Kaális babások ide! (beszélgetés)
örülök hogy most jól vagy...
olvastad már a naplóm....???neked van ötleted mi ez a olaldt lennt fájdalom??
Sziasztok!
Nekem még mindig nem szelel a fejem és már nagyon unom! A végtagjaim jég hidegek. Lassan Abi is beteg lesz.
Lemondtam a mai nőgyógyászt, mert nem akartunk ilyen ramatyul elindulni.
Viszont tegnap beszéltem a bérszámfejtővel, nem lehetetlen megoldani a helyzetem, így pénteken megyek a főnökhöz. Tegnap beszéltem egy kolléganőmmel, mondtam, hogy babát várok, így ma már hívott is a főnököm. :-)
Szia bibócska!
Köszi,jól vagyunk. :-)
Hát,irigyellek a sok alvással.Én egy-másfél óránként fenn vagyok,az éjjel is 1.20-2.50-ig kukorékoltam. :-( Voltam vécén is 4x :-(
helló virágszálak....
szivikém neked is még mindig jobbulást...én már úgy tűnik megmaradok de szerencsére nem is volt komoly mert a doki bácsi csak c-vitamint írt meg nózi krémet...
most éppen jól érzem magam persze 11 óra alvás után még ott lehetek a toppon nem???
erám remélem ti is jól vagytok??pocikád??bogikád??
smártikám te is vigyi magadra...
SZia smarti!
Ez a munkahelyeden történt,vagy otthon?Bár,mindegy,itt is-ott is hideg van. :-(
Én olyan vacakul aludtam...ráadásul álmomban elsodort az árvíz,és épp készültem megfulladni,de szerencsére csörgött az ébresztő.
Jó reggelt szép lányok!
Hogy vagytok??Hogy aludtatok??
Nagyon hideg van:(
Nálunk most készülnek lekötni a gázt,mert tereprendezésnél az alvállalkozó majdnem kifordította a csonkot a földből,mondván nem látta(nem a fa..!)Szivárgott a gáz de a dégáz helyreállította úgy,ahogy,és 27.-ig van határidő,hogy megcsináltassák,külömben lekapcsolják a gázt.Jó mi??
SZia Szivi!
Én jól vagyok,köszi,csak tudod,Apa délelőttös,így délután nem nagyon leszek a héten. :-(
Most elment fogászatra,azért vagyok.
Ez egy jó kérdés. Tudod mi most váltunk meg a kaálitól, így a fogadott orvosommal még meg kell beszélni a továbbiakat. Az esetleges kezeléseket és az anyagiakat is. Egy magánrendelés minden nélkül 8000 forint. De azt nem tudom mindig oda fog-e hívni, vagy inkább a klinikára és akkor hogy lesz, mint lesz még nem tudom. Azt viszont igen, hogy fullextrás a magánrendelője, plazmatv van a falon, azon látod az uh-át. Míg más nőgyógyász nem engedi be a férjed, addig ő igen. Nekem nem volt kellemetlen, így legalább a férjem is látja, hogy nem egy leányálom szétett lábbakkal feküdni egy asztalon tök kiszolgáltatva. :-)
Arra viszont nem emlékeszem, hogy van-e nála 4D. Ha van, akkor mindenképp hozzá megyek, ha nincs, akkor keresek mást.
Egyébként még elég sokáig lehet majd egyben látni a babát. Csak úgy kell feküdnie.
Abinál bírtam az utolsó uh képet. Csak a koponyájának a körvonala látszik. És akkoriban még ingyen adtak képet.
