Kaális babások ide! (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Lyana üdv itt is:)
Pihengess és ahogy szivi is mondja tartsd be a doki utasításait:)
Szivikém fene egye meg azt a valamit ami szórakozik veled:(
Pihizzél te is és helyettem is.Olyan jó lenne már tudni kiscsaj lesz vagy kiscsávó:)Én már tűkön ülök:))
A banán tényleg jó,és a banán turmix is azt olvastam:)
Lyana a szegedi kaáliba jársz??
Remélem hamarosan jobban leszel!
Én jól vagyok. Ma reggel hatkor indultunk és negyed kettőkor értünk haza. A vérzés mennyisége csekély volt, csak a hüvelyben volt. Most utro fennt van és fekszek. Remélem hamarosan elmúlik. A doki bácsi nem igazán idegesítette magát miatta.
Próbáld meg egyél banánt, az megfogja a hasadat.
Nem tudom mi a túró van velem, de valami nagyon nincs rendben. Vasárnap óta megy a hasam, ha nem veszek be taplettát létezni se tudok. A gyomrom olyan, mintha kést forgatnának benne, ma még a reggelimet is sikerült kihánynom. A vérzés csillapult egy kicsit, de az volt a probléma, hogy 45 percig nézték uh-án, két nő volt bent, az egyik már szinte a pocimon feküdt és úgy nyomta a hasamba az uh fejét. Ha nem mentem volna el előtte pisilni, akkor biztos, hogy odacsurgatok az ágyra annyira fájt. De egyszerűen nem tudtak róla képet csinálni annyit mocorgott. Úgyhogy jól meg is szívtam. Itthon már sehogy se volt jó, nem tudtam feküdni, forgolódni, mindenhogy fájt. Most is feszülget, de már nem olyan vészes. Remélem ebből nem lesz probléma.
Jelenleg a gyomrom jobban fáj. Apa elvitte Abit az oviba, én vissza is feküdtem, 14 órakor ébredtem, az anyósom főzött egy kis sós krumplit, abból majszoltam egy kicsit. De semmi erőm.
Remélem te azért gyógyulgatsz! És azt is, hogy bibócska és Erika is jól vannak!
Sziasztok!
Smarti köszönöm a meghívást!
Nekem január 22.én volt a beültetésem. Ma voltam hcg vérvételen ahol az eredmény 359 lett. Viszont vérezgetek így a doki bácsi fekvésre irányított. 17-én megyünk uh-ra.
Remélem megengeditek hogy csatlakozzak hozzátok!
Szia Szivikém!
jaj az nem jó:((
nem mondod,hogy hüvelyen keresztül néztek??Nekem a nyaki redőt is már hason keresztül csinálták.És kedden a dokim is hasi uh-val vizsgált!Bár mondta,hogy vetkőzzek,én mondtam,hogy hason keresztül akarom látni az eseményeket.nem ellenkezett:)
Jobbulást,pihengess,remélem mostanra már jobban vagy és elmúlt a vérzés.
Sziasztok lányok!
A másik baba 3 cm, ott van mellette.
Tegnap az a 45 perces küzdelem megtette a hatását, mert néha úgy belém nyomták az uh fejét, hogy reggelre véreztem és nem is keveset. Éreztem én tegnap,hogy nagyon nem jó valami, mert sehogy se volt jó, nagyon feszített. Most várok még egy kicsit, hogy elmúlik-e vagy mehetek dokihoz.
:)
Ez jóóóóó:D
De jó,hogy ilyen segítőkész:)Végre már nincs kétségek között.Mostmár ti is megerősítettétek neki,hogy kistesója lesz.És mit mondott a doki a másik babával kapcsolatban??Merre jár és mekkora?Vagy róla már nem tett említést?De örülök,hogy minden rendben.
Igen, tudja már. Délután elmondtuk neki, hogy voltunk orvosnál és tényleg van baba a pocakomba. Aztán feltette a nagy kérdést:
"Akkor most is összekötődött a köldökzsinórod?"
:-)
Beszélgettünk arról, hogy fog kinézni a szobájuk, milyen lesz a szeme színe, úgyhogy most nagyon örül, hisz ő a nagytesó! Azt mondta pelenkázni nem fogja, de szoptatni szeretné! Úgyhogy lesz még vele elég bajom! :-)
Sziasztok lányok!
Jól vagyok csak ne kellene dolgoznom:(
De!Mindjárt megyek haza:)
Szivikém jut eszembe Abi tudja már A HÍRT AMIT AMÚGY IS TUDOTT??:D
Kislurkóm már most tanul Abitól. :-)
bibócska, örülök, hogy jól vagytok!
Erika az anyósom is jár már hasonlóképp. CSak náluk a gáz ömlött, kihívták a szerelőt, kicserélték a gázórát. De vegyestüzelésű kazánnal fűtenek, erre kijött nekik egy 140 ezres gázszámla. Fél évig leveleztek, míg sikerült megegyezniük.
smarti, hogy vagy?
gondolom...nekünk még nem volt ezzel gondunk de hát sajna sosem lehet tudni..
amúgy hogy vagytok?pocid?te?
