Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
válaszoltam! :D
jah,meg tudtam javtekolni a telcsi kábelét,ugyhogy tudok képeket csinyáni! :-)
Sziasztok csajok!
demoon!
Írtam neked privit.
visszaolvasok majd!Miért volt durwa?leírja valaki,nagy vonalakban????
végre megjötteteeeeeeek!hiányoztatok,többiek?eddit,kriszol,láttam trimama is itt van,örülök,hogy többen vagyunk!:-)
és még milyen vagány képek lesznek csajoook! :DDD
én is megkukkoltam a képeid!! Szuperek!!! titta vagány!!
Ahogy olvasom akkor még 2hétig leszel!! :):):):)
Remélem, bebarnul...mostanában nem szolizok, úgyhogy jó lenne :)
Én akkor olvastam csak bele, mikor Kriszol említette, hát elég durva volt...
De voltak azóta brutálabbak is... Jah, és Lótuszka is megint alakított :)))
akkor jó,hiszek neked! :P
majd bebarnul,mint nekem!Hol van az a családi pótlékos fórum?törölte hoxa?????neee,el akartam olvasni,mindenki kiakadt tőle!
Pedig ari képek lettek, és kész! :)
Én most jöttem vissza a napozásból, de sztem engem vhogy elkerül a napsütés..legalábbis, ami a barnulást illeti... semmit változást nem látok magamon...csak a fejem vörös ezerrel :DDDDDDD
Jajjja! baromarcú! :DDD
ari képek?hát ezt a jelzőt rám még nem használták! :DDD
Jaj, hát persze, hogy nem szeret... azért féltékeny :DDDDD pasikkkkkkkkk :))
Tök ari képek lettek!!! :))
Raktam fel telóról pár képet,nézzétek meg!kivéve a balcsis képek,mert az még nem jött meg! :-)
nem pasiztam,vele is összevesztem telón megint,az a kurwa féltékenységi roham!de nem szeret ám! :DDDD
Uh, hát az nem lehetett túl kellemes akkor. :S
Kíváncsi vagyok a képekre. :)
És nem pasiztál? Ne mááááááááááááááááááááááááááááár :( :)))
Akkor az a familia is szupi lehet!
azért volt balhé,mert a tesóm 12 éve nem melózik!A sógor kamionozik,megvan mindenük,csak a faszi skót,és mindent magának akar!Aztán lejött sógi tesója,meg felesége a gyerekekkel az alföldről...a tesóm meg utálja őket,ki is mutatta!ebből volt a nagy vita!:( napokig reggeltől estig,ment a kurwaanyázás!:DDD már kiröhögtem őket!igen,vannak képek,csak a csaj csinált a balcsin,f.géppel,és majd küldi e-mail ben!amint elküldi,felrakom!jók lettek! :-)
Velem semmi különös nem volt. Én hvégén voltam grillezni bnőméknél, ahová eljött a bnője, meg annak a kis csapata, akik lejöttek, megkajálta, és el is húztak :DDD közben meg egy szót sem szóltak hozzánk, úgyhogy fasza volt. :)) mi ott maradtunk Balázsommal, és hajnali háromig társasoztunk, meg hallgattunk régi bakeliteket. :)
Nekem a családomból van már elegem, főleg a nővéremből, aki átmenetileg itthon lakik, és kavarja a sz.rt rendesen.
Miért voltak balhék tesódéknál? :(
Héj, új képek nem készültek? Ha igen, tessék feldobni párat azonnal!!!!!!!!! :)))
Szija,
na mesélj, mi volt, hogy volt, jó volt? :))))
Hát szijjjja!!!!
Mizujsi??? Csak nem rabolt el egy jól szituált, kerek seggü, don juan a Balcsi mellöl???? :D:D:D:D:D
Igen érdekes, de nagyon jó!! Uj emberek, uj nyelv, uj környezet!! èn nagyon élvezem ezt!!
Pláne azt hogy olyan mintha gyerekem lenne mert egész nap én vagyok vele!! Nagyon jó!! Gyakorlok a késöbbiekre, a sajátra....:):):):)
Nem, azt mondtam hogy minden munkaközvetítö pénzes, csak hogy van ilyen is!!
Sajnos ez van!! Pont ez benne az aggasztó, hogy a családos emberek akiknek a legnagyobb szükségük van a munkára (pénzre), pont a pénz miatt nem engedhetik meg ezt maguknak!!
De nem hiszem hogy az a cég is ilyen lenne amelyikhez a párod ment, ezt azért elöre el szokták mondani, feleslegesen ök se dolgoznak!!
Igen, Ausztria és Németország most nagyon toppon van, sokat hallom hogy minél nyugatabb, annál több a munka!!
Hallottam olyat is hogy befizetsz 300000 et és egy évig fix munkahelyet biztosítanak, Ausztriában!
300000 havi fixel +túlóra!! ès ez nem kamu, egyik ismerösömnek most járt le az egy éve, minden ugy volt ahogy megeggyezett a céggel, mindenki jól jár, a cég keres, neki volt munkája és csak az elsö havi fizujába került!! Persze, azt össze kell szedni elöre, meg az se mindegy hogy a család miböl él egy hónapig!!
Nem tudom, a diákmunka mennyire megy, de azt tudom, hogy már suli vége előtt be kell jelentkezni, kben annyi a túljelentkező, hogy nem kapnak munkát. Uis jelentkezési sorrend van elvileg.
Nem tudom, mennyivel lesz jobb ősztől, de ha már picit, akkor az is jobb lenne, mert most szinte semmi nincs. Ami meg van, azok főleg telemarketing állások, munkaközvetítőn át, - és az egyáltalán nem éri meg.
èn amugy Mátészalka mellet éltem!! Onnan tényleg nem vagy messze! :):):)
De sajnos pont az az a környék ahol abszolút e nincs munka!! :(:(:(
Mit dolgozol?? Milyen egyenruhád van??
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!