Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

504. erika691230 (válaszként erre: 503. - Smarti8)
2010. jan. 25. 14:00

Bocsi,Apa hazajött egy órával hamarabb,bár egy órával hamarabb is ment melóba.

Dehogy vasaltam!Szerintem,majd ha nem jutok ide a géphez. :-D

503. smarti8
2010. jan. 25. 13:35

Köszi.

Egy picit hányingerem van,de nem vészes.Már csak 3 napot dolgozom a héten,pénteken szabin vagyok:)

Lesz egy hosszú hétvégém.Reggel elmegyek dokihoz,aztán haza.Semmi kedvem ma dolgozni.Persze nem vészes.nem hajszolom túl magam,de ha annyi munka most nincs,akkor az idő is nehezebben telik.Mi jót csinálsz??vasaltál már??

502. erika691230 (válaszként erre: 501. - Smarti8)
2010. jan. 25. 12:03
Jó étvágyat!
501. smarti8
2010. jan. 25. 11:48

Én szombaton vasaltam este fél 12-ig mozi után,aztán meg szombaton fél 9-től 10-ig.De még most is lenne mit.És persze mosni is:(

Szeretem a frankfurti levest virslivel,és a paradicsomos húsgombócot is.Megéheztem,megyek is haza enni.Vigyázz a hasadra meg ne égesd:DD

Szivikém,merre jársz???Jól vagy???

500. erika691230 (válaszként erre: 499. - Smarti8)
2010. jan. 25. 10:57

Na,legalább a plüss kutyussal nincs annyi gond. :-)

Ééééés!Szobában is tarthatod. :-D

Nekem vasalnom kellene,de nem visz rá a lélek.

Tegnap főztem szó szerint kb. 10 liter frankfurti levest,hát a drágáim,kb. 6-7 litert be is nyomtak,de van még,meg csináltam tegnap paradicsomos húsgombócot,abból meg csak én ettem,így az is van jó sok,így főznöm nem kell.

A vasalást meg úúúúúúúúúúúúúútálom!

499. smarti8
2010. jan. 25. 10:53
Még van egy órám és irány ebédelni.Apa hozott nekem Londonból sok finomságot,és egy angol bulldog plüsskutyust.Az a kedvenc kutyám.De sajnos nem engedi,hogy lakásban tartsunk.Majd ha kertesházba megyünk.Az még legalább 5 év.
498. erika691230 (válaszként erre: 497. - Smarti8)
2010. jan. 25. 10:31

Húúú,az nem jó:-(

Mármint a szédelgés.A csokika az jó :-DD

497. smarti8
2010. jan. 25. 10:28

Szia!

Én most szédelgek bent a munkahelyemen egy kicsit.Már lefeküdtem a kanapéra is:)

és hoztam csokikát magammal,így néha bekapok belőle egy falatot.

496. erika691230 (válaszként erre: 495. - Smarti8)
2010. jan. 25. 09:17

SZia!

Meg vagyok,most keltem nem rég. :-)

Sokat feküdtem a hétvégén,és így nem nagyon feszültem.

Csak kezdek klausztrofóbiás lenni.Nem vagyok én hozzászokva ahhoz,hogy egész nap csak a szobában kuksoljak. :-)

Na,de ha ezt kell tenni,ezt teszem.

495. smarti8
2010. jan. 25. 09:10

Szia Erám!

Köszi szépen:)

Hogy vagy??Feszülgetsz??

494. erika691230 (válaszként erre: 493. - Smarti8)
2010. jan. 25. 08:56

SZia smarti!

Tényleg szépen növögettek. :-)

csak így tovább!

493. smarti8
2010. jan. 25. 08:35

Jó reggelt csajok!

felraktam Minimit,nem tudom mennyire látjátok,de cuki nagyon.Összehasonlítva az előző 8 hetes képpel szépen növöget:)

2010. jan. 24. 21:01

Hmmm,senki?

Akkor elmegyek fürödni.

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!

2010. jan. 24. 20:39
Bocs,nem tudom,meddig leszek,Apa elment fürödni,addig gyorsan ideültem,dehogy meddig maradhatok...... :-D
490. erika691230 (válaszként erre: 488. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 24. 20:38

Szia Szivi!

Miről szól?

489. erika691230 (válaszként erre: 484. - Smarti8)
2010. jan. 24. 20:38

smartikám!

58 kg-os malacka???

Akkor én mit mondjak a 77 kilómmal?????????

2010. jan. 24. 20:34
Jaj lányok, most néztük meg az Egyszerűen bonyolúlt c. filmet. Ezt látnotok kell! :-)
2010. jan. 24. 18:29
szép estét nektek és vigyázzatok magatokra puszo
2010. jan. 24. 18:29

helló csajok belesek aztán megyek fekvőbe..

valahogy most úgy belém állt a filox a derekamtól egészen a combcontomig a jobb oldalomban mintha megállt volna a levegő nagyon nem kellemes...remélem elmúlik majd...

amúgy megvagyok már rendesen kidörzsöltem az orrom mert fújni kell persze még nem az igazi..no remélem holnaptól beindul a tisztulása...

amúgy semmi egyéb panasz jól vagyunk:-)

2010. jan. 24. 17:09

Ne keseredj el, majd leadod szülés után. Úgyis rohangálni kell utánuk, nem lehet pihenni. :-)

Mi még mindig betegek vagyunk, már a fülem is kattog. Holnap meg mennem kellene a védőnőhöz. Hát nem tudom mit csináljak.

