Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia!
Mi végig hányás hasmenés vírusban voltunk sajnos ,hulla vagyok annyit fertőtlenítettem meg a 3 gyerek mikor egyszerre van benne hát azt hittem végem van egész nap ment a mosás ,felmosás stb...
egyébként nem rossz ötlet a turbó nem olyan vészes a 2 kiló le is megy vele szerintem.
Szia Jucus!
ez jó hír, hogy kiderült a nem fogyás oka és hogy kezelni is lehet. sőt mennek is le a kilók azóta szépen, szuper:) drukkolok, hogy ez megoldást jelentsen és elérd a kitűzött súlyt:)
Sziasztok Lányok! Bekukkantottam ide, hisz régebben milyen sokat jártam itt! - Hát látok "ismerős" arcokat, Eszter, Mókusélet!
Mi van Veletek?
Magamról annyit, még mindig diétázom, én már tán mindig is fogok!:) Szóval lehet, h emlékeztek rám, nekem annó mindig nehezebben mentek le a kilók, mint a többieknek, főleg Eszternek, - mivel Vele pont egyszerre kezdtük a fogyót!
Most februárban kiderült, h pm alulmüködésem van!
Ez megmagyarázhatja, h miért tudtam olyan lassan fogyni! Most kapok rá gyógyszert, amit most már mindig kell szedni, az orvos szerint, ha tovább diétázom, akkor fogyni fogok! Azóta kb. 2 kilót fogytam, de hozzáteszem 1000-1200 kalóriát eszem egy nap! - Hát kiváncsi leszek. Egy dolog jó, h mondjuk azóta nem híztam egyáltalán vissza.
Egy dolog viszont elgondolkodtatott, h lehet h már akkor is alulmüködhettem, de az akkori étkezésem sem tett jót a betegségnek, mert hiszen ch-szegény étrendet ettem, és abban állandóan keresztesvirágu dolgok, brokkoli, káposzta, stb. volt nagy részben és ezek gátolják a jód hasznosulását!!! És én fél évig ezeket ettem!
Azért írtam ezeket le, h vigyázni kell ezekkel a dolgokkal, továbbá ha nem fogytok nézetni kell TSH-t!!!
De jó neked, csak 5 napig csinálod???????? én megrendeltem hét végére is, de fogalmam sincs, hogy bírom.....főleg, hogy 2-3 hete csináltam 11 napig, brrrrrr........
Milyen emésztési gondok, hátha tud valaki valami jót rá!
Ma reggel mérickedtem, mert nem alszom otthon és nem lesz holnap mérlegem.Tehát 4 nap -1 kiló kereken.Igazából nem is a súly a gondom, hanem megint emésztési problémáim vannak, úgyhogy ez volt a fő ok, amiért elkezdtem.Ezen a téren még nincs változás,úgyhogy jövő héten léböjtözöm szerintem.
A csütörtök is nehéz volt picit, de ma az utolsó nap...végre :-)
tarts ki!!!
Én direkt nem álltam rá, majd holnap reggel.
Viszont a tegnap nagyon nehéz volt, plusz az ebédben volt valami fűszer, ami kicsapta a számat.
Köszi...megnéztem a honlapot és láttam, hogy vennem kéne. Nem fogok. A mai ebéd is jó volt.
Tegnap zumbáztam, ma 1,5 óra salsa, kiváncsi vagyok a szerdát hogy fogom bírni, mert azért az aznapi kaja ölég gáááz :-)
Sziasztok,
nekem a tegnapiban minden kaja nagyon bejött!! Az indiai zöldségek kifejezetten finomak voltak, úgyhogy eddig nagyon pozitív.
Viszont Csajok:régen minden cucc zöld volt az algától-amikor én ettem. Aztán olvastam, hogy kapszulában adják mellé, de nekem nem jött. Ez most hogy van?
zsbe, én pár hete csináltam, akkor 3 kilot fogytam egy hét alatt. De nekem csak addig hatott, amig még kávét sem ittam mellé. Én soha többet káposztaleves kúrát, csináltam régen itthon, nem is ettem évekig káposztát :-(
Mókusélet, az én szállítómnak 1-re sikerült ideérnie. Úgyhogy egy nap csúszással fogom enni, hogy ne az legyen, hogy mindig rá kell várnom. De jó, kiváncsi vagyok, hogy fog menni!
Én jövő héten gondolkozom a turbó/káposztaleves vonalon... Még döntök, talán a káposztaleves.
Írd meg, i az eredmény, még húzhat a turbó felé.:-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?