Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia!
B is kell kattanni !!! :-))Mert különben visszahízunk :-(. Nosza újra belekezdeni ,mondjuk azt magunknak,hogy még mindig ducik vagyunk! :-)
:-DDDDD
Szerintem is tök poén! :-)))
Nálam is a humorérzék az egyik legfontosabb, ami nélkül elképzelhetetlen egy jó kapcsolat. Ezt "megkövetelem"!!! :-)))
Így igaz, Linike!
Néha ugyan vannak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, de azért is jó, hogy itt tartjuk egymásban a lelket, ez nagyon sokat számít! :-))
Így van! Nem szabad az elkapkodni!!! :-DD
Teperjen csak előtte egy jó ideig!!!!!!! :-DDDDD
Szia zsbe!
Én is "függő" lettem, mert a manapság labilisabb elszántságom, kitartásom még mindig erősebb, ha itt lehetek ebben a kis csapatban... :-)) Nagy segítség!!! :-)))
Szia forrester!
Igen, ez biztosan így van, de talán azért is, mert akkor már nem vagyunk annyira kemények önmagunkkal. Sokkal több mindenre mondunk igent, mondván, ez már belefér! :-))
Hát igen, ezek érdekes dolgok! De egyben nagyon jó érzés is! :-))
Gratula! Ez a Te érdemed! :-)
Szia Linike!
Velem is lepacsizhattok! :-))
Sajnos mostanában én is kissé gyenge vagyok akarat szempontjából, és ezt érzem is magamon. :-(
Kicsit engedékenyen állok magamhoz, de majd ismét "bekattanok", aztán minden rendben lesz.
Hajrá, sok kitartást és erőt mindenkinek!!! :-))
Szia!Én azt mondom télen könnyebb fogyózni viszont a 3liter folyadék tapasztalatból nyáron megy le könnyebben ez érthető,de télen mégsincs ennyi buli meghívások svédasztalok esküvők!Fagyiiiii!
Nem de bár?
És neked nem volt olyan érzésed,hogy soha többé?
Nekem úgy átalakult a szervezetem,hogy hiába veszem meg és enném meg a felénél már nem bírom tovább és olyan rosszul vagyok ,de ez egy pörköltnél is így van...
Nem mondom ,hogy csak a salátákon élek de a nygon könnyű kajákat szeretem csak mostanában!
Ó dehogynem!
Mert az már egy egészséges állapot fél lábbal a sírban nem? De akárki akár mit mond ez a kúra már magában jól hengzik ha azt mondom,hogy az étrenden kell változtatni nem holmi tabletták hozzászedése zsíros cukros ételekhez amik majd semlegesítik azt nem ?
Nyugodtan megmérheted magad, én minden két hetes svédasztalos félpanziós nyaralásom után 2 kg mínusszal jöttem haza az aktív élet miatt. Kirándulások, este vacsi utáni több órás séták és a sok fürdőzés a 25-27 C fokos vízben.
Azt tudtad, hogy a hűvös vízben való fürdőzés és úszás milyen jól fogyaszt, mivel a szervezet törekszik arra, hogy megtartsa a 36 C fokos testhőmérsékletet.
Biztos nem.
Este topiktali? Salsa buli lesz a Rióban :-)
Mókusélet!
Nagyon jó volt, hazafelé már elaludtam a kocsiban, (még jó, h a párom vezetett) mert minden nap éjfél, v kettő óráig fent voltunk, napközben pedig 3, vagy 4 óra tánc óra volt. Sajnos az idő nem volt olyan jó, h strandolni lehessen, tavaly végig strandidőnk volt. Annyiból viszont jó volt, h nem volt annyira meleg a tánc órákon. Abban reménykedem, h a sok mozgás miatt talán nem szedtem fel sokat, azért iszogattam egy kis citromos sört:), de a kajákhoz nem ettem köretet, szénhidrátot.
Jó lehetett Neked is a tábor, főleg fellépni, biztos nagyon ügyes voltál!:)
Szia,
jó volt? Mesélj.....akár priviben.
Én felléptem pénteken, mint pom-pom lány :-) annyira jó volt!
Szia forrester!
Képzeld, engem is mindenki kb. 6-8 évvel fiatalabbnak néz, mint amit a személyim mutat és ez óriási!!! Igaz, én kb. annyinak is érzem magam..., lehet, hogy valójában csak adminisztrációs hiba történt annak idején, amikor megkaptam a személyimet, elírtak valamit????? :-DDDDD
Szia puszilka!
Az nem lehet, hogy a Norbi-féle menü csak súlytartásra jó??? :-))
Én mozgás nélkül fogytam le a Gastroyal-os étrendekkel, mert én is csak terveztem, hogy beiktatok némi mozgást, de sajnos nem jött össze. Ez viszont nem jelentett akadályt... :-)) (Persze, tudom, hogy mozgással még hatékonyabb a fogyókúra!)
Kedves Mókusélet és Jucus!
Jó hallgatni a nyári mozgásterveiteket. Biztos mind szuper lesz, hisz ez a fajta mozgás még szórakoztató is, nemcsak átmozgat és "lefáraszt". Én kb. 15 évvel ezelőtt voltam tánctáborban egy héten keresztül, az fantasztikus volt! Feltöltődtem és lefáradtam egyben, de nagyon megérte!!! Kicsit irigyellek is benneteket! Lélekben Veletek leszek!!! :-))
Jól mondod, Jucus, én is így gondolom, hogy az itt szerzett tapasztalatokkal és információkkal mindenki azt kezd, amit csak akar!
Ha valami jót tud belőle hasznosítani (bármilyen módszerrel), már nem beszéltünk hiába!
Sok sikert mindenkinek!!! :-)
Szia Mariann63!
Üdv. közöttünk!
Sajnos ez a szabály, és a feltételeknek eleget kell tenni, máskülönben nem fogsz tudni kedvezményhez jutni.
Azt javaslom, hogy nézz meg egy kedvezőbb árfekvésű étrendet és azzal próbálkozz.
Csak az első héten kell egész hétre rendelned az egésznapos étrendekből, utána már annyit rendelsz, amennyit gondolsz. Töltsd ki még a Klub regisztrációt is (hosszú adatlap), és a Hírlevelet is jelöld be. Ezek még kellenek a klubtagsághoz!!! Sok sikert! :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?