484. smarti8
2010. jan. 24. 17:05

Sziasztok lányok!!

Bibócskám akkor most teljes az öröm.Hiszen ennyi finomság és mindez úgy,hogy nem kellett érte csnálnod semmit:DD

De jóóóóóóó.

Itt is leírom,hlogy jól vagyunk,4,7cm a baba,láttuk a nyaki redőt is,a doki szerint minden rendben nem kell félnem pénteken:)

majd kiderül.Kicsit fáj a tök,megmostam a séróm,meg kellene szárítanom,de lusta vagyok.Kicsit el is vagyok keseredve,mert elővettem sógornőm kismama nacijait és mind a 3 jó rám ami téli,és van két halásznaci ami nyári,na azokat még nem próbáltam fel.Szóval haladok rendesen az elhízás felé:DD

De már ez sem érdekel,ha ő ben tjólérzi magát.Mondom majd apának vagy a kolléganőmnek,hogy csináljon képet rólam:)Megleshetitek az 58kg-os malackát:))

Lassan én is elrakhatom magam a fagyasztóba:))

Megyek hajat szárítani,de jövök vissza utána.

Szivikém jobban vagy már??És te Bibócska??Orrfojás??

ABI??

483. erika691230 (válaszként erre: 481. - Bibócska)
2010. jan. 24. 14:05

Sziasztok lányok!

Szép vasárnap délutánt mindenkinek!

Köszi,bibócska,el vagyunk.

Bár,ma reggel kimentem a piacra,nem volt nagy élmény, perc után megfájdult a pocim,de megesz a fene ezzel a szobafogsággal,muszály néha kimozdulni.Nem cipekedtem,csak paprikát vettem.

Aztán főztem frankfurti levest a lánykám kérésére,és paradicsomos húsgombócot,azt meg én kívántam meg.Mostmár csak pihi van.

Azt nem ígérem,hogy itt leszek,mert ha Apa itthon van,bizony nem nagyon jutok ide. :-(

2010. jan. 24. 09:16

Sziasztok!

bibócska, nem mondanám, hogy javulgatok, sőt, még csak most tetőzik. Alig aludtam az éjjel. Az orromat percenként fújom és, a torkom, a fejem pedig nagyon fáj. Még jó, hogy nem lázasodom.

smarti! mit mondott a doki?

2010. jan. 24. 08:24

erám remélem ti is jól vagytok bogi babával..nem sokat tehetsz ezek szerint csak próbálsz odafigyelni és pihikézni amennyit csak tudsz...a hanyatt fekvést a harmadik trimeszterben nem ajánlják a vérkeringés miatt..én még szoktam a hátamon feküdni mert akkor érzem a legjobban Kicsi-Lalit no meg a két oldalam..de hogy mennyire hiányzik a hason fekvés..óóóó

na de majd eljön annak is az ideje.

gondolom kajára is odafigyelsz hogy olyan egyél ezzel meg azzal ami nem puffaszt vagy veszít mert a miatt is könnyebben bekeményedhet az ember...

vigyi magatokra

2010. jan. 24. 08:21

smártikám nálunk is disznóölés volt tegnap de olyan amilyet én szeretek..:-DDD

80 kg malacka leölve szétszedve finom husik pedig a fagyóban most nem panaszkodom lesz mit enni egy jó darabig...no meg egy kis tarja a füstőlőbe mert sütni főzni az is isteni!!!ja és én semmit nem csináltam...

2010. jan. 24. 08:19

sziasztok kismamik...

szivikém remélem te is javulgatsz én még taknyolgatok de ezen kívűl semmi bajom most is iszom a forró teát meg mindját visszafekszem pihibe de még a közérzetem sem rosszalkodik csak már kidörzsöltem az orrom no de használom a neugronormont nagyon kis krém :-)

2010. jan. 23. 19:05
Hahóóó smarti! Mit mondott a dokikád? Jól vagytok?
2010. jan. 23. 16:05

Smarti, remélem, hogy nem az lesz a bajom, amit most érzek, mert akkor fogalmam sincs hogy kúrálom ki magam. Fáj az arcüregem és az arccsontom. Várunk a képekkel!

Abival ekkora pocakkal (vele kb. 5 hónaposan néztem ki így) már nem tudtam hason feküdni, de most még semmi bajom nincs tőle.

476. erika691230 (válaszként erre: 474. - Szitaszivárvány)
2010. jan. 23. 16:02
Hát,én is csak akkor alszom jót,ha hason fekszem,de most valahogy nem merek sokáig,pedig az előző két várandósságomnál még utolsó éjjel is úgy feküdtem.
475. smarti8
2010. jan. 23. 15:33
Sziasztok lányok!!Ettem sült vért,remélem nem lesz baj belőle,és egy kis sült meg rántott husit.Erám nyisd az ablakot megy!!A hurka meg most sül a sütőben anyuméknál.Szivikém majd csak meggyógyulsz.Jut eszembe én meg olvastam valahol,hogy a bal oldalon jó feküdni,a későbbiek folyamán.Erám te pedig ne foglalkozz azzal egy rosszindulatú bun...val,itt 99,99% melletted áll.Minden rendben lesz.Puszi csajok,majd jövök.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook