Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Én most szenvedtem végig önéletrajzfeltöltést, újabb helyre... :S :) hát nem egyszerű.. Nem értem, miért nem lehet a sajátot feltölteni, minek kell náluk kitölteni hülyeségeket...grrrrrrrrrrrrrrrrrr :S
Viszont hívott Balázsom, mégis jön, a fodrásza lemondta este, úgyhogy ki tud jönni hozzám. :P :)))
Ó,ha csak ilyen egyszerű volna....
Nekem is mikor itt van a főnököm lapos kúszásban nyomatom....
pont azért fintorog,mert tetszik neki!
jut eszembe a melóról:nemrég hívtak,hogy hétfőn mehetek melózni!úgy örülök---nem kell itthon lennem! :-)
Én is próbálok úgy öltözni, hogy ne jöjjön szembe az utcán velem, de ez nagyon megtetszett... Amúgy nem is érdekelne, csak az ilyen csajoknál utálom ezt, hogy lenéz, meg fintorog, utána meg ugyan olyat vesz, mint ami rajtam van... Akkor mégsem lehetek annyira gáz.... :DDD
Ediiiit: ne dolgozz, sztrájkolj! :)))
Szia!
Dolgozol 1000-rel?
De jót röhögtem most...
Nézelődtem iwiwen, és láttam egy csajt..múltkor láttam buszmegállóban, és az a blúz volt rajtam, amit előtte vettem (hajszálcsíkos, derékon megkötős kis csini :) ), és ott bambult a csaj egész végig, míg jött a busz . .. Amúgy rühellem, utálom, nagyon el van magától szállva... És most néztem, hogy a képein ott virít egy ugyan olyanban :DDDDDDDDDDDDDDDD Lenéz, de azért lemajmol :))))
Ezt úgy bírom..... :)))))))))
nem vitatkozik , megköszön!! :):):):)
szóval köszönöm!! :):):)
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!