Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Én nem veszem ennyire szigorúan a dolgot, a 80-as vérnyomásommal muszáj kv-t innom, de mikor a 20-at ledobtam, akkor is kávéztam végig napi legalább kettőt.
A meggylevest már megettem reggelire :-)
Tök jó, mert 7-re hozza a szállítócsaj a kaját.
Azért remélem, ennyire gyorsan nem telik el, mert még szeretném hosszabb ideig élvezni a jó időt! :-)
A Zsírfaló csomagot én is rendeltem már, szerintem is hatásos.
:-) Én sem! :-)
A kakaós csigából rendeltél már azóta, hogy javítottak/fejlesztettek rajta? Most még finomabb! Próbáld ki!!!
Nyerni most nemcsak a 90 napos Best of-fal lehet, hanem a FormaBontóval is egy Wellness hétvégét. Az sem elhanyagolható!!!
Főleg, már itt a tavasz, az ember is szívesebben mozdul ki otthonról... és ha még pénzébe sem kerül, csak fogynia kell hozzá (és persze még egy kis szerencse is szükségeltetik)!!! ;-) Megéri! :-)
Hajrá! Jobb lesz utána, amikor már papíron is szabad ember leszel. Én is megtapasztaltam már egyszer (sajnos), nekem óriási megkönnyebbülés volt!
Ismét független emberré váltam!
És ha jól gondolom, már túl is vagy rajta, mikor ezt olvasod! :-)
Én is erős voltam/vagyok mellben, de valószínűleg azért sem "tűnt el" a melled (szerencsére), mert nem hirtelen fogytál, hanem szépen fokozatosan.
Nekem is inkább a hátamról ment le a zsír és csak éppen hogy a mellemből. :-)
Csinos vagy már most is! :-)
Egyetértek Veled, Eszter!
Szerintem is csúcsszuper már Dugozsu, drukkoljunk Neki együtt, hogy leadja, amit még szeretne (bár már így is csinos)! :-)
Szerintem is ez a legfontosabb! Szerencsére én is kezdek már egyre jobb passzban lenni, és visszanyerni az akaraterőmet és elszántságomat.
A jó idő óriási segítség ebben. Nagyobb kedvvel megy a fogyókúra is! :-)
Munkahelyi gondok? :-O Az nem jó hír! :-(
Remélem, azért nem komoly és csak átmeneti!
Legyél akkor óvatos, nálam is ez a legnagyobb veszélyforrás: otthon lenni és legfőképp egyedül! :-)
Hűha, az már nem olyan sok!!! Láttad már, hogy ismét lesz Káposztaleves kúra? Most 2 változatban lehet majd rendelni, Retroban és Zsírégetőben.
Te sokat fogytál a káp.leves kúrával, ha jól emlékszem, ugye?
Én nagyon nézegetem a zsírégető változatot, nagy esély van rá, hogy azt kipróbálom egy hétre. :-)
Szia Mókusélet!
A plusz 2 kiló simán le fog menni a Turbóval, szerintem jól választottál. Még a Villámgyorsot javasoltam volna, de ez tökéletes.
Én a hétvégére shake-eket rendeltem és extra zs. italcsomagot, mert igyekeztem sok folyadékkal kiegészíteni a kisebb étkezéseimet. Napi két étkezést shake-kel váltottam ki, ami abszolút megfelelőnek bizonyult, nem éheztem és élveztem a folyékony csoki ízét. :-)
Sziasztok,
jövő hétre megrendeltem újra a turbót.
+2 kiló van rajtam. Nem tudom mi történt, de állandóan ennék úgyhogy ezt találtam a legjobb megoldásnak. Majd beszámolok :-)
Hogy bírjátok a hosszú hétvégét?
A Barackos ital különösen jó lesz a tavasszal és a nyáron nagyon finom és az évszakhoz illő,energiát ad ebben a tavaszi fáradtságban. :-)
Én a Shakeket továbbra is fogyasztom ,ki hogy áll vele mi helyett isztok egy jó üveggel?
Hát ez eszméletlen !!! Volt valaha 2009 nyár?? :-)
Tökéletesen jól nézel ki az arcod is mintha nem lettél volna sosem duci. Nem semmi! Letérdelhetnek sokan előtted! Kívánom,hogy az álmod teljesüljön igencsak megérdemled!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?