fagyos telet érzem !
54358. Pipi57
2016. dec. 7. 09:21

"Egyetlen alapvető igazság létezik –

abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát,

a Gondviselés is működésbe lép.”

(Johann Wolfgang von Goethe)

54357. Pipi57
2016. dec. 7. 09:20

"Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek.

Csupán tiszta szív és sok, sok szeretet. "

Pázmány Péter

54356. Pipi57

"Akiben öröm él, abból öröm árad,

s hidd el, az örömbe szív bele nem fárad!

Könnyebb boldog szívvel másoknak is adni,

őszintén szeretni, szeretve maradni.

Hej, ha megértené a sok fázós lélek,

hogyha szeretetben, melegségben élnek,

eltűnik a gonosz ebből a világból,

mert a szeretet jó, s testet, lelket ápol!"

Aranyosi Ervin: A szeretet jó!

54355. Pipi57

Az ember életének a legjava a szeretet és jóság kicsiny, névtelen, gyorsan elfeledett cselekedetei.

“A boldogságot nem lehet ajándékba kapni. Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, és sok-sok önzetlen, tiszta szeretetet.”

(Goethe)

54354. bd8f0b56fe
2016. dec. 7. 06:23

Viszontlátásra, - mondom, és megyek.

Robognak vonatok és életek -

Bennem, legbelül valami remeg.

Mert nem tudom,

Sohasem tudhatom:

Szoríthatom-e még

Azt a kezet, amit elengedek.

54353. bd8f0b56fe
2016. dec. 7. 06:22
Megígérem: ez az utolsó alkalom, hogy látsz engem. Nem fogok visszajönni. Soha többet nem teszlek ki annak, aminek eddig. Ott folytathatod az életedet, ahol abbahagytad, nem foglak zaklatni többet. Olyan lesz, mintha nem is léteztem volna
54352. cicaaa65
2016. dec. 7. 05:39

A szeretet az nagyon konkrét dolog: figyelni, adni.

Ruttkai Éva

54351. e4b8a8b24f
2016. dec. 6. 20:46

Mindenki képes a terhét cipelni,akármilyen nehéz is,estig.

Mindenki el tudja végezni a munkáját,akármilyen nehéz is,egy nap.

Mindenki képes kedvesen,türelmesen,szeretően,

tisztán élni,míg a nap le nem megy.

És az élet csak ennyiből áll.

Dale Carnegie

54350. **sue**
2016. dec. 6. 13:39

"A jó szó, a szép beszéd és a meleg tekintet

gyógyszer a szív számára."

(Papp Lajos)

54349. c73db520ef
2016. dec. 6. 09:29

Tudod, hogy a pasid sem tökéletes?

Azt tudod, hogy mivel nem munkád,

ezért nem kell olyan test neked, mint annak,

akinek a teste a munkája?

Tudod, hogy nem 5 kg fölöslegen múlik a szexisség?

Tudod, hogy nem a topmodellek és fitneszedzők

privilégiuma a csipkebugyi?

Tudod, hogy a sugárzó önbizalom tesz szexissé?

Tudod, hogy a pasid meg sem látja az öt kilódat?

Tudod, hogy ha meg is látja, szeret és azzal

együtt tart szexisnek?

Tudod, hogy JOGOD VAN felszabadultnak érezni magad

a saját testedben?

Tudod, PONT ANNYIRA VAGY SZEXI,

mint 5 kilóval kevesebben?!

Tudod, hogy TELJES ÉRTÉKŰ NŐ VAGY?

Tudod, hogy a nőiségednek NEM LEHET gátja sehány kiló,

csak egy agymosott világ hazug tükrén át?

Egyébként meg sportolj, de az egészséged miatt.

És élvezd a nőiséged!

54348. bd8f0b56fe
2016. dec. 6. 06:17
Nagyon nehéz megtartani az ígéreteket, és nem sírni, amikor valaki elmegy, aki mindennél kedvesebb... és nem várni ki az utolsó pillanatig, amíg elindulnak a vonatok. Utána úgyis mindég egyedül marad az ember a nagy, sötét, ködös életben.
54347. bd8f0b56fe
2016. dec. 6. 06:17
Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól, csak azért, hogy mindketten megértsék, milyen sokat jelentenek egymásnak.
54346. cicaaa65
2016. dec. 6. 06:03

"Kívánok Neked mosolyokat, amikor bánatos vagy,

Gyengéd ölelést, amikor a lelked elhagyatott,

Barátokat, akik felvidítanak,

Türelmet, hogy a világot elfogadd...

És szeretetet, hogy megoszthasd."

Jen Willis

2016. dec. 5. 22:27

Megérkezett a Mikulás... És hozta az ajándékot. Amit vártál. Amire vágytál. Egy könyv. Egy ruha. Egy... bármi. (...) Az igazi nagy ajándék más. Mert az éppen attól ajándék, attól meglepetés, hogy nem tudod, mikor kapod, nem tudod, milyen lesz. És csak egyetlen van belőle. Csak egyszer kaphatod meg. Vágysz rá, érzed magadban, érzed, hogy mit szeretnél, mi lenne a legszebb, legnagyobb ajándékod, mégsem tudod, mikor érkezik és pontosan milyen lesz. Ettől olyan izgalmas a várakozás. (...) És amikor megkapod, már tudod, hogy minden elképzelésedet, várakozásodat felülmúlja. Mert olyat kaptál, amilyet legszebb álmodban sem láttál. Nem jutsz szóhoz, nem hiszed, mert sokkal, sokkal csodálatosabb mindennél. Csak potyognak a könnyeid, mert mindennél többet kaptál.

Csitáry-Hock Tamás

54344. lacuslacus
2016. dec. 5. 17:16

Legyen szíved, mely sosem válik kővé,

legyen kedved, mely sosem gyullad haragra,

és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.

Charles Dickens

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook