Kaális babások ide! (beszélgetés)
szép napocskás napot drágáim....
remélem mindenki jól van ma???
szivikém ez így is lesz még jó sokáig hiszen te a nap 24 órájában ott vagy neki téged már ismer az apjával meg nem tudom milyen időközönként talizik és ezek az új dolgok most Abinak nem az ő megszokott körny...és ugye ilynekor teljesen más közegbe megy és persze máshogy is viselkedik egy csöpit....
de az anyja te vagy és leszel szóval úgyis te vagy az ISTENE!!!:-)))
Jó reggelt lányok!!!
Hogy vagytok??
Én elfeküdtem a nyakam,és be van csípődve a hátam:(
és most dolgozom ezerrel de minek??
Nálunk is így van.3 éves kora óta neveli tesóm sógornőm első házasságából született fiát aki most 14 éves.Mindene az apja,aki pizzafutár,és soha nincs pénze,mert elég neki annyit keresni,hogy cigire,meg sörre legyen.Az új családjából született egy kisfia,akit szintén le se szar.Muteroméktól,és persze tesómtól mindent megkap.Tesóm dolgozik ő meg felesel,és követelőzik.Muteromékhoz szokott pénzért menni ha otthon nem kap,a tényleges igazi nagyanyja meg nem ad neki.Ettől függetlenül mi vagyunk a rosszak akik mindent megadnak neki.Vicc az egész.Az apja inkább elveszi a gyerek zsebpénzét,mondván majd visszaadja aztán meg elfelejti.A gyerekének meg néha ha ad 200,-ot azért is megdolgoztatja.
Igazatok egyébként,de nem értem,hogy az a szüülő miért jobb aki nem foglalkozik a gyerekével mint az,akinek mondván nem sok köze lenne hozzá és sajátjaként szerti?
Most Virágot is utálja,mert féltékeny rá.Nekem ne mondja senki,hogy egy 14 éves gyerek nem tudja felérni ésszel,hogy az a kislány nem tehet arról,hogy van.Ráadásul Virág imádja Danit!!!
sajna még mindig nem bírtam megkóstolni a kaját, viszont benyomtam egy fél üveg csemegeubit. Zuborog is a hasam. :-)
Úgy döntöttem Abi nem fogja megkapni a játékot, mert szemtelen. Telefonált az apja, neki leadta a rendelést, bár eddig még soha semmit nem vett meg Abi óhajai közül, ennek ellenére mindig ő a jó, mi meg a rosszak. Az apjánál a szar is aranyból van, nálunk meg az arany is szarból. Szót se fogad, úgyhogy feltételekhez van kötve, de kétlem, hogy megveszem a játékot. Eddig mindig volt valami óhaja az apjához, soha semmit nem vett meg neki, nagyokat csalódik is benne, ennek ellenére még mindig ő a jó. Nem nevelem ellene, de akkor ő is tegyen le valamit az asztalra. Nekünk jut a neheze, neki meg a szórakozás.
No nem Abin akarok bosszút állni, félre ne értsétek, de nagyon rosszul esik, amikor ilyen, így megmondtam neki, hogy amit ő ad nekünk, azt kapja vissza. Ennyi.
Jut estembe a hal a tortán-t néztem,és kechup-os-mézes csirkét ennék:)
Meg frankfurti levest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Éhes vagyok.
Helló lányok,megint lemaradtam.Én reggelire 2 szendvicset,ebédre a Burger Kingből egy mc chicken menüt ettem(mert rengeteg szerződést csináltunk az új társasházzal kapcsolatban és óránként jöttek a lakók)vacsira pedig 2 tányér levest ettem meg egy bögre forrócsokit.Éhes vagyok még,de inkább még egy joghurt lesz aztán semmi max folyadék.
Szivikém most 2 napi szüneteltettem az utrot és vasárnapig 1-1-1 adagban fogom szedni és végeztem vele.Re,élem így jó is lesz.
Erám hogy vagy??Minden rendben??
Abinak pedig tessék megvenni a plüsst szülinapjára.Vagy már más a terv??
szegénykém akkor megcsináltad a fini kaját és enni meg még nem is ettél??
na még egy-két hét és bizti javul a helyzet...
Nekem is csorgott a nyálam, míg el nem kezdtem sültkrumplit sütni. Úgy eltelítődtem az illatokkal, hogy meg se bírtam kóstolni. :-( Szellőztetek, hátha jobb lesz. Így a mai napom kimerült a reggeliben.
Abi viszont majdnem bepuszilt egy pulykaszárnyat. Feneketlen kút a gyomra. Ráadásul meglátott valamilyen illatos plüssjátékot (8 ezer forint) és mióta itthon van csak nyíg.
szivikém először is köszi remélem igazad van és tényleg alakulok belül és ezt érzem most...
ahol a kaáli bejárata van mellette van a nőgyógyászat is az a főbejárat..
ott kell bemenni és látsz majd egy folyosót ott jobbra de el sem lehet téveszteni sok kismami lesz ott....
a beutalódatt pedig szintén ahogy jobb oldara fordultok ott lesz egy üveges ablak ált.állni is szoktak ott és oda kell beadni majd mondják hogy 2 ajtón fognak behívni..
Helló lányok!
Szivikém édes a kiscsaj,pillangó alakú torta:)
HÁT TESSÉK SZEREZNI EGYET AZ ÓVODA KERÜLŐNEK:D
Imádni való kiscsaj.Basszus csorog a nyálam a fokhagymás pulykádra:(
Én instant levest vetetm(újházi tyúkhús loeves) erős pistával.
Köszi Bibócska!!
hali itten vagyok megint...
smartikám nekem sem adtak képet a 12 hetes uh.-ról csak a leletet mi szetrint a mostani vizsgálat alapján nincs probléma a kicsimmel...
szia smarti!
Én tavaly nem kaptam uh képet 12 hetesen. Futószalagon ment az egész.
Úgy néz ki Abi se fog péntekig oviba járni. Reggel már tüsszögött és furán állt a szeme. De majd meglátjuk. Tömöm immunerősítővel.
Tegnap beszélgettem a kismumussal és azt mondta nem mondta el a barátaninak oviba, hogy ovodakerülő lett, mert akkor kicsúfolnák. Egyébként is nagy problémája van most. 9-én lesz a névnapja és pillangó alakú csokitortát szeretne bevinni a többieknek. Szerezzek már neki ilyet.
Bibócskám a nyaki redőn kaptál uh képet a babáról?(Lali-baba)
Meddig tartott?Ezután mi is a következő feladat??
Sziasztok lányok!
Erám ez a gázos téma otthon történt,de haladnak a dolgok.Bibócskám pihengessél ám:)
Szivikém remélem Abi nem betegszik meg és te is a gyógyulás mezejére lépsz.
Nekem ma is megvan a hányinger.Még 2 nap és pénteken nyaki redő.És társul hozzá egy nap szabi:D
Remélem apa hérvégén szombaton elvisz valamerre,mert már nagyon unom ezt az itthon ülést.Sétálni akarok,nézelődni,na és persze shoppingolni:DD
Jó főzőcskézést!
Pussz
most megyek csajszik mert főzök meg fekszem is azért de majd még benézek hozzátok...
vigyázzatok magatokra
cuppi
a csípőm felett kezdődik és le a combom tövéig kb így tudnám behatárolni....
de főleg csak a jobb oldalamon érzem hol erősebben hol kevésbé erős...de lali baba is 90%-ban a jobb oldal részen van ezért gondolnám hogy most azért érzem főleg ott mert a bal oladalmban szinte alig alig van ilyen érzés..