Kaális babások ide! (beszélgetés)
Inni iszom,elég sokat,fekszem is,bár nem felpolcolt lábbal.A banánt meg nem bírom megenni. :-(
A dokim szerint alapból nem szabad kismamának hanyatt feküdni.Mondjuk,én egyébként sem sokat fekszem úgy,mert akkor főleg feszülök,de régebben ilyet nem lehetett hallani.
De köszi a jó tanácsot!
Szerencsére,eddig csak egy negatív kritikusom akadt,egyébként nagyon kedves priviket kapok a cikkemmel kapcsolatban. :-)
Szió!
Hát,emeltem 3x2-re,a doki szerint nem kell más.De tenap is 4x bekeményedtem.Hát,nem tudom,hosszú lesz így ez a 3.5-4 hónap.
Na,de nem panaszkodom,ezt akartam,ráadásul majd megint kap a pofám egyesektől,hogy na,erről beszélt. :-)
Én kérek!
Egy kis friss sült husi,esetleg hurka-kolbász. :-))
Sziasztok!
Köszönöm, de a jobbulás még várat magára. Fáj a fejem, a torkom és be van dugulva a fejem.
Nagyapa már jobban van, el is ment vadászni. Remélem nem mentővel hozzák haza.
Parkinson-os, de 2 éve nem szedi a gyógyszereit.
Makacs, mint egy öszvér és olyan, mint egy csecsemő. Nem lehet vele mit kezdeni.
Erika,azóta nem feszülgetsz? Emelted a magne b6-ot?
smarti! várunk a képekkel!
bibócska, hogy vagy? gyógyulgatsz?
Jaj lányok, apa megint rántott csirkecombot kért. Tegnapó óta édes pezsgőben áztatom a húst, kíváncsi leszek az ízére. :-)
Jó reggelt lányok!
Én voltam az utolsó és én is vagyok az első:DD
Mindejárt kimos a gép,kiteregetek,és tiszteletemet teszem a disznóvágáson.Kér valaki valamit???
Délután 4-re megyek dokihoz.Atán jövök.Remélem minden rendben van Minimi-vel:D
Puszillak benneteket.Ja itt szállingózik a hó:)Apa elment Londonba,enyém a ház,övé a lekvár:DD
Na,lépek!!
Sziasztok lányok.Ti már tuti rég alszotok:)Szép álmokat!!
Szivikém jobbulást neked és nagypapának:)
Erám örülök,hogy jól vagy és "vasszigor" lelépett,leszállt rólad:D
Ez a név jobban illik hozzá:D
Hehe!Jó éjt csajok,holnap disznóvágás,aztán 4-re megyek UH-ra.Ha megvan a kép jövök,és mutizom:)
Puszillak benneteket!
BIBÓCSKÁM GYÓGYULJ MEG!!!!!!!Puszi neked is.
SZia!
Jobbulást neked is,és a nagypapának is!
Nem,utána végre leszakadt rólam. :-)
Sziasztok!
Már nekem is fáj a torkom! :-)
Tegnap hosszú éjszakánk volt, este 10-kor mentőt hívtunk nagyapához. Be is vitték a kórházba, 10 perc múlva telefonált, hogy a kapusszobában van. Saját felelőségre hazajött. Ma persze játsza, hogy milyen jól van.
Erika, utána már nem kaptál a fejedre?
hát nem...most jól érzem magam...hipp-hopp elmúlt meg ugye fekszem meg ugye vedelek meg ugye nagy adad c-vitamin bejátszik....
szóval most semmi bajom nem érzem :-)
én is...most megint nincs semmi bajom egy kis orrcsöpp de azonkívűl semmi....
még fejem se fáj hihi...
SZia drága!
Én jól vagyok,köszi.És Te?
szia erám....
hogy vagy??
SZia csajok!
Mizujs?Betegek?
sziasztok leányzók.....
megvagyok tegnap délelőtt taknyoltam aztán semmi...most megint kicsit érdekesen érzem magam tegnap óta megint szétmegy a fejem...
filózok rajta hogy dokihoz menjek-e még várok 1-2 órát és lehet meglátogatok a héten már 3x :-)
szivikém az én uram már helyre jövő állapotban kezd lenni ma már ment dolgozni is..de ismerem a végem van mert beteg vagyok figurát bár most még egész jól tartotta is magát az én drágám...
azért próbál vigyázni nehogy elkapd bár tudom ez lehetetlen....
smatikám örülök hogy te is jól vagy...nekem is fura egy kicsit a dokid hozzáállása az utróhoz de már rég rájöttem nem egyformák a dokik sem az intézetek mégha egy is a nevük...
Kúráld ki apát kamillával.Jobbulást neki.Abi visszament a férjéhez??Ha nem tudsz aludni,gyere fórumozni.Én éjfélkor keltem fel pipilni,és aztán a horkolás miatt nem tudtam visszaaludni.Holnap péntek:))HURRÁ!!
Ez a nő mindenhol megjelenik??Olyan mint az infulenza,mindenhol ott van ahol nem kellene:)
Szegénykém!
Jobbulást Apának!
Szia vaspor!
Szerintem senki nem kérte, hogy sajnálják. Hidd el, mi ennél erősebbek és talán önfejűbbek is vagyunk. :-) Ami azt hiszem nem baj, de ez a fórum nem azért jött létre, hogy ócsároljuk vagy bántsuk egymást. Így arra kérnélek, hogy ami itt még el sem kezdődött azt ne is folytassuk. Köszönöm.
Vagyok még, de nemsokáig, apa beteg :-)
Abi most ment át nagyiékhoz.
De jót nevettem rajta. Mire beértem a fürdőbe apa megfürdette samponnal. :-)
De kedves vagy!Jössz utánam?
Vagyok még pár fórumon. :-D
Nem is kértem,hogy sajnálj!