Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Én megveszem a színes RTV-t. Vagy Tvr7. Most kaptam két hetit egyszerre, majd olvasok. :-) Szintén elolvasok mindent előre, amihez csak hozzájutok. Viszont ha ide felteszik, azt nem.
Nemigen van olyan méreg, amit nem lehet kimutatni. Ha sokan voltak a helyszínen és bárki megtehette volna, a nagyeszű rendőrök akkor is kitotózzák, ki volt. Meg a Poirot. :-)
nekem az az a legelső.megjön az olcsó műsorújság,megnézem mi lesz a jóbanrosszban.
hol lehet ciánt venni?csak érdeklődöm.
Hülyék ezek. Már hetekkel ezelőtt meg kellett volna öljék, még mikor "jóbavoltak" vele. Egy kupica ciános viszki Roli poharába - oszt kalap-kabát. Ki nem derült volna soha.
Érthetetlen, hogyan szúrhatta el. Bár az a golyó csodaszerűen viselkedett, ugye gellert kapott egy bordán, azért nem hatolt a szívbe, abba a lövésbe elvileg bele kellett volna halni, igazán nem lőtt mellé.
Pétert nézegettem, milyen kárörvendően elnézi hogy Roland mennyire szenved a fájdalomtól, hát amilyen áldozatkészen megmentette, ahhoz képest valahogy ez már nem volt egy tipikus orvosi hozzáállás.
csak este láttam,mert délben nem volt villany.de hogy Aliz,miért nem fejbe lőtte?vagy egy sorozatot bele.profi nem?
Mos mé? Csak nyomatékosítani szerettem volna, hogy nem vagyok félős :))))))
Ja, akkor tudom hogy ki spoilerkedett. :-) Nekem nem gond, de tudjuk hogy van aki utálja.
Arra mondják, aki lelövi a poent, vagyis megírja előre.
Mi az a spoiler és ki spoilerkedett? :-)
Még egy ilyen durva spoiler és jelenteni fogom az elkövetőt. Ez nem fear!
Nekem volt egy kolléganőm, akinek negyed tüdeje volt, és egész jó bírta. Dolgozott, mellette még az idős szüleit is istápolta.
Hát élnek, éldegélnek. Futóversenyt már biztos nem nyernek.
szerintem igen.élnek emberek fél tüdővel,ha jól emlékszem.
Az már igaz. De az, hogy mi van a mellkasában meg mi nincs, az végülis nem fog látszódni. Nade egy fél tüdővel szerintem nem sokat lehet vigéckedni. Elég az levegőt venni?
hát ,szépségversenyt így sem nyerne.
Van aki azután is életben marad. Csak sokkal randább lesz.
még mindig jobb,mintha félfejű lenne.nem láttam,mert áramszünet volt. ilyen hülyét,miért nem fejbe lőtte.közelről még egy béna is eltalálná.
Szerintem Rolandnak nagy trauma lesz ez a fél tüdő. Meg fog változni, más ember lesz.
Károlybáék aranyosak. :-)
Én is szerettem volna ilyen nászajándékot kapni.
Most volt az a jelenet mégegyszer, nem is azt kérdezte hogy te mit keresel itt, hanem hogy te mit akarsz itt. Aztán lefeküdt.
De az a tartalom lényegében ugyanaz.
Mindenki nagyon nagy tagadásban van, Aliz is. Konrád azért előbb-utóbb észerevenné, ha Aliz hazudna neki. Szerintem.
Na mostaztán féltüdejű maffiafőnök... Az már azért nem ugyanaz. :-)
Rohadtul nehéz beírni azt a k-va spoiler szót???????? Egy marha jó izgulós rész lett tőlem elvéve, ha tényleg ő lőtt,,, Evelinnel jó volt beszélgetni de ez az utolsó írásom ide,.,... ennyíre elrontani 1 sorozat élvezhetőségét...
Mi még csak-csak kibírnánk valahogy, de szerencsétlen sorozat nem.
Jaaa?! Hát az annyira nem is érdekes. Hálisten megmenti valaki. :-)
csak azt,hogy ki menti meg a kopaszt.
Tudod? Annyira előreolvastál?
Sajnálom, tényleg Aliz lőtt, de hogy...? Nem tudott jól célozni?!
További ajánlott fórumok: