Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

594. erika691230 (válaszként erre: 593. - Bibócska)
2010. jan. 28. 11:39

Hát,most írta egy volt osztálytársnőm,hogy őt diétára fogták,mert a terheléses cukra 7.0 volt,az enyém 7.1.

Édességet nem eszem,kenyeret is nagyon ritkán,sőt,alapjában alig eszek,akkor mit fognak még csökkenteni? :-D

na,majd meglátjuk.

2010. jan. 28. 11:36

remélem minden rendben lesz erám...

ha meg mégis diétázni kellene úgyis elmondják szerintem mit szabad mit nem mire kell figyelned...

2010. jan. 28. 09:48

Jó reggelt lányok!

Én jól vagyok,remélem,Ti is.

Fő a bableves,sül a krumplis kenyér...

Délután védőnőhöz kell mennem,még nem látta a laborpapírom.Kíváncsi leszek mit mond,picit magasabb a terheléses cukrom,de remélem,nem vészes.

2010. jan. 28. 09:26

helló kismamik..

remélem jól vagytok??

590. smarti8
2010. jan. 28. 09:09

Jó reggelt csajok!

Nem aludtam valami jól,főleg,hogy éjszak 1-szer tuti ki kell mennem pipilni,és utána már ritka ha jól alszom vissza:(

Most egy kicsit kapar a torkom,nem tudom mi van,mindjárt csinálok egy meleg teát.Holnap nem dolgozom,de mennem kell nyaki redőre.Jaj csajok drukkoljatok,hogy minden rendben legyen:)

2010. jan. 27. 19:46
Nem baj,holnap megint megpróbálom megnézni a filmet. A szabadság útjait di Caprióval.
2010. jan. 27. 19:45

Szeretem az anyósom. Órákon át tudunk beszélni. Nem mondom, hogy néha nem nyers, de legalább őszinte természet. :-)

Abi itt nyúz,hogy adjak a hálóinghez szép zoknit, mert csúnya a bokája. Hogy milyen problémái vannak ennyi idősen! Valamelyik nap bugyiban szaladgált, megállt a tükör előtt, elkedte riszálni a popsiját és megkérdezte szexi-e! Mi lesz itt 10 év múlva???

Na, megyek, adok neki zoknit, addig úgyse hagy békén.

587. smarti8 (válaszként erre: 582. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 27. 18:37
Szivikém,hát mire való egy jó anyós ha nem arra,hogy beszélgessen,s mindezt akkor tegye ha éppen nem vagy rá kíváncsi:)
586. smarti8
2010. jan. 27. 18:37

Szia Erám!

Én is megkaptam a receptet,köszi szépen:)

585. erika691230 (válaszként erre: 584. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 27. 16:57
Szívesen!
2010. jan. 27. 16:26
köszi, megkaptam.
2010. jan. 27. 15:38

Smartikám!SZivi!

Ment a recept priviben. :-)

2010. jan. 27. 15:10

Gofrit én is ennék. Mondtam már a páromnak vegyünk gofrisütőt.

Na, egyszer az életben leülök filmet nézni így délután, erre az anyósom átjön beszélgetni. :-)

Mindjárt indulhatok Abiért. Ma elsétálok érte.

581. smarti8
2010. jan. 27. 14:11

Szia Szivi!

Hát nem egyszerű a te eseted sem,de Abi okos kislány ahogy Bibócskám is mondta és hamar rájön dolgokra.Talán majd akkor ha az apukája itthon lesz.

Húsos fánk??Az milyen??Én napok óta gofrit akarok enni,de nem tescos változatot hanem frissen sütöttet:(

2010. jan. 27. 13:56
Majd a húsos fánk receptjét átküldhetnéd privibe!
2010. jan. 27. 13:05
jó főzést. Én csak spagit csináltam, így hamar kész lettem az ebéddel.
2010. jan. 27. 12:55

Na,megyek,nekiállok a kajának.

Cupp

2010. jan. 27. 12:55
1x voltam olaszországban. Teljesen más a levegő, sokkal könnyebben lehet lélegezni és talán ebből adódóan nem érezni annyira a hőséget. Ha meg kicsit is fúj a szél, akkor már borsózik a hátam. Mondjuk ez a tengerparton volt. Bár 1 napot töltöttünk Velencében is, de egyáltalán nem varázsolt el. Ott megéreztem azt a 40 fokot. Igaz, lehet, hogy csak azért, mert Abi 20 kilócskáját a nyakamban cipeltem végig. Rengeteg ember volt ott, féltem, hogy eltűnik, meg őszintén szólva csak dűlöngélt jobbra balra. Egész idő alatt aznap volt a leghősiesebb, pont akkor, amikor nem vártam volna el tőle. :-)
576. erika691230 (válaszként erre: 575. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 27. 12:35

Hát,én sem szeretem a nagy meleget,párom nyáron is takarózik,akár a lányom,én meg egy szál semmiben szenvedek.

