Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Szia!
Ilyenkor én aznap nem vettem be, amikor mentem, meg másnap.
Sziasztok, jó reggelt!
Szeretném kérdezni, hogy ha holnap lesz lánybúcsú és inni szeretnék, akkor a ma esti gyógyszert és a holnap estit se vegyem be? ( 1000 mg merckformin XR szedek)Vagy, hogy csináljam?
Lehet csak pihen a szervezeted, én hallottam már olyat hogy valakinek meg sem mozdult jóideig a sulya, utána beindult megint ugye ez az IR hátránya.
Meg rajtad már nincs is olyan sok felesleg, a végét meg mindig nehezebb leadni.
bocsi, a meforalt kezdtem szedni
nem tudom, én is gondolok a pm-re, de az decemberben nagyon rossz volt, mégis tudtam fogyni és most 3 havonta járok kontrollra a pm miatt és egyre jobbak az eredményeim
sziasztok Lányok! Érdeklődnék, hogy nem e járt valaki úgy, hogy elkezdte szedni a meforalt és abba maradt a fogyás?
Már 3 hónapja diétáztam és ezalatt rengeteget fogytam és elkezdtem szedni a metformint és azóta 1 dekát nem tudok fogyni:( Ennek már vagy 4 hónapja lassan. Bár hogy eszem, bármennyit mozgok, semmi nem történik.
Hát egyenlőre semmi, tegnap barnáztam, de még nem jött meg, a hasam fájdogál,szurkál,néha görcs szerű is van, szerintem megint hasonló történik velem,mint pár hónapja, hogy megtermékenyültem,de nem maradt meg és az elején elhalt,majd a következő mensivel meg elment :(
Ha a héten se jön meg, Hétfőn még 1-et tesztelek, aztán kérek idpontot a dokihoz...
Szerintem ez sok dologtól függ.
Előtte hogyan kajáltál, most milyen minőségű kaját eszel, mennyit/mit sportolsz, stb.
Nekem legalàbb 1,5 hónap kellett, míg megszokta a szervezetem, utána viszont sokszor még sok is volt a ch.
Nekem pl. volt, hogy sorozatosan az okozott éhséget, hogy valamit elszúrtam, nem jót ettem (akaratomon kívül).
Nekem nem volt ilyen tünetem, de korábban talán ketten is írták - de egy ember tuti - hogy ilyen tüneteket fedezett fel magán. De nem emlékszem már ki volt.
Talán Juccus????? Vagy Judit????
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?