Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Valahol igaza van Charlienak. A fül az egyetlen testrész ami egész életen keresztül nő. Némelyik idős nőnek egész hatalmas fülikéje van.
A tied meg növésgátolt. :-)
Azt hiszem, Roland kirakta a szűrét, ő meg elhatározta hogy vagy egy évet utazgatni fog.
Nem távozott el végleg, de tényleg egy kukk sincs róla.
Azt is hogy abbahagyták, hogy a tulajdon apja le akarta járatni. Szilárd felülkerekedett az öregen, de ott sincs semmi fejlemény.
Nem tudtam hogy meghalt, most megdöbbentem. Talán azért is írták ki a sorozatból mert már beteg volt?
Füleforma volt, de nagyon aranyos. Szépen kifutotta magát, az a sorozatba valamikor drogosként került be, aztán karbantartó volt Bandi mellett, jó páros voltak. Megírta élete nagy regényét, a Vörös démont, akit Gyöngyiről mintázott, abból lett brazil rajzfilm. :-) Azért hagyta el Gyöngyit hogy lehessen gyereke, mert ő nemzőképtelen volt. Nahát gyerek azóta sincs, de mostmár Emilke sincs, szegény manus.
Még emlékszem, Emil - talán valami jóslat alapján - később visszatér hozzá. Száraz Emil, Bandi haverja, a Vörös Démon szerzője. Ha esetleg valaki már nem emlékszik rá.
Jelenleg Dél-Amerikában ontja a film forgatókönyveket. :-)
A vércsoport meghatározsá nem géppel történik, amikor a helyszínen kell, azt egy eszközzel, emberi szemmel végzik. Ott lehet tévedni, meg ha nem figyel oda rendesen valaki, vagy nem jól ismeri a jeleket.
Ez nem gépi hiba, emberi mulasztás.
Már azért is meg kellett volna azonnal csinálni, amikor ez az eredmény jött ki.
A vérvételnél nem csinálnak ilyet, ha valaki vért ad, és véradó lesz, többször, és azt már géppel végzik el. Ott biztosra kell menni.
Igen, most meg az a fele van leülve. Nem lehet mindig minden topon. :-)
Szegény Gyöngyi, ez hányadik tropára ment kapcsolata már. Lassan zárdába fog vonulni, semmi pasi nem jön be neki.
Böbe vérig sértődött, valamennyire igaza is van, ő tényleg tudja hogy nem követett el semmit, és nem hittek neki. Elkeserítő lehetett. Nade hogy nem tudja megérteni, hogy nem tehetnek róla? Nem egy könnyed egyéniség. :-)
Szlávik már rájött, hogy csinálja a vámpír a nyom nélküli vérszívást. Nade őrá is feni a fogát Vladimir. :-)
Azt hiszem, a mai rész izgi lesz. Napközben megint nem láttam.