Kaális babások ide! (beszélgetés)
igen, Abinak ami a szívén az a száján és meglepő, hogy tökmag létére milyen választékosan tud fogalmazni. Igaz, saját szavakat is kitalál, mert néha csak nézek, hogy miket beszél.
Tegnap ezt mondta a páromnak:
"ha az egyik fülemet beüregítem, akkor tudd, hogy csak haragban vagyunk, de ha mindkettőt beüregítem, akkor aztán fuss az életedért!"
A beüregítem nála behajlítást jelent! :-)
Bibócskám elolvastam kicsi storyd és örülök,hogy ez a 2 napod igen szépen nyugisan telt.
Örülök,hogy jól vagytok:)
Puszi a (még nem létező:))pocidra:)
Sziasztok Lányok,szép estét mindenkinek:)
Szivikém Abi egy csúcs "NŐ"
Ami a szívén,az a száján:)
Hogy vagytok??Én nem vagyok valami jól.Egész nap alig ettem,bár ebédre rendesen,most pedig egy meggyes joghurtot,és itt szemezek a szendvics-csel amit apa csinált nekem.Enném is meg nem is.Fáj a torkom,fáradt vagyok éjszaka remélem menni fog az alvás,nem úgy mint tegnap.Lefekvés előtt még megiszok egy citromos-mézes teát.
Erám,hogy van a cukrod??Hogy vagytok??
Bibócskám mindjárt beleolvasok a naplódba és tudni fogom veled mi van:DRemélem minden szép és minden jóóóóóó:D
szerintem meg benyaltunk valamit, mert a párom nem evett májast, ő teljesen más ételeket evett mint én és már neki is megy a hasa. :-(
Abit elvitték ma nagyiék a boltba. Kismumus talált olyan nyalókát, ami tizesével volt csomagolva, de neki csak 1 kellett volna. Odament egy eladóhoz, megkérdezte szét lehet-e szedni, de mondta a csajszi, hogy nem, ezt csak így lehet megvenni. Abi elkezdett sírni, majd közölte a csajszival:
"Na, ide figyeljen! Soha többé nem jövök a boltjukba, mert nem lehet szétszedni a nyalókát, holott nekem nincs szükségem ennyire!"
Az eladó köpnyi-nyelni nem tudott nagyiék meg gurultak a röhögéstől. :-)
Sziasztok lányok!
Jobbulást nektek!
szia smarti!
Semmi olyat nem ettem. Sőt, még ebédelni se bírtam. Kuglófot ettem és vacsira kenőmájasos kenyeret. Úgyhogy nem tudom mitől lehet, de most is elég étvágytalan vagyok. Remélem nem nyaltam be valamit.
Abi jól van. Hétvégén havat lapátolt, élvezi, hogy derékig elsüllyed. Jégcsapokkal bíbelődött. Ma meg megint ovit kerül. De olyan rossz, mint az ördög, úgyhogy holnaptól kíméletlenül elviszem akárhogy is nyaggat, hogy itthon akar velünk lenni.
Szia Szivikém!!
Sajnos úgy néz ki én sem tudtam elkerülni azt,amit ti:(
Nagyon nem megy le semmi,étvágytalan vagyok.Ettem egy mandarint és ennyi.
Vajon mitől mehet a hasad??Mit ettél??Valami zsírosat,ami szerinted nem is volt az??Vagy mi a fene gyötör??Szegénykém!!:(
Jobbulást neked is.
Abi,hogy van??Rég hallottam felőle:)
Sziasztok lányok!
Mikor nyugszik már meg a gyomrom? Hajnal 1-től csak wc-re járok, nagyon megy a hasam és gyenge vagyok, mint a harmat. Pedig semmi olyat nem ettem.
Ti hogy vagytok? smarti, elkaptad te is azt, amin mi már átmentünk? Hajjaj, az nem jó. Egyél sok c-vitamint. Mást nem nagyon tehetsz.
Én elég szarul:(
Egész éjszaka köhögtem,fájdogált a torkom.
hajnali fél 4-től nem aludtam semmit:(Aztán meg reggel nehezemre esett felkelni.Kértem időpontot terhesgondozásra,16.-án megyek.
Sziasztok lányok!!
Hogyan vagytok??
Én is patakra járok terhesgondozóba és debrecenbe nőgyógyászhoz. Bár a terhesgondozóba is nőgyógyász van,de sose vizsgál meg. Megkérdi kell-e recept, hogy vagyok és már mehetek is. :-)
Nekem is vennem kell majd nadrágokat és felsőket is. Csak jó lenne már elszabadulni egy nagyobb városba, ahol kínálat is van. :-)
Szia smarti!
Nem,terhesgondozásra itt makón kell járnom,a körzetbe,csak a dokimhoz járok be.
Sziasztok!
Itt már nem esik a hó,és elég jóidó volt ma ahhoz,hogy elkezdjen olvadni a hó.De ha éjszaka mínuszok jönnek,akkor le is fog fagyni:(
Holnap menni kell dolgozni,semmi kedvem:(
Jövőhéten terhesgondozóba kell mennem.Erám te szegedre jársz terhesgondozásra??
