Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia Jucus!
Nálam nem volt ilyen, de ismerek olyat a fogyisok közül, akinek nagyon sokáig stagnált a súlya, aztán egyszer csak ismét megindult! Talán forrester is járt így már! :-))
Sziasztok Lányok!
Megjöttem a tánctáborból. Nem volt könnyü dolgom a fogyóval, svédasztal, finom kaják.
Igazából tartottam magam, nem ettem ch-ot, de gyümölcsöt, nevezetesen görögdinnyét minden vacsoránál. Olyan isteni édes volt mindegyik, h több szeletet ettem meg belőle. Abban bizom, h a mozgás miatt talán nem lettem (sokkal ?) több.
Most nem mérem meg magam, majd jövő hétfőn, nem idegesitem magam fölöslegesen. Most visszafogom magam megint, csak megint meg vagyunk hivva étterembe, ugyhogy megint gyurhatok rá előre, h utána nem látszódjon meg!:( Ez a nyár már csak ilyen lesz, jó ha tudom tartani az elért sulyomat, majd utána augusztus-szeptemberben ujra szigoritok majd rajta.
Mindenkinek jó fogyást, legalábbis sulytartást a nyárra, nyaralásra, utána folytatás következik!:)
Szia xta11!
Oké, ezt jól csináltad, de ettől függetlenül nem árt még a súlytartásra helyezni a hangsúlyt, ill. nagyon figyelni kell, hogy a sokszor kis adagos étkezés (rendszeresen) megmaradjon!
Köszi, én is bízom...
Bár elég nagy hátrány, hogy használom az agyam... De majd leszokok róla:-)
Sokan nehezen bírják az olyan poénokat, hogy pl: múltkor láttam egy ajtót, ki volt írva: férfiak. Bementem, de csak wc volt...
Pedig szerintem vicces:-)Olyan pasival meg, akinek nincs humora, nem kezdek többször.
Én is pont így gondolom! Szerintem is Zsbe abszolút rajta van egy felfelé ívelő pályán. Ügyesen és okosan csinálja, össze fog jönni minden! :-))
Hajrá!!!!!! :-)))
Tüneményesek ezek a kedves vészmadarak... Nem beszélve arról, hogy ha mindenbe belehalhatnánk, amit már egyszer ilyen kontextusban leírtak, szerintem élő ember nem lenne...
Nem mondtad neki, hogy valószínűleg a haldoklástól érzed magad sokkal jobban?:-)
Szia zsbe!
Ez az!!!!!!! Ez a sorrend épp megfelelő!!! Így kell ezt csinálni! Jó úton haladsz, én érzem. Drukkolok!!! :-))
Szia forrester!
Sajnos ez nem könnyű, főleg, hogy a SZÜLŐnek szólunk, mi, akik a gyerekek vagyunk. Igaz, hogy már felnőttünk időközben, de szerintem ebben egy kicsit az is benne van (legalábbis nálunk), hogy nehogy már a gyermek jobban tudja, és ő mondja meg, mi a jó. Egyfajta anyai büszkeség is van benne, nem gondolod? :-)))
Szia!
Nem hülyeség amit mondasz nagyon jól gondolod szerintem is így lehet tartósan fogyni!
Szia Jucus!
Hát igen, és ezzel nem vagy egyedül. Nekem is ez a gondom, hogy már nagyon oda kell figyelnem arra, miből mennyit eszem. A szénhidrát galád módon el tud raktározódni, viszont nagyon ragaszkodó típus! :-DDD
Csínján kell vele bánni! :-)))
Szia Linike!
Igen, szerintem is finomak a káposztalevesek, bár nekem nem volt különösebb gondom a korábbiakkal sem! :-))
Szia!
Bizony én is tudom hogy ez így van az elején is ezt mondták,de már mindegy a lényeg hogy a 29kiló ne jöjjön vissza én kitartok amíg csak kell,hogy jól érezzem magam és Te is ok?
Szia,
nekem az a tapasztalatom, hogy akkor marad tartós a fogyás, ha a metodikát követed tovább. Pl a napi 4-5 étkezés, 3 óránként, kis adagok, + a folyadékbevitel. én ezt sokkal fontosabbnak látom - szóljatok, ha hülyeség - mintha egyszer-kétszer becsúszik rejtett cukor.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?