Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Nekem is van minden egyes emelésnél!
Én is remélem, mert a közérzetem se olyan jó:(
Ditke, Én sajnos nem tudom a kérdésedre a választ.
reméljük, csak 1-2 napig! :)
Szisztok! Most nincs időm visszaolvasni.
A múltkor megkérdeztem, de nem kaptam rá választ. Légyszí aki tudja: a sós pörkölt mandula is ehető nullásnak?
Köszönöm!
Úgy néz ki, hogy a meforal is teszi a dolgát:S Ezzel sem úsztam meg a mellékhatásokat:S Hasmenésem van de bitanggul
Én még csak októberben hagytam abba a fogamzásgátlót, aztán mikor meg kellett volna jönnie nem jött meg a menzeszem és azután derültek ki a dolgok. Januártól tudom, hogy PCOM és IR-em van.
nekem az első babám rögtön összejött, akit a 24. héten elveszítettünk a cvs miatt (egészséges baba volt), aztán sokáig próbálkoztunk, mire kiderült az ir. a terhességi cukorbetegség-szűrésig pont nem jutottam el az elsőnél. a másodiknál nem voltam az, de figyeltem ugye, h mit eszem.
De őszintén azt gonolom, hogy nagyon szerencsés vagyok még így is, mert már van két gyönyörű gyerekem.
Igen, sőt pcos-es. Tele vagyok cisztával, egyik pillanatról a másikra.
De az ir valószínűleg már régebb óta van.
és most lettél ir-es, 2 gyerek után?
Bár ez a gondom még csak most derült ki, de sejthető, hogy már évek óta fennál, mert terhességi diabéteszem is volt.
A lányra négy évet vártunk, a fiú az első hónapban! összejött.
Most kb egy éve kísérletezünk.
És ti?
Sajnos nekem elég nagy túlsúlyom is van, de azért remélem, hogy nálunk is gyorsan össze fog jönni :)
Tényleg nagyon aranyos, gyönyörű kislány.
Az enyém már 6 éves lesz ápr. 14.én.
A kisfiam meg nyáron lesz 4. Két év a korkülönbség, és imádom, hogy ilyen kevés, nagyon klassz nekik, szóval hajrá, nektek is szurkolok. :)
a merck-diéta-mozgással az 5. hónap, előtte sok ideig szenvedés....
Csajok nektek könnyen összejött a baba?
köszönöm, majd frissítek, mert már áll a kisasszony. :)
mikor? az enyém 30.-án. hányadik?
Hihetetlenül aranyos a kislányod :)
mármint 1 kg-n belül van a pici ingadozás, de nem is tartom be úgy g-ra, mint régen. :) most kezdem a szigorúságot magammal, h őszre lehessen kistesó. :)
Értem, akkor a kettő kiegyenlíti egymást. Gratula kislányodnak. Az enyém is néhány hét mulva lesz szülinapos. :)
nekem ez a második köröm. van egy 3 hét múlva egy éves kislányom (jaaaaj, már?). :) előtte volt egy félresikerült terhességem, amiből maradt rajtam 4-5 kg (54-55) és 4 hónap alatt lement 49-re, annyival kezdtem a terhességet. most kicsit más, mert most pm-túlműködésem van, akkor alulműködésem volt. alulműködésnél hízás, túlműködésnél fogyás. szóval most 4 hónapja csinálom újra, de pm-gátlószert szedek, amitől meg híznék, szóval maradok most standard 50.
Egy kisvárosban élek, itt voltam, ráadásul magándokinál, aki elvileg endo és diabetes doki is.
nekem diabetológusom van és mindent elmondott. jó, az apró részleteket fórumokról tudtam meg, de hogy hány g, mit kéne kerülni, milyen mozgásforma legyen, azt megmondta.
Az elfelejetettem megkérdezni, hogy amikor elkezdted szedni fogytál tőle? Bár nyilván nics rá szükséged.
Hű, te nagyon szép karcsú lehetsz. Én azért nem vagyok ennyire vékony, de normál súlyú vagyok.
Ja, és amit egyszerűen botrányosnak találtam!!! Nem mondták meg, hogy szerintük hágy gr ch-t egyek naponta!!!!!!
A doki szerint ez nem az ő dolga, hanem a dietetikus nővéré, de oda meg nem küldött el.
Szóval felírták a gyógyszert, anélkül, hogy a diétát elmagyarázták, vagy pontosították volna, mozgásról meg szó sem volt.
Ez már milyen????? Szerintem óriási felelőtlenség egy orvostól!!!
Csillagom úgy néz ki, hogy terhes, ha minden igaz ma ment dokihoz :)
hú, jó régen voltam, vki leírná, h történt-e vmi nagy dolog az elmúlt 1 hétben? :)
szia! igen, én simát szedek, ráadásul többet: 1500 mg-ot (168 cm, 50 kg). 200 g-os diétán vagyok.
További ajánlott fórumok: