Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Ha Alíz lőtt, akkor az onnan fel nem kél, hanem szörnyethal.
Ezek a személyek azért nem lehettek, mert nem úgy kérdezett volna, hogy "hát Te mit keresel itt"? Olyan valaki lehet, akivel régebbi a (maffia) kapcsolat és még nem igen járt nála...
Akkor így érik el a forhgatókönyvesek, hogy Konrád nem kattan be? (Roland meg kegyelmez amiért megmenti) Bár ha Alíz lőtt akkor ez tárgytalan.
Ez a semmi kis sorozat azért nagyon kedvenc tud lenni. :-)
Szerintem Aliz lőtt, Konrád menti meg Rolandot, de fenntartom a véleményem, miszerint Barbara előbb-utóbb megint vele akar majd lenni.
Biztosan az a csavar, hogy valamelyik "ellensége" menti meg a műtőbe.
Aliz akarta megmenteni Konrádot Roland lelœvésével,gondolom, de nem fogják meghalasztani. Akkor már nem lenne több izgalom.
Szerintem is Konrád műti.
Mind a kettőnél eléggé sok sara van. Konrádnál talán most több. Konrád készül lelkileg tönkremenni, rossz nézni. Ez veszélyes állapot, egyszercsak robban. Talán pont azt akarta Aliz megelőzni.
Szóval érdekesebb lenne, ha Konrád mentené meg.
Vajon melyik menti meg? pongi vagy konrád? (utánna tuti az életét köszönheti neki)
Őt kihagytam az előbb, pedig a legvalószínűbb, hogy Aliz volt.
Hoppá! Vagy Konrádnak vagy Pongrácznak köszönheti majd életét! (ugye nincs egyedül, tehát mentőt hív hozzá a csaj.)
visszajön,mint a belfegor,hogy bosszút álljon.
megmenti az életét a főorvos.
lehet Pongrácz volt vagy Zseni :)
Aki rálőtt, szerintem neki is a múltból volt elszámolni valója a "pocokfejűvel" valami más ügy kapcsán. jajjj, hogy miért nem keresik már Bettit?
Igen Milánnak ehhez ergo nincs idegzete, hogy lelője .
Igen Milánnak ehhez ergo nincs idegzete, hogy lelője .
Ma nincs új rész, ha jól nézem, gondiolom mert jövőhéten újra dupla lesz.
Csak olyan tehette aki ért a fegyverekhez, tehát Barbara kapásból kiesik, mint ahogyan Alex és Enikő is, ráadásul őket Roland magázza, úgyhogy már csak ezért sem lehetnek. Milánnak nincs akkora bátorsága, hogy nyíltan, csuklya nélkül Rolandra lőjön, és nem tenné kockára Bori életét, ha esetleg mégsem sikerül a merénylet. Marad Konrád és Aliz. De szerinntem Konráddal az utóbbi időben annál "jobb" a viszonyuk, hogy Roland ilyen stílusban fogadja.
Szerintem ebből is az lesz, hogy felépűl és még inkább bosszút akar állni.
Alex is lehetett
Nem, tényleg nem gond.
Hát ha fogadni kéne, hogy ki lőtt rá, elég szük lenne a kör, mert úgy fogadta az ajtóban, hogy hát te mit keresel itt? Ebben a sorozatban mindenki mindig ezt kérdezi a másiktól.
Roland azt a valakit közelről ismeri.
Lehet Konrád, lehet Milán, lehet Barbara.
Biztosan megmarad Roland, mert ha meghalna, egy konfliktus helyzettel kevesebb lenne. Szükség van rá a feszültség fenntartása véget.
Azt mondtad neked nem gond ha beírom a délit, szerintem megmarad. Megint majd nagyon mérges lesz! :D
meglőtték,de gyanús van bőven,kéne agy Porriot.igaz,ő hamar kinyomozná,akkor mit néznénk.ne fogadjunk?
Na, mán meglőtték? Nekem most ez is előzetes volt, bár ezt már olvastam valahol. Estére vár engem az élmény. :-)
További ajánlott fórumok: