Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

2010. jan. 30. 10:45
Jó kikapcsolódást bibócska! :-)
2010. jan. 30. 10:41

most megyek is mert még össze kéne kapnom magam a héten nem sok energiát fordítottam magamra :-)

vigyi magatokra

erám ne keseredj el minden megoldódik

cuppolak benneteket

2010. jan. 30. 10:39

én semmit..végre kimozdulok itthonról és nagyon örülök neki bár már megint disznótor van anyósomék:-((((

szóval valami ezzel kapcsolatos kaja lesz biztos..de végre kimozdulok:-DDDDD

2010. jan. 30. 10:37
mit főztök ma?
2010. jan. 30. 10:37
akkor lehet, hogy az a legjobb. Aki átment már ezen azt tudja mit lehet enni és mennyit
649. erika691230 (válaszként erre: 646. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 30. 10:34

Nem tudom,foglalkoznának-e velem,hisz ez még nem cukorbetegség.Ráadásul,nálunk mindenhová 3-4 hónap,mire bejutsz.de majd megpróbálok utánanézni.

Szerencsére,megkeresett egy-két lány,aki átment már ezen,és azt mondták,szívesen segítenek.

2010. jan. 30. 10:31
Szia bibócska! Igen, már jobban vagyok, néha még tüsszögök, de ez már nem vészes. És ti hogy vagytok?
2010. jan. 30. 10:30
szia szivikém hogy vagytok ma??gyógyulsz már??
2010. jan. 30. 10:29

Sziasztok!

Kellemes hétvégét!

erika küldtem privit. Azt az újságot nem találtam meg, de a kismama.hu oldalán van 1-2 cikk, bár az se sokat ír. Szerintem dietetikust kellene felkeresni az eredménnyel.

2010. jan. 30. 10:28

hát ez bizony sajnálatos dolog...

megértelek hogy nem tettszik a szitu én még nem tudok igazán véleményt alkotni az én dokimról hiszen majd feb.-ban másodjára megyek hozzá viszont akkor már lesz vizsgálat uh...majd kiderül.

azt nem tudom létezik-e várandósoknak diabetikus tanácsadás vagy valami ehhez hasonló mert az jó lenne...

644. erika691230 (válaszként erre: 643. - Bibócska)
2010. jan. 30. 10:23

Szió!

Na,de ha ők sem tudják,akkor ki igen?Azt hiszem,a havi 13 ezer forintomért kicsit többet is produkálhatna a dokibácsim,akit egyébként nagyon szeretek,de Ő például meg sem nézte a laborpapírom,se azt nem kérdezte,mi lett a magzatvízvétel eredménye. :-(

Tipi-tapi,uh,pénz a zsebbe,és mehettem.

2010. jan. 30. 10:18

helló csjaszik..kivánok mindenkinek kellemes hétvégét...

erám nyugodj meg minden rendben lesz..bár sajnálatos dolog hogy senki nem mond neked semmit de talán azért mert ők sem tudják pontosan mi a tehendő...

még jó hogy van internet és ennek segítségével utána tudsz járni dolgoknak...nem is lesz olyan vészes meglátod csak a szénhidrátokat kell figyelni és ez alapján megítélni miből mennyit is ehetsz....

hamarosan nekem is mennem kell majd erre a terheléses vv.-re kivi vagyok én mit produkálok majd....

2010. jan. 30. 09:03

Szia csajok!

Kellemes hétvégét!

641. erika691230 (válaszként erre: 640. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 29. 22:05

Köszi!

Egyébként visszaírt a dokim:

A 120 perces cukorérték valóban magasabb, de nem vészesen, 150 g szénhidrát

diétát kell kezdenie. A vizelet vizsgálatot tovább kell folytatni, továbbiak

az eredmény birtokában.

Hát,ennyi.

Köszi!

2010. jan. 29. 19:11

smarti, tudtad, hogy van miómád? Vagy csak most közölte a dokid, hogy mindig is volt? Fura egy orvos. Bár vannak tőle rosszabbak is. Elhiszem, hogy idegesít.

Erika, valamelyik kismamás újságban olvastam a terhességi cukorról. Holnap megpróbálom megkeresni. Recepteket nem ír, mert a csajszinak orvos magyarázta el, hogy mit szabad és mit nem és azt írta, hogy sokkal jobban érezte magát, ahogy betartotta az utasítást nem volt semmi baja és szülés után elmúlt.

2010. jan. 29. 19:08
Szimpikém, üdv itt is! :-)
638. erika691230 (válaszként erre: 637. - Szimpátia)
2010. jan. 29. 18:47

Szia!

Most írtam a dokimnak,majd ha meg lesz a tenyésztés,akkor felkeresem.

2010. jan. 29. 18:32

Csoki Kismamik!

Picit rátokolvastam. :D

És nem hagynám szó nélkül... Nekem is volt gond a terhesség alatt (igaz csak a végén) a vizeletben talált baktériumokkal. Azt hinné az ember piti dolog. De nem. Nálunk nagy baj lett belőle, pedig kezeltek is. A kisfiam 5 napig kapott emiatt antibiotikumot. :(

Szóval csak azt akartam mondani hogy odafigyeljetek...

Jó egészséget nektek csajok, vigyázzatok a pocaklakókra! :)

636. smarti8
2010. jan. 29. 18:29
És minden rendben lesz,ahogy eddig is:D
635. smarti8
2010. jan. 29. 18:28

Sziasztok lányok!!!

Megjöttem.Kisétáltam apával meg a kutyákkal magam.Elmentünk a kínaiba vacsiért és most olvaslak benneteket.A dokimat nehezen de el tudtam érni.Már azzal kezdte a mondókáját,hogy volt bent a klinikán és látta minden rendben.Mondotam neki:Minden rendben?Van myómám.Erre ő:tudom,eddig is volt.Mondta,hogy a terhességet nem zavarja,mondtam neki,mi van ha nő?Erre ő:Reméljük nem fog,és lerázott mondván fogdokinál volt,és majd menjek hozzá kedden.

A védőnőmet se tudtam ma elérni,hogy elmondjam neki mi van,hátha ő tud valami bíztatót mondani.Sóval egyenlőre marad a bizonytalanság.

Eráám ne izgulj,nem lesz baj.Ezzel a neten való keresgéléssel az a baj,hogy olyan dolgokat talál az ember soxor,ami nem pozitív,mint ma én is.Bízz magadban!

634. erika691230 (válaszként erre: 633. - Erika691230)
2010. jan. 29. 18:15
Bár,ez még nem kimondottan cukorbetegség,csak jó lenne vigyázni.
633. erika691230 (válaszként erre: 632. - Erika691230)
2010. jan. 29. 18:14
De olyan ijesztő dolgokat olvastam a terhességi cukor betegségről,hogy próbálom majd betartani.Most olvasgatok a neten,mit szabadna,mit nem.Indítottam itt egy fórumot is,nem túl sok hozzászólást kaptam eddig.
632. erika691230 (válaszként erre: 631. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 29. 18:10
Mondtam,alig eszem így is.édességet szinte semmit,kenyeret is alig...Erre azt mondta,cukrot semmit,még a teába se,kenyér helyett zsemlét.
2010. jan. 29. 18:05

nekem + volt a genny a vizeletemben, de mondtam, hogy fáj a torkom, így annyiban hagyták. Ráadásul jövőhéten megyek vérvételre, cukrot is fognak nézni. Mondtam a védőnőnek, hogy a szőlőcukrot kihányom, így inkább reggelizőset írjanak ki. Azt mondta 24 hetesen mindenképp szőlőcukrosat fog csináltatni.

De csak annyit mondott, hogy diétázz??? semmi konkrétat, hogy mit ehetsz és mit nem?

630. erika691230 (válaszként erre: 629. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 29. 17:53

SZia Szivi!

Hát,a védőnő azt mondta,nem súlyos,de nem árt vigyázni.Dokimat nem értem el,írtam neki e-mailt.

A vizeletem sem jó,mennem kell tenyésztésre,és annak az eredményével majd a dokihoz.

2010. jan. 29. 17:49

Sziasztok!

smartikám nem lesz semmi baj, de olvass utána jól és ha nem bízol az orvosodban, akkor tényleg keress mást, mert a szülésnél is így el fog maradni, ha épp más dolga lesz.

Még nem olvastam a naplókat, de a hozzászólásokból látom, hogy nincs minden rendben. Erika, csak a diéta mellett döntöttek? Menned kell dokihoz, aki elmagyarázza, hogy mit kell tenned?

bibócska, hogy vagy?

Ma lecsapoltak, levettek 4 kémcső vért, a főnökömmel is beszéltem, azt mondta utána néz a dolgoknak és a napokban beszélünk arról, hogy megy-e ilyen módon a táppénz megszakítás vagy sem.

628. erika691230 (válaszként erre: 627. - Bibócska)
2010. jan. 29. 10:51
Hát,igen,ebben teljesen igazad van.
2010. jan. 29. 10:37

nincs ezzel semmi baj...van akinek könnyen van akinek nehezen jön össze a baba....de miért kell olyanról véleményt alkotni amiről fogalmuk sincs...

örüljön neki és kész..mi meg örülünk a magunkénak mégha nem volt olyan könnyű a dolog nézve lelki-testi anyagi terhelését de amikor már velünk vannak és fejlődnek ezek a csöpp kis emberkék úgyis elfelejtjük hogyan fogantak és csak az öröm marad...ezt kellene tiszteletben tartani másoknak!!!legalábbis szerintem

626. erika691230 (válaszként erre: 625. - Bibócska)
2010. jan. 29. 10:32

Hát,igen.

nem is tudják,micsoda áldás van rajtuk.

2010. jan. 29. 10:30

igen most is olvastam....

éppen ezért is írom hogy irigylem az ilyen embereket....boldog tudatlanság

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook