Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
az almaecetes esszencia nekem is lecsúszott, simán, nem problémáztam rajta sokat:)
Ezt én is csak megerősíteni tudom! Semmi problémám az almaecetes esszenciával, olyan, mint mikor a saláta levét megiszom, azzal meg sosem volt gondom. :-)
Igen, én láttam, fel szoktam menni a Facebook oldalukra is.
De a minap láttam a Zsírégető lisztről is egy cikket, melyben arról írnak, hogy egy klinikai vizsgálat is bebizonyította, hogy a Zsírégető lisztet tartalmazó péksüteményből töredék mennyiségű szénhidrát szívódik fel. Szerintem ez óriási eredmény! Ezért olyan hatásosak a zsírégető lisztből készült ételek!!!
:-)))
Anyukám is nagyon szereti ezt a kávét, és tegnap vittünk a párom anyukájának is (aki cukorbeteg), és nála is nagy sikere volt. Ő is a sima kávét kedveli jobban alapból, így pont jó volt. :-)
A Zsírfaló kúrában inni kell az almaecetes esszenciát, de vízzel van hígítva, így simán lemegy kortyonként. :-) Én már meg is szerettem... :-)
Én is bízom benne, hogy dolgoznak azon is, hogy máskor is meg lehessen rendelni a kalácsot, ne csak Húsvétkor (ha már lemaradtam róla). Szerintem van rá esély, mert most szinte mindig van valami újdonság, ismét beindultak a fejlesztések. :-))
Szia Kibajono!
Bátran megrendelheted, mert finomak az ételek, és bírhatóak az étrendek (ez az összesre értendő). Javaslom, hogy ha két étkezés között kicsit megéheznél, akkor igyál vizet vagy valamilyen szénsav- és energiamentes italt. A napi 2,5-3 liter folyadékot pedig mindenképp idd meg, mert a lúgosításhoz, méregtelenítéshez sok folyadékra van szüksége a szervezetnek.
Mi a célod? Mennyit szeretnél leadni?
Húúú, az is jó! A barackos ital még tovább is eláll, mint a többi, 3 hétig is, ha jól emlékszem. :-) Persze, hűteni azért kell. :-)
Én, én, én! Szerintem szuper! Jó ötlet volt, hogy egy hagyományoshoz nagyon hasonló étrendet is összeállítottak. Tetszik ez a Zsírfaló kúra. És még az almaecetes esszencia is simán lemegy, mert olyan, mint mikor a fejes salátáról leiszom a levét, fincsi!!! :-))
én tartottam az almaesszenciától, hogy nem fogom tudni meginni - de semmi gáz vele, hupsz, lehajtom, megvan, kész:-)A kaják meg isteni finomak benne és nagyon változatosak.
Hát én csak mostanra tértem magamhoz, utána rögtön elkaptam valami torokgyíkot/békát... róka után a teljes állatkert, komolyan....-S
Lányok, nagyon jó a tavaszi kúra! Javaslom mindenkinek. 3. napja csinálom, az egy tétel csak, hogy már lötyög a farmerom, de nagyon feltölt energiával, és ez jó!:-) Meg uzsira van benne valami édesség-féle, így a mániám is kipipálva!
Munkahelyen dobozból ( a megszokás nagy úr, a szünet meg rövid). Otthon most már - a képek hatására én is kirakom. :-)
Jaja, én is rárepültem a bónusz italmixre:-))
:-D Szintén zenész... volt idő, amikor azt is elfelejtettem, hogy néznek ki a tányérjaim...
Én is ezt figyeltem meg,hogy nagyon rájárok a szekrényre, jó lenne eltörölni a szénhidrátéhséget megint!
Szerintem nagyon érdemes venni én imádom a zsírégető italmixet amúgy is rendeltem volna ,de így ,hogy ingyen van hozzá nagyon klassz!
Jaj szegények ne is mond nálunk is mind a 3 szinte egyszerre azt hittem végem éjjel-nappal felmosás ,mosás hulla voltam én is.
Nekem pont az nem hiányzik,de ráveszem magam ,mert tudom,hogy gyümölcs nélkül még ha nem is fogyókúrázom éhezik a szervezet rá. Muszáj ennem azt is.
Érdekes dolog ez amíg ezt nem láttam ,hogy mások tányérból eszik simán elvoltam a dobozzal,na igen ha le kell fényképezni az elég cudarul nézne ki.
Valóban egészen más így enni
én is rendeltem belőle a jövő hétre, most valamiért megint édességezős vagyok, jól pótolja majd:)
becélzom ezt akkor én is, hogy legalább a munkahelyen csak kettő legyen. ezen a hétvégén nagyon elhatároztam magam, hogy a kezembe veszem már megint magamat, mert ez tűrhetetlen:)
de azért a legfontosabb mégis az, hogy én nézzek elégedetten tükörbe, nem a férjem él a testemben, nekem kell szeretni magam és tetszeni magamnak elsősorban:))
hú, tényleg most ajándék zsírégető italmix is van hozzá, ezt eddig nem is figyeltem, jó hogy írod:)
rajtunk is keresztülment, de leginkább a gyerekek sínylették meg, én meg szorgosan takarítottam utánuk.
én mostanában sokszor a szénhidrátszegény étrendet ettem és pont ezek jó kis gyümölcspürék hiányoztak a legjobban reggelire:)
én is mindig nézegetem, azóta kirakom szépen tányérba magamnak, úgy, ahogy a képeken van:) egész más így enni, mint dobozból.
Láttátok a facebookra feltöltött képeket az ételekről. Ki hogy eszi,hogy rendeli? Én még a terítéktől is teljesen lázba jöttem nagyon gusztán tálalták maguknak az emberek akik beküldték a fényképeket és szép terített asztalon ettek.
De érdekes én is pont ezt írtam,hogy sajnálom na mindegy remélem nem Húsvétig kell várni a következőre, talán Karácsonykor is lesz rendelhető
Én is belevágtam anno csak jót tudok neked mondani róla, ehetőek az ennivalók és szépen fogyaszt. Próbáld ki és írd meg neked milyen tapasztalatod van róla. Én a gyümölcsök miatt féltem ,mert én nem vagyok túl gyümölcs evő ,de ezek a pürék nagyon bejöttek nekem is.
További ajánlott fórumok: