Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Nekem most volt itt ex, mert csapágyas lett a mosógép, és olyan hangja volt, mint ha házat bontanának :DDDDDDDD
Úgyhogy a héten már nem mosok...hurrá :DD
Most lesz a Ringen a F1, úgyhogy tele van a falu külföldiekkel...csodás...:)
Szijasztok,
én jól aludtam. :)
Én ma sztem nem megyek sehová, mert 40 fok lesz, és én elég rosszul bírom a meleget :(
jó reggelt!!!
Hát én nem aludtam jól, most sem!! Most éjszakánként olyan vihar szokott lenni hogy alig tudok elaludni, pedig nem is hül le a levegö!!
most meg a szerelmemmel beszéltem, mert azért érdemes felkelni, még ha nem is aludtam :):)!
Jók legyetek, nekem is mennem kell vásárolni, kérdés hogy a csajos hogy áll majd a témához!!! Mostanában nem akar kimozdulni a lakásból!! Alig birom rábeszélni hogy legalább biciklizni vagy a játszótérre elmenjünk, pedig eddig haza se tudtam cipelni!! :(:(:(
Ez mitöl lehet???
Jaaa,én is megyek,kicsit rendbe rakom magam,hogy holnap tökéletes legyek! :P
káár,hogy törölték!elolvastam volna!:(
Nekem lassan kijön Balázsom, azért vagyok ritkábban. Az előbb meg fejetradíroztam, mert a napozástól úgy kipattogott, mint annak a rendje :SSSSSS
Azt a fórumot is törölték... leregelt a fórumindító :( :)
Nah jól van ám!Hazajövök,aztán senki sehol???
melyik az a bombanős fórum lányok,amiről írtatok,és azt mondtátok,valszeg unatkozó faszi indította?????elolvasnám!
pedig nagyon szét vagyok csusszanva!naaagy bongyi fej,kinőtt 2 db pattim,ami nem szokott lenni,de most vaan,a rohadt anyját!ma nem ettem semmit,vettem a boltban,szilvát,banánt,almát,barackot,azt nyammogom,talán be kéne fejeznem a zsíros kaját!Holnaptól megint sportolok,és akkor szupi lesz megen minden!:-)
hát ez a pali nem egyszerű az má biztos!és akkor nekem mondja még,h.nehéz eset vagyok!ő neeem! :DD
me'má'megin osztja az észt ezerrel!én meg jókat röhögök rajt!:-)
hát ha én lennék ilyen akkor amikor szét vagyok csúszva, a kozmetikusok éhen halnának tölem!! :):)
Igen, tényleg nem egy egyszerü eset, de melyik pasi az???????????????
ez már igen!! Nem kiabálom el, de drukkolok!!
:D:D:D:D:D:D:D
igen, gyarapodtunk!! :):):)
Te is hiányoztál!!
Hú...........,de jó!
Ügyes vagy!
Lássuk!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!