Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Mira36: èn is bele fogok olvasni a naplódba, most sajna nincs idöm!! De biztos nem lehet egyszerü, ha 2 gyerekkel pláne a picivel ennyire menekülni akarsz!!
Ha a másik pasival még csak párszor beszéltél, szerintem, azért hiányzik mert vele legalább tusz beszélgetni, nem?? Nem mint a férjeddel??
Ez inkább csak szeretet hiány mint szerelem vagy fellángolás!! Legalábbis én igy gondolom!!
De én mindenesetre azt mondom hogy amig nem vagy biztos az érzelmeidben, meg persze az övéiben, addig ne menekülj bele egy kapcsolatba, se neked nem lenne jó a csalódás késöbb, a gyerekeknek meg pláne nem!!
A költözésröl nem tudok mit irni, a picivel segitség nélkül...........!! Hát nem egyszerü!!
a körmöm nekem is csak azota erös mióta rengeteg kalciumot iszok!! Ennyi haszna van az allergiámnak, de ne legyél irigy mert egyre durvább, pl már az aranyat sem tudom hordani, már attól is bedagad meg kisebesedik a kezem!! Még jó hgy platina jegygyürüt vettünk!! :):):)
A szemöldökömön meg csak a festék mutat szépen, egyébként össze vissza nö, nem elég szedni, ollóval vágni is kell hogy egyforma legyen mert nem egy irányba!! :):)
Nagyon nehéz lesz.
Én úgy gondolom ,hogy két picivel segítség nélkül nem fog menni.
Pffffffffffffff...biztos vmi újgazdagok :S
Ne tudd meg, én hányszor belefutottam már kamukba... és volt olyan, hogy csak az interjún derült ki, mert telefonban ugye, már nem nagyon adnak ki infót..:@ :S
Hát...sajnálom.
Bele olvasok.
Van segítséged meg persze tudnál hova költözni a gyerekekkel.
Nagyon nehéz ilyen kicsikkel.
én már 14 éve élek a férjemmel...hogy miért szeretnék elválni? ha beleolvasol a naplómba, ott leírtam...
mi már minden nap veszekszünk....nincs olyan nap, hogy ne szóljon be valamit. vagy kritizál vagy flegmán oda szól valamit+++és mindig a gyerekek előtt.
a fiam 11 éves, a pici lányom 20 hónapos.
Azt írtad,hogy nem a pasi végett akarsz válni.
Mióta vagytok együtt és miért szeretnél válni?
Minden kapcsolatban vannak hullám völgyek.
Gondold meg szerintem mielőtt lépéseket teszel.
Mennyi idős a gyereked?
nem beszélt róla, mert még nem beszéltünk olyan sokat.
de én tőle függetlenül akarok elmenni innen...
már hónapok óta tervezem.
még csak párszor beszéltem vele. de már hiányzik.
mit szeretnél tudni?
Fúh, hát nem tudom... Nekem nincsen gyerekem, nem voltam még férjnél sem, tehát én más szemszögből tudok csak hozzászólni.
Nyilvánvaló, hogy úgy neki is könnyebb átlátni a dolgokat, hogy tudja, mit jelent egy család, meg gyerekek...
Szerintem úgy kellene először a dolgokat intézned, hogy költözz el a gyerekekkel, és szépen lassan alakítsd ki a másik ffival a kapcsolatot.... De ne rohanj bele egy másik kapcsolatba rögtön, mert te is és a gyerekek is sérülhettek.
Arról még nem beszélt, hogy ő akar-e válni egyáltalán?
köszi, hogy válaszoltál...
anélkül is el akarok költözni a gyerekekkel.
nem tudom, hogy elválna-e, de neki sem jó a házastársával a kapcsolata, annyit tudok.
különben úgy érzem, hogy csak olyan férfi tud megérteni, akinek ugyanúgy van családja, mint nekem.nincs igazam?
Szia!
Egy kicsit bővebben kellene leírnod!
Ebből nem sok minden derült ki.
Szija,
hú, ez nagyon meredek... :S
Családos a férfi?... mennyire érzed reálisnak ezt a kapcsolatot? Szerinted ő is elválna miattad?...
Nem lehet, hogy ez csak egyfajta fellángolás, és menekülés ebből a kapcsolatból számodra? :(
sziasztok!
tudna valaki nekem tanácsot adni???
családom van, a férjemmel és a gyerekekkel együtt élek.viszont el akarok válni. most ismertem meg egy családos férfit. és egy kicsit messze van tőlem. azt nem értem, hogy csak párszor beszéltünk, de nagyon hiányzik. nem tudom, mi lehet ennek az oka...(nem miatta akarok elválni, más okaim vannak)
ti mit tennétek a helyemben?
Én mindig letöröm valahogy, úgyhogy én rövidre szoktam reszelni. :)
De azt néztem, neked a szemöldököd is nagyon szép. Irigy kutya vagyok most! :(( :)))))
Christine1979: Az szuper!! Festeni nem nagyon szoktam, mindig elfelejtem hogy szárad elkezdek valamit csinálni, belenyulok és kezdhetem elölröl!!
àhh!! Felesleges, a 3. ilyen után mindig szidom magam hogy hogy lehetek ilyen hülye, aztán inkább lemosom!! :):)
inkább csak a lábamon festem!! :):)
Mióta sok kalciumot iszom, a körmöm is nagyon megerösödött, nem foltos, a vége szép fehér, ugyhogy csak polirozom, és igy olyan mintha francia lenne :):):):)
Muszáj......annak lennem.
Akár hányszor kozmetikussal csináltattam úgy el káresz-kureszolta......
Megfogadtam nem megyek többet..
Van egy ismerősöm, az is imádja a körömlakk, meg az aceton szagát :)))))))))
Én nekem mindig ki van festve a körmöm... valahogy nem szeretem, ha natúr. Ha más nem, teszek rá barackszínűt, ami olyan, mintha nem lenne rajta semmi, de azért szépen fénylik. :)
volt amikor hennával festettem a szemöldököm, szerintem tovább bírja mint a sima festék!! :):)
De mostanában már én is a sima festékkel szoktam!!
Én sem szeretem azt a szagot, de szerencsére nem vagyok allergiás rá.
Én 16 éves korom óta pingálgatom a körmöm, úgyhogy elég jól megy, a franciamanikűr is. :)
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!