Kaális babások ide! (beszélgetés)
Elolvastam.
Sokan úgy godolják, hogy akinek lombikkal születik az évekig könnyek és fájdalmak között vergődik, görcsöl, és sajnálkozik, hogy neki miért nincs. Az, aki sorra képes szülni a gyerekeket bele se gondol, hogy min mehet keresztül az, akinek meg kell küzdenie. Az ilyennel nem érdemes vitatkozni.
Azért én még kapom tőle rendesen.
na,de majd megunja.
Ne várd senkitől,hogy megértse min mész keresztül,aki nincs benne!Magyar embertől pláne ne!Fel voltam készülve ilyen hozzászólásokra is.
Én inkább vállalom,hogy lombik babám lesz,mintha azt kellene vállalnom,hogy abortusz abortuszt követ,vagy hogy eldobom a gyerekem.
Látom nem bírtad ki:D
Én ezzel lezártam a témát.Nem vitatkozom egy kockafejjel:DD
Ugyan smarti!
Ne vitázz miattam,nem ér annyit.
de azért köszi!
Na,ezt olvassátok el!
Ezek szerint én nem vagyok normális. :-(
Nem baj,jó hülyének lenni.
Na,nem is izgatom rajta magam.
Az biztos,hogy Ő nem szenvedett gyerekre várakozással.
Csak,hogy mi a búbánatnak akarok én még 40 évesen gyereket?
Háááá,me csak!
:D
Ez jóóóóó!!Egyszer meg kell néznem magamnak ezt a kiscsajt!!!!:)
Lightosan fáj a tök.Ma remélem jót fogok aludni.Már most ásítok,de még korai lefeküdni.Most olvasom itt a rota vírust.Mi a véleményed róla?Abit oltattad ellene?
:D
Tündér!De meddig csinálod majd neki??Abi okos kiscsaj,és hamarosan egymaga is meg fogja tudni csinálni.A fenekét maga törli ki?Ezt csak azért kérdezem,mert némelyik gyerek hátulról előre törli a popsiját.Az se jó.
nekünk bachtroban (jól írom) kenőcsöt írtak rá, ha pirosodik, vékony csíkban bekenem, másnapra semmi baja. De egyébként egészen a fenekéig kipirosodik.
Minden este fürdés után hanyatvágja magát az ágyon, bevágja a nagyterpeszt és meg kell néznem nem piros-e. :-)
Jut eszembe elolvastam Era cikkét.Nagyon érdekes volt,és tanúságos:)Bár én is ilyen lennék:)
GRATULÁLOK ERA!!!!