Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Szerintem nem biztos, hogy emberi mulasztás volt. Talán valami objektív gépi dolog. Nem véletlenül nézik azt kétszer is, mielőtt valóban felhasználnák a vért, bemérik mégegyszer, akkor már alaposabban. Vera ezt el is magyarázta.
Viszont akinek elsőre azt hozta ki a vizsgálat hogy alkalmatlan mert nem az a vércsoport, azt miért néznék meg mégegyszer? Innentől kezdve meg nem értem.
Hiszen ez most nem apasági vizsgálat volt, hanem hogy alkalmas-e Szabi vére az apja számára, beadni.
Hüle vámpír rögtön elhitte, hogy Csillagkúton él az ő szerelme, akit hetven éve hiába keres mindenhol. :-)
Ez nagyon jó trükk volt, ez a hamis adatbázis. Mondja még valaki, hogy gyenge a csillagkúti rendőrség. Csupa penge agy... :-)
Igen, vámpírnőt. A szerelmét. :-)
Hálás karakter, olyan finoman humoros. :-) Én viszont kicsit nyálasnak látom. Még akkor is, amikor keménykedik, mert mostmár megteszi.
Helyes.
Na, vámpírunk a társát keresi... :-) Mindenre gondoltam, de erre nem. Hogy mit követel majd, mire kell neki Szlávik.
Érdekes egy szitu. Mégiscsak jó ez a sorozat.
Ha azt akarja, hogy a nyilvántartásban segítsen neki Jenő, akkor nem kábíthatja le.
Igaz, megkötözve viszont tarthatja, elég ha szóban mondja, mit kell csinálni.
De szerintem úgyis kiszabadítja magát. Eddig mindig nagyon tökös gyerek volt. :-)
Eljátszotta, hogy a mobil telefont ő nem túl rég ismeri, de hasznos találmány. :-)
Az amit Müller gyanít, hogy szándékosan beszélt sokáig Kardossal, hadd mérjék csak be, - az is igaz lehet. Jól megtanulta az új módit, ezt is tudja. :-) A rendőrökre pályázik, Szlávikot el is csípte, majd este megnézem, mi lesz.
De Szláviknak azt is mondta, hogy ő nem megy vissza az elmegyógyintézetbe. Szabályos bolond ez, nem vámpír. :-) De honnan van vajon pénze egyáltalán a megélhetésre? Talán majd ez is kiderül.
De van igazsága is.
Akinek az egyik lába rövidebb, annál hosszabb a másik. Nna. Ez meg az élet nagy igazságossága.
Ja, azt nem vette észre a Charlie, hogy az idős férfiak füle is nagy. :-) Gondolom van akinek eleve nagy volt, valóságos elefántfül lesz belőle... :-)