A tengerparton megnézném,bírom-e a hőséget,de ez csak álom. :-(

2010. jan. 27. 12:09
Nekünk meg legutóbb vasúti talpfákat hoztak. Iszonyatosan kemény, igaz tele van olajjal vagy mivel. Csak ember legyen a talpán, aki abból gyújtóst hasogat. Néha még a láncfűrész is küszködik, amikor darabolják vele. Ha csak délután fűtök be azt megérzi és nincs meleg érzete, ő meg egész nap a meleg kocsiból a hidegbe "ugrál" ki, így érthető, hogy egyenletes hőmérsékletet szeretne, ami nála 30 fok. Most 20 fok van, ez nálam azt jelenti, hogy melltartóban alszom, mert különben megzavarodok éjszaka annyira melegem van. Emiatt nem szeretem a nyarat sem. Bár érdekes, hogy tengerparton a 40 fokot nem éreztem annyinak, mint itthon a 28-at.
574. erika691230 (válaszként erre: 573. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 27. 12:04

Húúú,ez is ismerős téma. :-(

Az enyém is akkorákra vágta a fát.Mondjuk,én még nem gyújtottam be,csak délután szoktunk,persze,ha fáznék/nák,akkor nem halogatnám.De az én drágám sem tudja,mi az a gyújtós például.Ő megoldja,bepakol a kazánba jó vastag fákat,aztán nyakon önti olajjal,és már ég is.(már,ha ég :-D)

Már nem igazán feszülök,csak néha.Mióta szinte egyáltalán nem fekszem hanyatt,sokkal jobban vagyok.Csak oldalt fekve meg hamar elzsibbad az oldalam,nem győzök forogni.

2010. jan. 27. 12:00
az előbb még plusszban jól felhúztam magam. Mondtam a férjemnek, hogy 1-2 rönköt hasogasson már el nekem, mert nem mindig jó akkorákat a tűzre rakni. szerinted megcsinálta? Pedig annyira már ismerhetne, hogy nem fogok az anyóshoz szalagdálni, hogy vágjon nekem fát. Pikk-pakk megcsinálom, csak nem szeretnék ebből problémát. Azt hiszem ma este közlöm vele, hogy ha nem várja fel, akkor holnap nem fűtök. Én bírom a hideget, ő meg melegedjen ahol akar. :-)
2010. jan. 27. 11:58
feszülget még a pocid?
2010. jan. 27. 11:58
ezt mi is megbeszéltük anno, az exanyós viszont nem volt erre képes, így az első 1 év nem ment zökkenőmentesen
570. erika691230 (válaszként erre: 569. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 27. 11:56

Hát,talán annyira már nem.

De persze,azt még mai napig sem tűrné,hogy bárki rosszat mondjon az apjára.Nem magamra gondolok,sosem tennék ilyet én sem,és csak ezt az egyet kértem az exemtől is,hogy ne szapuljuk egymást.

2010. jan. 27. 11:48

Esküszöm néha olyan érzésem van, mintha csak azért vinnék el, hogy minket bosszantsanak.

Akkor nektek se lehetett könnyű. Még mindig ő az isten?

2010. jan. 27. 11:47

Ha minden igaz 1-2 hónapon belül itthon lesz az apja és már vissza se fog menni. Onnantól kezdve pedig 2 hetente fog hozzá menni, ha az apjának lesz rá elég ideje. Valamilyen mozgó árusításba akar belefogni, de elképzelésem sincs, hogy nála ez mit jelenthet.

Abi mindenegyes csalódás után rájön, hogy igen, mi vagyunk mindig mellette, de ennek ellenére még semmi változás. Igaz, 4,5 éves, de néha elkeseredek, ha belegondolok meddig kell még ezt csinálnunk.

Mikor terhes lettem vele, már akkor tudtam, hogy az nem apjával fogom leélni az életem, holott akkor még nagyon szerettem. Ha a mai eszemmel történne ugyanez, akkor szakítanék vele a pozitív teszt után és soha, de soha nem mondanám meg neki, hogy van egy gyereke. Önzőség? Lehet, de ha azt veszem, hogy mennyi rossztól kímélném meg magunkat, akkor egy percig se bánnám. Mikor együtt éltünk akkor se vette ki a részét a gyereknevelésből. Most se teszi. Úgy gondolja jogai vannak, a kötelességeit meg magas ívben leszarja.

