Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Az meg a másik. Abban azért találok időnként még olyat amit nem láttam. Scifiben nem.
Én mindent megnézek abban a műfajban, és mindent el is olvasok. A kedvenc írómnak, Phillip k. Dicknek megvan minden könyve.
én meg nem,mert utálom,sose nézem.
Mindig is hiányoltam a scifi szálat. :-)
majd még a sátán kutyája is megjelenik,vagy a nanu-nanu.
Nem hiszünk a vámpírokban. :-)
Persze hogy nincs. De Aliz tényleg effektíve nem csinál semmit. Nem főz, mindig hozatják a kaját. Maximum reggelit tálal.
szerintem abban, hogy 1 sebészfőorvos megrngedheti a bejárónőt semmi rossz nincs
Gyöngyi retteg a vámpírtól és szerintem pont őt hívta fel a lakására. Nem veszi észre, hogy feketében van csak éppen a köppeny hiányzik , amit valahol eldobhatott. Ezt a csajt se az eszéért szeretjük.
AlÍzkának éppen elég fáradtságos munka a bűnözés, még háztartást is vezessen?:DDD
Ilyen módosabbaknál ez nem meglepő szeritem.
Na igen. Förtelem, most neki kell porszívózni. Hiszen egyébként se dolgozik semmit. Időnként elmegy futkorászni, hát abba még nem lehet beleszakadni. Én már csak unalmamban is pucoválgatnék.
Az valóban hülye, a férfiakkal meg olyan szerencsétlen, párját ritkítja. Szó szerint.
jó dolga van az Alizkának.megkérdi a Konrád,hát te mit csinálsz,mintha szilvalekvárt főzne 40 fokban.hát takarítok,a múltkor a függönyt mosatta ki,indiait hozattam nem baj?igaz nem azért lett a főorvos felesége,hogy port törölgessen,mint egy közönséges halandó.
Gyöngyi tényleg kifogta a vámpírt. :-) Vladimir... Őrület. Van még manapság olyan nő, aki felhív a lakására egy életében először látott embert?
Engem sem érdekelne az időjárás meg háztartási rovat. Sőt engem a csillagkúti hírek sem annyira, de az nekik ott helyben nagyon érdekes.
Nem lusta, irdatlan mennyiségű cikk van 1 ilyen lapnál, az egész napja rámenne.
Nem történt valami túl sok minden. Megérkezett Tivadar. Bombasztikus.
Gyöngyi találkozott a vámpírral, aki szerintem egy ártalmatlan manus volt, és pont mellette állt meg.
Barbi a kecskére bízta a káposztát. Lusta ahhoz, hogy saját kezűleg nézze át az össszes cikket, akkor majd Márk, aki már behódolt Rolandnak.
biztos valamelyik vámpírral álmodott.
A forgatókönyvírók fantáziája követhetetlen. :)
Most én se tudtam délben megnézni, de már kíváncsian várom a folytatást. Barbi pácban, hát ezt borítékolni lehetett. Nem tudom mit akarnak ezzel a vámpír vonallal is.
Nem láttam most a délit, majd este megnézem, és akkor jövök. :-)
Barbika egyre nagyobb bajba :)
Barbi elég hideg volt a barátnőjével, holott sejthette, hogy Rolcsi életveszélyesen befenyítette.
Igen ez már fárasztó, hogy tehetetlen a yard, ő meg bárkit befenyíthet.
Most aztán mindenki tudja, mit akar Roland. Ennek ellenére keresztülviszi, nem igaz, hogy nem lehet megállítani.
Az a vámpír által megtámadott doktornő nagyon hasonlít egy másik sorozatszereplő csajra. Aki itt már kismama volt, és Dóra eleinte útálta. Nem testvérek ezek vajon? A nézésük, valahogy ugyanolyan.
Roland kitalálta, hogy tudja a pénzt lehúzni a kórházból. Csinál egy kutatóintézetet a kórház neve alatt, és onnan tervezi kitalicskázni a zsét, ahhoz kellene egy felelős szaktekintély, arra pécézte ki Konrádot. A kutatóintézet nem kutatna, csak eszközöket meg egyebeket vásároltatna, horror pénzeken.
További ajánlott fórumok: