Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát? (beszélgetés)
De jó neked, akkor most versenysúlyodnál vagy! :-)
ilyenkor úgy tudok örülni, legalább másnak sikerül, ha nekem nem is.
sziasztok!
Írjátok meg, volt akinek ez első hónapban semmi és utána hatott??Mert én beszedtem egy dobozzal de 3 kilót híztam!!Pedig nem változtattam semmin. A diétát nem tartom, de én így is nagyon keveset eszem, mióta a gyerekek nincsenek itthon
Köszi
Sziasztok!!!
Az én dobozaim már el keltek! Elnézést,hogy csak most írom ki!!
Mondjuk ha már az éhségérzetet csökkenti az már fél siker...Nekem nem igazán az a fontos hogy most lefogyasszon, mert a tornával nincs gondom, nekem leginkább az éhségérzet a legszörnyűbb az egészben.:( És mellékhatást észleltél esetleg a 2-3 hónap alatt?? És a diéta nagyon drasztikus?? ha azt elküldené nekem valaki nagyon megköszönném.
e-mail címem: ami920928@freemail.hu
Aki érdeklődött azoknak szólok, már elkelt a Slimfit! Köszönöm mindenki érdeklődését, üzenetét!
Szép napot!
Kedves Puszedlee és Bendzsi13!
Mennyiért tudnám megvenni? Két dobozra lenne szükségesm. Mivel nem "adás-vétel topic", így kérlek a zsummm81@freemail.hu mail-címre írjátok meg, ha még aktuális. Budapesten belül elmennék érte. Ha már eladtátok, akkor is szóljatok légyszíves, hogy ne várakozzak!
Köszi a válaszotokat!
Sziasztok! Nagyon filózok rajta hogy megvegyem-e a slim fit-et. Igazságszerint mindig elhatározom hogy megveszem aztán a fórumok elveszik tőle a kedvemet.
Azzal kapcsolatban tudtok valamit mondani, hogy van-e mellékhatása?? Vagy hogy tényleg Hatásos-e? És kinek mi a tapasztalata???
Köszi előre is!! :)
Sziasztok!
Én is nemrég vettem meg 5 doboz slimet mert így olcsóbb volt,egy hónapja kezdtem el szedni én már érzem a hatását.idáig 4 kiló lement és,megszünt az állandó éhségérzetem is,jobb lett a közérzetem.ugyh nekem bevált.
Sziasztok!
Én is nagyon szívesen eladnék 2doboz bontatlan Slimfit kapszulát!!!!! Akit érdekel írjon minél előbb!!!Természetesen jóval olcsóbban!!!
Sziasztok!
Én lehet hogy megvenném mert nekem jó volt a slimfit,én már 3 hónapja szedem és már közel 10 kiló lement nekem.mellékhatását sem éreztem,ugyh irok majd privátba ha ugy lesz,mert még most van belőle.
Sziasztok!
Eladásra bocsájtom a már megvett Slimfit tablettát. 3dobozzal rendeltem, ebből 2 doboz bontatlan, 1 dobozból pedig 16szem hiányzik. Akit érdekel az írjon itt hoxán (privát) üzenetet!
Sziasztok!
Eladásra bocsájtom a már megvett Slimfit tablettát. 3dobozzal rendeltem, ebből 2 doboz bontatlan, 1 dobozból pedig 16szem hiányzik. Akit érdekel az írjon itt üzenetet.