Hát,szerencsére,igen.
hetente 2x vannak a gázosok,és a villanyosok itt a kirendeltségen,és mindig 40-50 ember áll sorba,mert elcseszték a számlájukat.Ez azért nagyon bosszantó.
gondolom azér 100000 összegről beszélni nem semmi....
de megoldódott és ez a lényeg :-))))
Na,hallod!
A vérnyomásom 400/200 volt,szerintem.Úgy ordítottam a nővel!
Sziasztok!
Szivikém!
Még egy ilyen gyerkőc,mint Abi??? :-D
Lesz neked ne mulass! :-))
Én jól vagyok,látom,nálatok is minden rendben.
Pusssz
örülök hogy minden rendben volt és hogy ilyen mozgékony kis gyerkőcőd van..
vigyázz magadra puszo
Sziasztok! Most jöttünk meg debrecenből. Minden rendben van, azt leszámítva, hogy 45 percig tartott, míg értelmes fotót tudtak a nyaki redőről készíteni, ugyanis a kis lurkóm mozgékonyabb még Abinál is. Olyan volt, mint amikor Abigél az ágyon fekve vergődve hisztizik. :-) Nem tudom mi lenne, ha még kávét is innék!
Apa kint majdnem szívinfarktust kapott, hogy hol vagyok már ennyi ideig. :-)
Képet sajna nem adtak, de olyan kis golyó feje van, mint Abinak :-)
A gyomrom még mindig nagyon rossz, ha múlik a tabletta hatása még enni se tudok mert olyan, mintha kést forgatnának a gyomromban. Nem tudom mi lehet ez.
Most ledőlök egy kicsit, mert nagyon összerázkódtam az úton.
Remélem mindenki jól van!
Sziasztok lányok!
Itt sütöget a nap kicsit jobb a kedv:)
Remélem felétek is hasonló a helyzet.Szivikém jobban vagy már??
szép napot drágáim....
remélem mindenki jól van kismamik és babák a pociban :-)
Sziasztok!
Sajna,ahogy gondoltam,Apa délelőtt alszik,a gép meg a szobában,délután meg itt ül,és nyomja a játékot. :-(
Csak most tudtam jönni,mert már elment dolgozni.. :-(
Erám,remélem,hogy minden rendben lesz,és hazajöhetsz pihenni egy kis diétával megspékelve:)
Gondolok majd rád.De addig is gyere amikor tudsz:)
Szivikém,hogy hat a széntabletta??
Remélem sikerül 2 nap szabit kivenned és megy minden a maga útján:D
Kap... be a főnökeid:DD
Helló csajok!
Ma egy kicsit el voltam veszve.Voltam dokinál is,és megnyugtatott,hogy ha nő is ez a daganat,akkora nem lesz,hogy veszélyeztesse a méhlepényt,vagy nyomja a babát.Ma apa hazahozta a femibion 400-at így elkezdem azt szedni.Február 23.-án megyek védőnőhöz legközelebb,és dokihoz is.Mármint a sajátomhoz.De előtte még 16.-án mennem kel terhesgondozásra.Szóval sűrű lesz ez a hónap.Szivikém te mikor mész nyaki redőre??
Eám mindjárt elolvasom a naplód:D
Sziasztok!
Bevettem egy clarax-ot. Ez valamilyen új fajta széntabletta, megfogja a hasat, de a káros anyagokat engedi kiüríteni és terhesek is használhatják. Így már valamivel jobb.
Ma hívott a főnök, hogy mégse lehet így megszakítani a táppénzt, stb, erre a párom beszélt a TB-vel és úgy néz ki kénytelenek lesznek kiadni legalább 2 nap szabit még akkor is, ha el kell küldeni a helyettesítőmet. Oldják meg, ez már nem az én problémám.
És ti hogy vagytok?
szép jó reggelt kívánok mindenkinek....
na-na én nem mondtam hogy nem létezik csak azt hogy a munkahelyen az én 5 hónapos pocimat keveslik mérteileg....én tökéletesen elégedett vagyok :-)))))))))
remélem szivikém smártikám már jobban vagytok tessék nekem vigyázni ám magatokra...
szia erám remélem te és bogi baba is jól vagytok....
cuppolok ám mindenkit.
Sziasztok!
Gondolom,már alszotok.Bocsi,de nem értem rá délelőtt,délután meg Apa elfoglalta a gépet.
Volt ma történés,a naplómban leírtam,ha érdekel valakit.
Egyébként jól vagyok.
:D
Mostmár tessék tárgyalni egy könyvkiadóval,és nyomtasd ki a feljegyzéseidet!!!Kötelezőőőőő!!!!
Tündéri kiscsaj.Hogy vagytok??Múlik már a hasmars??
Eraaaaaaa!Hol vagy??