Szivikém 3db felsőt kaptam,és egy cica nacit ami nagyon aranyos hosszú felsővel,vagy szoknya alá.Most erre specializálódom,mert a nacik már nem jók rám,sógornőmébe meg nem érzem jól magam,nem az igazi.Nacikat corába meg fogom nézni,hiszen baba hetek vannak,és láttam vannak 3990,-ért
Mondtam is apának.)
Most gofrit sütünk kisebb nagyobb balesettel,hol sokat rakunk bele és az istenért nem akar megsülni,hol keveset akkor meg lukacsos:)
Ma vettünk sütőt,anyuméknál kikevertem a cuccot:D
Kicsit fáj a torkom:(
És még vasalnom is kell.Így most lépek de később vagyok.
Oké, akkor majd valamelyik nap megpróbálunk elvergődni debrecenbe. De most még azt se tudom hogy a kocsival ki lehet-e állni. Abinak derékig ér a hó. Igaz,apa már kiszabadította Mamit is és nagyiékat is, de még mindig szakad és nagyon fúj a szél.
Ma a párom főz, méghozzá bárányt, úgyhogy én csak egy kis kuglófot sütök. Tegnap akartam, de kicsesztem magammal és megint hányingerrel küszködtem. :-)
Sziasztok lányok!
Vagyok,csak főzök.Sertés raguleves,rántott husi,meggyszósz,nekem párolt tarja,párolt zöldség.
Nekem azt mondta a dokim is,és a védőnőm is,és azt is olvastam,hogy nem szabad háton feküdni.Én igyekszem is betartani,és Bogikám is többet mocorog,ha oldalt fekszem.Mondjuk,én sokáig nem is tudok háton feküdni,mert akkor keményedik a pocim.
szép vasárnapot csajszik esik a hó tök jó mert könnyen összegyúrható már apa kapott egy nagy gombócót a fejére:-)))))
meg a kutyusok de még a macsekot sem hagytam ki és tök jó mert büntetlenül tehettem ugyanis most Lajosom nem adhatta vissza :-)))))
mi 8-ra mentünk de már akkor voltak nagyon sokan persze nem csak oda hanem a terhes ambulanciára és a genetikai tanácsadásra is szoktak várni nagyon sokan...
szóval ezt ti tudjátok mikorra tudtok menni vagy értek oda...beadod a papírodat és majd hívni fognak nem csak téged egyedül állt. hármasával szokták hívni a kismamikat...
Miket kaptál smráti? A brendonos naci is sokba fog kerülni. Nem nézted a cora-ba?
bibócska debrecenbe 12 hetes uh-ra hány órára érdemes menni? Van sorszám vagy csak beesünk az ajtón és hívnak amikor hívnak?
Sziasztok lányok!
Hogy aludtatok?
A párom most ment le ellapátolni a havat, holott tegnap ezzel fejezte be a napot. Kb. 40 cm-es a hó és még mindig szakad.
Tegnap estére már nagyon feszülgetett a pocim, most jobb egy kicsit. Remélem mára így is marad.
Bibócskám olvastam a kis naplód:)
Jókat mosolyogtam rajta.Érdekes én csak a 12.hetet tölöttem(éppen ma) de Minimi nem szereti ha az oldalamon fekszem.Rájöttem,hogy neki is csak úgy jó,ha a hátamon fekszem.Borzasztóan feszül ilyenkor az oldalam:(
Vigyázz továbbra is magatokra,és kitartás,nincs már sok hátra:)Puszillak.
Szép havas vasárnapot nektek is csajok!
HOgy vagytok??Látom megint én zártam az estét és én nyitom a reggelt!!
Erám,hogyan vagyogattok??Szivikém jobban vagy??
Sziasztok lányok!
Szivikéém nem tudtam,hogy van myómám,és a doki nem mondta.De mikor megemlítettem neki,azt mondta tudja,eddig is volt.Szerintem blöffölt,nem látta.Mindegy,ezen már nem tudok változtatni.Kedden megyek hozzá jól leb...om:)Elbeszélgetek vele egy kicsit.
Bibómanóm megint disznajtor??Nem tudom,hogy írigyeljelek vagy sem.Mert fogalmam sincs kívánom-e vagy sem:D
Hazajöttünk apával,pesten voltunk,kaptam 1-2 dolgot,most mosom őket.Nehéz ilyenkor bármit is venni.Holnap elvisz a brendonba vesz nekem egy nacit.Az a baj,h ami nekem tetszik,az drága:(
Majd a turiba:D
Fáradt vagyok így lelépek,holnap jövök.Jó éjt csajok,jobbulást szivikém és Bibóm.
Áááá,a keseredés nálam nem itt kezdődik. :-)
Jó disznótorozást!
Tojás leves,palacsinta
Ezt kért a mostohalányom