2010. jan. 27. 11:32

Na,megint itt vagyok.

Szivikém!

Ismerős a problémád,nálunk is Apa az isten.Ez természetes,hisz Te neveled,így bizonyos szigor is van,ami így van jól,Apuka meg gondolom,bármit megígér,megenged,ugyanúgy,mint a nagyiék.

Az én lányom már 14 volt,mikor elváltunk,de nálunk is az volt,hogy én próbáltam fogni,Apa meg mindent megengedett.Én azt mondtam az apjának,bünti van,nincs diszkó,később mégis lebuktak,hogy elengedte,én harcoltam a cigi ellen,apuka megvette....Persze,hogy apuka a jó,én meg a rossz. :-(

2010. jan. 27. 10:53
nem lehet könnyű de mint írod is és mint ahogy tudjuk a lányod okos csaj most még kicsi ahhoz hogy igazából megértse ezeket a dolgokat de eljön az idő amikor felméri ésszel hogy mi van de gondolom mivel ilyen ritkán talizik az apjával csakis örülni tud ha végre láthatja és eltölthet vele annyi amennyi időt...bár az biztos hogy nem kellenne olyannal kecsegtetni amit nem hoz vagy vesz meg neki mert ez nem szép dolog az már biztos...ezt pedig egy felnőtt embernek fel kellenne érnie ésszel...
2010. jan. 27. 10:46

Sziasztok!

Abi apja másfél éve Afganisztánban dolgozik. Félévente jön haza és kb. havonta 1x hívja telefonon. A agyija viszont havonta 1-2x elvisz 1 napokra vagy hétvégére. Soha egy rossz szót nem mondtam rájuk Abi előtt, mert úgy gondolom előbb-utóbb rá fog ő jönni, de ne én legyek már a szar, tehát ne én legyek már az, aki miatt nem láthatja a dédijét, nagyiját és unokatesóit. Az apja telefonon keresztül hülyíti a fejét, hogy ilyen szép papucsot, olyan kabátot, aranyos játékot stb. vettem neked, majd hazaviszem és megkapod. Ennek ellenére amikor először hazajött megkérdeztem tőle mit hozott Abinak, mert ugye Afganisztánban sok a fertőzésveszély, így nem adhat oda neki semmit sem úgy, hogy ne fertőtlenítené le. Erre közölte, hogy ő nem is hozott semmit. Mondtam, jó, akkor el lehet menni a játékboltba, mert Abi várja az ajándékokat. Volt, hogy éjszaka felsírt, mert ugye fél évet kellett várnia arra, hogy az apjától kapjon valamit, amit már rég ígérget és neki az idő még kimerül abban, hogy ma ma van, holnap holnap lesz és azután???!!! Erre eljött Abiért ajándék nélkül. Utána elvitte egy boltba és kapott egy olyan ocsmány plüssmacskát, hogy azóta is a szekrényben tartjuk. A köv. látogatásánál megint semmi. Sőt, 4 napot volt vele Abi, + utána 1-2, hogy el tudjanak köszönni, azt hazudta neki, hogy nincsenek nyitva a játékboltok. Kapott nyalókát, egyszer elvitte az állatkertben és ott kapott egy 600 forintos pónit, holott megígérte neki előtte telefonba, hogy megveszi neki Szivárványt. Persze Abi úgy jön haza, hogy már megint átcsapta az apja, de úgy látom a fél éves kihagyások megszépítik az emlékeit. Persze mi meg mit csinálunk? Hogy ne legyen neki akkora csalódás megveszünk mindent, hogy ne sérüljön már annyira a kis lelke, tudja, hogy ránk számíthat. No nem azt mondom, hgoy egyből rohanok a boltba, hanem bizonyos dolgokhoz, ünnepekhez kötöm. Nyáron a hintalovat is megígérte neki, azt is mi vettük meg.

Az apjának leadja telefonon a megrendelést, nekünk leszarja a fejünket, mert majd úgyis megkapja. Kint az apja többszázezret keres havonta. Kajája, szállása megvan, kint gyakorlatilag költenie nem kell. Havi 20 ezer forint gyerektartást kapok, azt is úgy, hogy ha itthon van, akkor kb. fél évet egy összegben. Ő nem szakad bele.

A párom meg természetesen féltékeny, mert nagyon szereti Abit és tényleg többet foglalkozik fele, több mindent megad neki, mint a saját apja mégis mi vagyunk a rosszak. És ez abból adódik, hogy még mi nevelünk, addig az apja csak szórakozik, nincsenek akadályok, nincsenek szabályok.

Hát ez van... :-(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook