Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
eszterxx!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok neked!Láttalak tegnap a tv-ben :)
Nagyon ügyes voltál. És nagyon jól nézel ám ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Forrester!
Én drukkolok, hogy Te nyerd meg! :-)
Húú, de kíváncsi vagyok, hová mehet wellness-ezni a nyertes. :-)
Nem, abból nem! Talán még puhább lett és jobb lett a tésztája. :-)
Nekem is ízlett korábban is, de most aztán... :-))
Szia Jucus!
Nagyon örülök, hogy rátaláltak az orvosok az esetleges okára, amiért nem sikerült fogynod, és hogy van rá gyógyszer is, ami működik.
Jól hangzik, hogy azóta már megindult a fogyás.
Most milyen étrendet eszel? Sokat szeretnél még leadni?
Hajrá, fog ez menni, csak ugyanúgy folytasd tovább! Kitartás!!! :-)
Sajnos már ismét későn írom, mert holnap hozzák.
A málnás tápiókapuding hétfőre rendelhető és az E5-ös kóddal szerepel az étlapon, a Fitt-lesz ételek között. :-)
Szia Zsbe!
Igen, utazáskor nagyon praktikus a shake, ezért van úgy néha, hogy hazafelé (a buszon) iszom meg uzsira, hogy a vacsora idejét ne kelljen nagyon későre kitolnom! :-)
Szia Mókusélet!
Én azt hallottam, hogy arra azért célszerű odafigyelni, hogy a kávé és a gyümölcs elfogyasztása között teljen el valamennyi idő (kb. 1 óra), mert akkor a gyomorban a folyamatok nem úgy zajlanak, mint kellene... :-)
Szia Eszter!
Ha nagyon hiányzik a kávé, próbáld ki a ganodermás CopHee Ice-t. Anyukám egyik nagy kedvence (én sohasem kávézom), az is segíthet! Persze, a Turbó alatt nem biztos, hogy jót tesz, de máskor talán segít.
Én lehet, hogy megnézlek a TV-ben, ha nem felejtem el! :-)
Szia Mókusélet!
Köszi a választ, mozgok, járok táncolni, de salsázni nem, mert a fiuk feladták, már tul gyors volt nekik a tempó!:) De járunk egy helyre pluszban össztáncra és ott pont mult héten salsáztunk!:)
Szia,
köszi jól vagyok. Hű a pajzsmirígy nagyon durva dolgokat tud csinálni, figyelj rá oda! Ha meg túl működik az sem jó állandóan ideges az ember.
mozgással hogy állsz? Salsa?
eszter...emésztés...annó tök jól beállt a kúra után, most megint 2 naponta megyek wc-re, pedig iszom eleget. Ezért gondoltam, hogy megcsinálom a méregtelenítést.
nagy változást nem érzek :-) bár lehet kevés volt az 5 nap.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?