Igazad van.Hál istennek nálunk nincs ilyen gond.Most a 12.héten legszívesebben elvinném a dokihoz,de itt amagánrendelőben ezer éves az uh,és nem sokat lát belőle.Hajnalban mikor hazajött Londonból a hűtőre kiraktam mind a két képet neki.Ma reggel kérdeztem tőle hogy megnézte a gyermekét??mondta,hogy igen de őnem lát semmit:)
na,gondoltam magamban megérte kérni képet.A nyaki redőre nem akarom elvinni.Addig míg hüvelyi uh van addig nem viszem,nekem olyan kellemetlen az egész.A dokim azt mondta,hogy 12.hétig van hüvelyi utána hasi.És tévhit,hogy csak a 12.hétig lehet egyben látni,lehet a 13.héten is.Na akkor majd elviszem:)
bizti, hogy minden rendben lesz! :-)
A párom eljött velem a védőnőhöz, mert ő az újhelyi kórház közelébe se megy az előző baba miatt és így a vércsoportmeghatározásra se hajlandó oda vinni, viszont máshol meg nem fogják elfogadni a beutalómat, így vitatkoztunk egy kicsit, de majd valahogy megoldom. Persze nekünk a belgyógyászatra se kell beutaló, mert nem hajladó az sztk-ban várni velem, majd elintézzük azt is máshogy, még jó hogy azt nem mondta, hogy fogászatra is elvisz 250 km-rel arrébb Mezőkövesdre, mert ott jó a fogorvos. Beszarok rajta. Mint valami hadvezér! :-) Jó, elhiszem, hogy fél, meg rossz élmény volt az egész, de azért ne kelljen már egy rutin vérvétel miatt 80 km-t utaznom.
Taknyos hál istennek nem vagyok
Jobbulást.Igyál sok teát.meg egyél sok gyümölcsöt.Én mangót szoktam venni 200,- a tescoban és a sparban.vettem sárgadinnyét is.Narancs meg alap.Érdekes eddig nem kívántam,most meg egy vödörrel meg tudnék enni,főleg mikor szarul vagyok.
Az enyhe hányinger még most is megvan:(
nem tudom mi van velem.Pénteken látni fogom megint kicsit modernebb kivitelben a nyaki redőn.Ezen is láttuk szombaton,és a doki szerint rendben van,de pénteken majd kiderül.Kicsit félek tőle.Nem a vizsgálattól,hanem hogy minden rendben legyen.
jó lett volna holnap is látni, de nagyon ramatyul érzem magam. Takonypócosan meg nem kellene beülnöm egy fullos magánrendelőbe.
Jobban vagy már? Nem szédelegsz?
Szivikém apa 175 cm körül van.Ne mond,hogy nagy,mert Zsani is azt mondta:(
A tied mekkora volt 10 hetesen?vagy mikor is voltál??nem 10 hetesen??
Szia smarti!
tündéri a babód. Apa milyen magas? Hosszú babának néz ki.
Igen, ők játszanak benne. Letöltöttük.
A párom most égeti ki a kéményt, 2 m-es a láng. Muszáj, mert eldugult, így füst szag volt még a lakásban is. Így jelenleg ajtó-ablak tárva-nyitva. Végülis én el vagyok hidegben is.
A náthából nem akarok még sehogysem kimenni. De már nagyon elegem van belőle.
Szia Szivi!
Na ennek örülök,hogy rendes a védőnőd:)
A filmet letöltötte apa,vagy dvd??
Bizti jó film meryl Streep játszik benne és Alec Baldvin nem??
Hogy vagy egyébként ebben a hideg egyben napos időben??
Sziasztok!
Most jöttem haza a védőnőtől. Nagyon tündéri! Jót beszélgettünk, van most már kiskönyvem, beutalóim. Holnapra viszont lemondtam a dokit, mert mindketten szarul vagyunk. Jövőhéten kell mennem 12. heti uh-ra.
A film nagyon jó. Igazi csajos film. Elvált 50-es nő összejön az exférjjel, akitől 10 éve vált el és gyönyörű fiatal felesége van. Annyit nevettem. Decemberben ment a mozikban, a tv-ben is reklámozták.
:)
helyes.nem kell túlzásba vinni:)