Kaális babások ide! (beszélgetés)
én is mindig olvasom mit írnak hozzá..
azért irigylem azokat az embereket akik szerencsére nem tudják milyen az amikor nem jön a baba és szembesülnöd kell azzal a ténnyel hogy csak orvosi segítséggel lehet babád....
Reméljük a legjobbakat,hogy továbbra is minden így rendben lesz. :-)
A miómáról,mikor nekem volt, én is azt olvastam,hogy okozhat vetélést,de nem törvényszerűen okoz is!!
És nálad nem is fog!
smártikám tudom könnyen beszélek de ne gondolj azonnal a legrosszabbra...valóban nem értek miómához nem tudom mit csinál mit nem felszívódhat-e vagy nem....
a haematóma felszívódik vagy távozik de persze pihenés mellett..azt nem mondták hogy esetleg gyere tp.-re???na remélem eléred a dokid és tudsz vele beszélni és megnyugtat....
Szia smartikám!
SAjnos,én is csak ennyit tudok róla.Doki mit mondott?
minden rendben lesz majd meglátod...
pont néztem is 4 héttel vagy előrébb nálam neked is ma van a hét fordulód..
Sziasztok!!!
Megjöttem.Minden rendben van a babával,de....sajnos a mellső falban subserosus 33x23mm-es myoma van.Tudtok erről valamit?OLvastam,hogy ez nőhet,és vetéléshez vezet.Jaj csajok,éreztm,hogy van félnivalóm:( el vagyok keseredve.
Szia!
Vagyok,csak olvastam a cikkemhez írt hozzászólásokat,és reagáltam.
Hát,igen,vannak problémák.Nem tudom,mi lehet a vizeletemmel,mert nem érzem,éreztem,hogy fel lennék fázva.
most olvasom hogy nem minden 100-as..
szóval csak diéta..megoldod ezt is meglásd ez még mindig a jobbik eset mintha inzulinozni kellene magad....
sajnálom hogy a vizelet sem lett jó..remélem minden rendbe jön majd..
szép napot csajok bár itt esik a hó meg hideg van de ettől még lehet szép :-)
smártikám neked megy a drukk hogy továbbra is minden rendben legyen cupp
Szép reggelt csajok!
Gondoltam indulás előtt bekukkantok,hátha van itt valaki.Nagyon izgulok,remélem minden rendben van odabent:)
Utána jövök haza és mesélek.Jót tett az éjszakai tea és méz,így reggelre már nem fáj a torkom.Rendesen be voltam kak..va :)
Na lépek,szép napot nektek csajok!!!!Ma nem dolgozom,hurráááá!!!!!
Szép éjszakát csajok!
Nem tudok aludni:(Lefeküdtem 10-kor,mert fájt a torkom,és most tessék,felkeltem:(Remélem nem kaptam el az új infulenzát:((Ezel kapcsolatban mindent elolvastam.Ittam most meleg teát mézzel,de mézet magában is lenyeltem egy kanállal.Remélem reggelre elmúlik.További jó éjszakát,szép álmokat mindenkinenk.Pusssssz.
Hát csajok kivasaltam,most megy egy utolsó adag a mosógépben,és mára befejeztem.Már fájt a derekam a vasalás végére.Apa megígérte,hogy szombaton,elvisz pestre shoppingolni:)
Hát,majd látom hogy volt-e értelme elmenni:)
Szóval holnap vagyok,de szombaton nem,max csak este.Ma már akkor nem leszek,jó éjt mindenkinek.puszi csajok mindenkinek:)
Helló lányok!!
Bekukkantottam,de nincs senki.Kivasalok addig hátha jön valaki.Megfürödtem,borotva is megvolt holnapra.Hívtam a dokimat,hogy fél 9-re van időpontom megígérte,hogy a redőnél ott lesz velem.Így már 8ra odamegyek,hátha hamarabb végzek.HOLNAP NEM DOLGOZOM!!!HURRÁÁÁ!!!!!
Szia!
Nem tudom mikor leszek, Abikám mindjárt itthon van. Kíváncsi vagyok tegnap mennyire sikerült helyre raknom az agyát. :-)
Szasztok csajok.Ezer a dolog,de ezt már a másik fórumon írtam.menek haza és leszek.remélem ti is:)
Puszi csajok!!
smartikám, ma nincs bekukk?
bibócska, pihizel?
SZia Szivi!
A feszülés nem jó érzés. :-(
A hó itt nem esik,de hideg az itt is van. :-(
Hát,én nem értek hozzá,mi mivel van összefüggésbe. :-( majd délután okosabb leszek.
MIndenkinek további szép napot.
Nekem mennem kell.
Tegnap óta úgy feszül a hasam. Éjjel 2-től fél 4-ig nem is tudtam aludni. Ma írt fel a doki magnézium port, mert szerinte az jobb. Ja és azt nem is mondtam, hogy a tegnapi sétám után is pecsételtem. Úgy látszik egy kicsit sem erőltethetem meg magam. Viszont ma jobban megnéztem magam a tükörbe. Nagyon sokat nőtt a hasam.
Megnéztem a filmet is, amit tegnap nem tudtam. Nem rossz film, csak nagyon nyomasztó a vége. :-(
Sziasztok! Egész délelőtt nem volt netünk. Most is akadozik. Azért remélem elküldi.
Húú, itt sarkvidéki szelek fújnak, vízszintesen szakad a hó, a házból nem érdemes kimozdulni. Annyi hó leesett, hogy fogalmam sincs be tudok-e menni holnap Miskolcra.
Erika, úgy tudom a terhesség cukor nincs összefüggésben azzal, hogy mennyi szénhidrátot eszel.