Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Igen, Kriszti vagyok. :)
Rendben, de ha tudsz, nézz majd fel ide bármikor. :)
:)))))))))
Azért én sem vagyok már annyira fiatal ám :)))
Itt mindenről szó esik...akármiről írhatsz, kérdezhetsz. :)
Nagyobb élet szokott lenni, de most alig vagyunk. Demoon nyaral, Kriszol nem tudom, hol van, Edit meg sztem dolizik közben. :( :) Úgyhogy egyenlőre Ági meg én tartjuk a frontot..meg most már te is :)
:( Szenya főnöke van nagyon :((
De nem tudhattad, mi a baja... bár, megértem, miért nem akarta elmondani... nem lehetett épp kellemes :((
igen, most beszéltünk!!
Kiderült mi a baj!! Elmondta hogy másfél hete tudja hogy valószínü csak szivatja a fönöke, mert dolgozik az olasz cég amelyiknek ö is dolgozott, csal volt egy alkalom amikor felhivta hogy ki kell jönnie mert kezdik a melót, sürgös, pakoljon és másnap jönnek érte!! De pont elözö este rendeltük meg a jegygyürüt!!! Mondta hogy most nem tud mert eljegyzés lesz!!
Most meg ugye a fönöke tudja hogy már nagyon jönne mert én is itt vagyok, de direkt nem hivja még ki hogy visszaadja hogy nem jött ki mikor kellet volna, mert rengeteg melo volt!!!!
Ezt tudja másfél hete, de nem akarta elmondani mert nem alarta hogy szomoru legyek vagy magamat hibáztassam!! Most én érzem magam hülyén!! :(:(:(
:( Hát igen.. sajnos az a baj, hasonló típus vagyok én is. Simán fel tudom húzni magam ilyen dolgokon..de aztán idővel lenyugszom.
Szerintem azért is köszönt el tőled valószínű, mert látta, hogy ingerült vagy, és lehet, akármit írt volna, nem tudtál volna lenyugodni (sajnos, nálam ez így van), és inkább nem akart még nagyobb balhét...
Szerintem ma már tuti keresni fog. :)
àh ettöl rosszabb mér nem lesz egy fórumtól meg néhány bunkó embertöl! :):)
Annyi történt hogy, egész nap csak rohant mindig mennie kellet, nem is tudtunk rendesen beszélni, meg egy ideje amikor kérdezem hogy mi van vele azt mondja vele nem történik semmi!! Aztán meg ugye mégis csak nekem nem akar panaszkodni, mert vasárnap épp beszéltünk és a barátja hivta telon és hallottam hogy neki beszél a dolgokról, munkáról lehetöségekröl meg ilyenek!!
De nekem nem mondta el, pedig ezek már akkor 2-3 napos dolgok voltak!! Ez ekléggé szarul esett, de akkor nem szóltam érte, nem akartam balhét!!
De tegnap csörög skypen 2 kor , nem voltam gép elött, irta hogy tudtunk volna beszélni amig a javitás szárad (mert tegnap nem melozni volt hanem otthol fest), 3 perc mulva amikor gép elé kerültem már nem kellet száradnia a javitásnak ,inkább ment csinálni a többit mert nem akar a festék szagba aludni, ok!! Irta hogy 4re kézs van!! erre 6kor bejelentkezik mikor már vagy 1000x hivtam hogy gondolhatnám hogy nincs kész ha egyszer nincs bejelentkezve....., meg hohy ne sürgessem!! Ezwen bepöccentem és kijött minden, az hogy nem mondja el a dolgokat meg hogy nem volt rám ideje, meg minden ami bántott!! Ideges lettem!! Este még megprobáltunk "beszélni", de nekem az ugy nem megy hogy el van felejtve, megint elkezdtem a magamét, nem tudom csak igy tultenni magam azon ha valami bánt!! Letette!!
Irta hogy nagyobn szeret, vigyázzak magamra majd beszélünk, azóta semmi!! Csak annyi hogy nem audtam és végig bögtem az éjszakát!!
Szijó,
ajjaj, mi történt? :(
Juj, ha fel vagy paprikázva, akkor ne...mert ideges leszel a fórumtól :DDD
sziasztok!!
Hát aludni azt nem sokat sikerült, de ez egy ilyen nap!! Majd legközelebb!! :):)
Tegnap amilyen hülye hangulatom volt ,még a párommal is összevesztem!! De ez szerintem nem csak azén hibám volt de mindegy!!!
Kicsit elegem lett!! Most nem beszél velem!!
Belenézek már én is abba fórumba!! :):)
Hátha a virágszedés meghozza a kedvem a naphoz!!
Eléggé.
Nyilvános fórumok, mindenki leírhatja a véleményét, tapasztalatát, de nem értem, miért kell mindig vkit kipécézni, és azt betámadni...
Meg ha nem is ért egyet, a véleménykbséget le lehet írni kevésbé bunkó stílusban is. Mert ez az arrogancia, lenézés háborít fel sokakat.
Kedvesen is el lehet bkit küldeni az anyjába...
Persze, mert igazam volt.
Mi jogon szól be nekem ilyeneket? Ki ő?
Egy magát fel nem vállaló, okoskodó nő. Már, ha egyáltalán nő.
Nem utasítást adtam, nem azt írtam a f.indítónak, náluk is ez lesz. Hanem hogy ha hasonlóan kezd el viselkedni a csaj, mint anno az exem, figyeljen azért oda. Erre egyből betámadott.
Ezért is írtam, nekem max a fórumindító szóljon be, ha nem érdekli, amit írok, de ne ő.
Amúgy tegnap három fórumon is keverte a sz.rt. Ezért lett már kicsit elegem belőle (de nem csak nekem).
Hogyan felejtsem el az Exem? - ebben a fórumban. Olvasd el.
Leírtam a tapasztalataimat, ami tök hasonló volt a f.indítóéhoz, erre nekemesett, hogy milyen jogon merek ilyeneket írni...
Na szijó!
Sikerült tegnap kialudni magad? Remélem, jobban vagy már!!! :)
Tegnap megint beszólt Lótusz... :D De nem bírtam tovább, és kifakadtam... elegem lett....
az szép!! Szerintem engem már 150nél már lehetne ellapátolni..............:):)
Komolyan, ugy megszoktam ezt a 90est,nekem ez a normál!! mint másnak 120:):):)!
Most is nagyon hasogat a fejem!! :(:(:(:(
Szerintem most a huzat miatt, meg hogy vizes hajjal mászkáltam!! :(
Lehet nem leszek ma egy darabig, kicsit szerintem lepihizek, hátha a csajt is rá lehet venni!!! :):)
Én is szeretem az ilyen egyszerű kajákat. Nagyon sokat szoktam így "kreatívkodni" :))
Nekem is alacsony általában.. meg is lepődtem, mikor a múltkor 186 volt. :S De remélem, soha többet nem lesz olyan magas, mert az a három nap, amíg olyan volt, nagyon gáz volt... Alig bírtam felállni, mert majd elájultam. :S
Hát én nem konkrétan frontérzékeny vagyok, csak nagyon alacsony a vérnyomásom, 90/50 körül szokott lenni, 100fölé akkor megy ha nagyon ideges vagyok!!
Erre még az idö is rátetéz, akkor leesik van hogy 80 alá!! Aztán azzal már elég érdekes mocorogni, mert lüktet a fejem meg kóvájgok minta a chemotoxos légy!! :)
èn bedobtam sütöbe csirke combot, krumplival meg, hagymával!! meg csináltam hozzá tésztát, meg brokkolit!! aztán kész is az ebéd 20perc alatt!!!
Igen, mutatták a híradóban, hogy volt pár hely, ahol nagyon durván tombolt. Szerencsére, itt azért nem volt ilyen...
Sajnos, a klímaváltozás miatt egyre gyakoribb lesz az ilyen... Most is tiszta hülye idő van... A hétre meleget mondanak, megint kánikula, aztán péntektől megint lehűlés :S
Én meg frontérzékeny vagyok, úgyhogy ilyenkor elég gyakran fáj a fejem :(
Jah :D
Lecsót délben csináltunk, tésztát meg vacsira, úgyhogy maradt mind a kettőből. :)
uh!! Az jó!! Lecsó meg sajtostészta!! Az szupi!!
:D:D
Itt még mindig csak 20fok van!! Kezde kicsit unni ezt a hüvös idöt, nekem semmi nem jut a nyárból!! :(:(:(:(
Jó nektek akkor ti megusztátok a javát!!
A párom mondta hogy ott elég durva idö volt!!
De gondoltam hogy ez lesz, mert általában innen szokott magyaro. felé menni a hideg, és mivel itt volt 15-18 fok otthol meg 38körül, az elég nagy külömbség!! :(:(
Tanultam egy kis meteorológiát anno!! :):)
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!