Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Próbáld ki Te is az új Tavaszi Zsírfaló kúrát, az biztosan jó lesz. Néztem az étlapon, és nagyon tetszik, hogy az összeállításban a hagyományos étkezéshez hasonlító ételek is megtalálhatóak, zsírégető verzióban. Kíváncsi leszek az almaecet esszenciára is. Arról már hallottam, hogy hatékony a zsírbontásban. :-)
Húúú, már bánom, hogy a kalácsból nem rendeltem, de örülök, hogy a Zsírégető, diós patkó mindenkinek ízlett a családban, és hogy a sonkás-tormás haséból még van a fagyasztóban. :-)
Másfél kiló mínusszal egy hét alatt!!! Én abszolút elégedett vagyok ezzel az eredménnyel, hiszen azért nekem nem kell olyan sokat fogynom. Arányaiban pont jó. :-)
Ja, és általában rendelek az étrend mellé a Szuper napi italcsomagból vagy az Extra Zs. italcsomagból, mert új jobban jövök ki anyagilag. :-) Jó, hogy vannak ilyen akciós csomagok is, ez könnyebbséget jelent, és tudom vele fokozni a fogyókúra hatását is. Én a sima vízből nem lennék képes napi 2,5-3 litert meginni, ezekből meg (kétszeresére hígítva) sokkal könnyebben megy. :-)
Hál' istennek, nekem már sikerült egy kicsit "finomítanom" a téli időszakban összehozott hurkáimból, remélem, ez továbbra is így folytatódik majd. Most nagyon eltökélt vagyok, és leeszem magamról a maradékot is! :-))
Linike, a Tavaszi Zsírfaló kúrába betették a sima kávét, és csak 1-2x van az étrendben a jegeskávé. Ha amúgy is rendelnél étrendet, próbáld ki ezt.
Én ezt rendeltem a jövő hétre, mondjuk az én kávéadagomat anyukám kapja majd meg, mert én nem szeretem. :-) Ő viszont örülni fog.
Szerintem is! Itt a tavasz, erőre fogsz kapni és beindul a fogyás.
Láttátok már a legújabb étrendet, a Tavaszi Zsírfaló kúrát? Nagyon szimpatikusan állították össze, kicsit hasonlít a hagyományos étrendhez. Ha a 16. hétre (H-V) megrendeljük, akkor egy üveg Extra Zsírégető italmixet kapunk ajándékba.
Én kipróbálom, kíváncsi leszek, milyen lesz benne az almaecetes esszencia, na és persze a hatása! :-)
Én is rendeltem a sonkás-tormás haséból, de én tettem el belőle (ínséges időkre is) a mélyhűtőbe.
Ezenkívül a Zsírégető, diós patkót rendeltem még meg, hát annak sem kellett sok idő! Mind felfaltuk (abból sajnos nem tudtam eltenni :( ).
Szívesen vennék ezekből a normál hétköznapokon is, ha lehetne. :-))
Így van, az a fontos, hogy Te jól érzed magad így, és a Párod is úgy szeret, ahogy vagy!!! A többi nem számít! :-)
Szia Dugozsu!
Eszter valóban jól néz ki, de Te is nagyon csinosra fogytál már! Hogy haladsz? Már mindjárt eléred a célod, ha jól gondolom! :-)
Jaa, azt majdnem elfelejtettem mondani, hogy a Káposztaleves kúrám (Zsírégető verzió) eredménye -1,5 kg volt, és azóta már újabb 1 kilótól (Best of-fal) váltam meg (könnyű szívvel). Annyira boldog vagyok, hogy ismét beindultak a folyamatok nálam is.
Természetesen ez annak is köszönhető, hogy agyban is ráhangolódtam. Úgy is összejött a múlt heti 1 kg mínusz, hogy Húsvétkor még 1-2 óriás négercsókot is bepusziltam a régi szép idők emlékére! :-))
Ti hogy haladtok?
Szia Eszter!
Én is gratulálok, nagyon ügyes voltál a TV-ben. (Nem felejtettem el megnézni az ápr. 4-i adást.) :-)
Szerencsére nem sikerült megtapasztalnod a szabadesést, bár őszintén szólva kíváncsi lettem volna az élménybeszámolódra. Lényeg, hogy megröptetted az ellenfeledet és Te talpon maradtál. :-))
Szia Pillangó81!
Én korábban rendeltem már Villámgyors diétát, és nekem nagyon ízlett minden kajája, abszolút bírható, nem éheztem egyáltalán.
Akkoriban kb. 1,5-2 kg ment le vele. Most talán még finomabb is, mivel a káposztalevest lecserélték zöldséges erőlevesre (amit én imádok)!
Szerintem nyugodtan rendeld meg, én is kacérkodok vele, egyik hétre biztosan ezt rendelem a közeljövőben!
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a Villámgyors diétával kapcsolatban?
igen, ezt mondta anno a dietetikus is, bár én sem tudom mindig betartani, amikor a reggeli kávé után rögtön reggelizem a kis gyümölcssalátámat.
végre, végre, a legeslegnagyobb kedvencem, ezek szerint külön is rendelhető :)))
megkóstoltam, tényleg jobb lett, a kakaósság maradt szerencsére:)
nekem most betegség miatt sajna kimaradt öt hétig az edzés pl és lehet, hogy csak pszichésen, de tökre úgy érzem, mintha több lenne a hurkám :D pedig rám jön a nadrág ugyanúgy és teljesen rendben van rajtam minden cucc és mégis.
na igen, a sütikék nálam is bejátszottak sajnos, nem bírtam ki, ennem kellett belőlük:) de azért biztatom magam erősen, hogy menni fog ez ennek ellenére is.
menstruációkor én is így járok mindig, nyolc kilóval érzem magam nehezebbnek kábé és rettenetesen utálok tükörbe nézni ilyenkor :)
nálam a kávé komoly probléma és kihívás, hogy csökkentsem, napi kettő alá nem megy, de legtöbbször inkább három-négy az, amit megiszom :(
hát, ismerős az érzés, nagyon nem akarnám, hogy ez várjon nyáron, úgyhogy most nagyon rajta vagyok, hogy lemenjen a maradék. bááár, a húsvéttal lehet, hogy betettem kicsit a dolognak:)
a húsvéti kalácsukat én is megkóstoltam, tökéletes tésztája volt, nem tartott sokáig:)
Nagyon puha a tésztája jól tovább vannak az ételek fejlesztve a húsvéti kalácsi is fantasztikus,zsírégető és a sonkához nagyon illik!
No milyen eredménnyel zártad a káposztaleves kúrát?
Nagyon rossz érzés amikor az ember ,mint a strucc elbújna a világ elől a hurkáival ,amikor a remélem senki nem azt nézi :-(
És én is így hallottam igazad van ebben ,mert valóban így van nem mindegy ez sem ,mit hogy eszünk!
Nekem csak az a baj ezzel,hogy már csak a tejszíneset árulják és az édes én meg csak egy kis tejjel szoktam inni pedig mennyire jó volt az a kávé de biztos többen édesszájúak és nem vették a sima kávét!
Nekem a szűz tea segít rá most kapszulában a székletre egyébként én nagyon jól érzem magam az aloe verás teával és a fehér teával ,mert kevesebb kávét iszom. És a shakek is nagyon finomak!
Nekem is az de most ráadásul meg is van és tele vagyok vízzel ilyenkor hiába nem hizok sokat a folyadék visszatartással ,de úgy érzem magam ,mint egy bálna!
További ajánlott fórumok: