Inszemináció és mégis pozitívan? (beszélgetés)
Jaj lányok én olyan bolond vagyok...Már meglátok egy csöppséget, vagy akár csak képet, vagy csak meghallom, olvasom hogy összejött valakinek a baba már sírok :S
Hiperérzékeny lettem, pedig nem is kapok semmit...csak várok és reménykedek.
Olyan aranyos vagy, ahogy biztatsz itt mindenkit! :)
jol esik am olvasni :)
Lányok! Én ma voltam védőnőnél. Mostmár két hetente kell járnunk hozzá. És legyek én a példa! Volt, aki elmondta, soha nem eshetek teherbe, ha teherbe is esem, 6 hetesen úgyis elvetélek. Aztán volt, aki ezt cáfolta. Aztán sok keserűség után eljutottunk a Kaáliba, ahol az inszemről "állítottak le", mert nincs értelme. Aztán ott van a közel 9 cm miómám a méh fundusában. Aztán jött a lombik, hátha...és azon szerencsések között lehettünk,akik ezek után pozitív tesztet tarthatott a kezébe. Amikor bementem teszt után vizsgálatra, a doki még nem tudta a teszt eredményét, kérdezett, mondtam, pozitív, és még a doki is azt mondta, hát, ez tényleg nagyon pozitív. A saját nőgyógyászom gratulált, és elmondta, hogy mi aztán tényleg mindent megtettünk a Babáért.
Mégis sikerült, úgyhogy fel a fejjel, nem szomorkodni Nektek se, hiszen mindig van remény, nálunk is volt, és kb 7 hét múlva találkozhatom végre szemtől szembe a Kisfiammal. Mert hát ahogy hozzánk, hozzátok is jön az a Gólya, csak kicsit eltévedt, de fogunk még mindannyian gyereksírásra kelni éjszakánként! Remélem mire megszülök, Ti pozitív tesztekről fogotk beszámolni. Ígérjétek meg, hogy így lesz!!! :-)
en is igy voltam aztan lattam... mondjuk nem lett belole semmi, de mar ennek is "orultem" hogy akkor talan nem lehetetlen. De en csinaltam a 14. napon az volt + es a 16. napon mar - volt.
Kitartas! irtak mar az elottom szolok, hogy csak +-an :) igy is legyen!!
Így van lányok! fel a fejjel, pozitívan! Csak nem kerülgetnek sokáig minket azok a gólyák... :)
Tudom hogy nehéz, nagyon nehéz főleg azoknak akik már sokadik próbálkozáson vannak túl.
Nekem most lesz csak az első, és bár tegnap még én is elég sötétten láttam a dolgokat, mára már pozitív energiákkal töltöttem fel magam.
Higgyétek el százszor külömb anyukák leszünk mi, akik ennyit küzdünk az áldásért mint azok akik tizenévesen szülnek, meggondolatlanul, felelőtlenül...tudom hogy ezt az utat nem véletlenül kapta egyikőnk sem :)
Kitartást, és fel a fejjel :)
Shaunie! A progeszteron pótláson bizony nem múlik!
De ne szomorkodj, és hidd el, fogsz látni pozitív tesztet! Csak higyj benne! Muszáj! Ott lesz a "zebrás tesz" Ha nem most, majd egy hónap múlva! De POZITÍVAN!!!!! Ígérd meg nekem, hogy a lehető legpozitívabb maradsz! Jó?
az 1.inszem utan 14. napon, de extra halvany volt, es mar aznap kezdtem barnazni, aztan tobb napos kese utan megjott. A 2. inszemnel is igy volt, csak kesobb kezdtem barnazni, es nem volt pozitiv a teszt...
Mi is ezzel nyugtatjuk magunkat. Amugy is azt irtak az inszemes tajekoztatoban, hogy 4-6 alkalom...nemtom
De bele ám! :-)
Mikor volt az a pozitív teszt?
hu koszonom a valaszt! Nekunk meg 2 inszem volt, 1 pozitiv teszt, szoval szerintem nalunk meg nem fognak ilyen vizsgalatokat csinalni.. elvileg ez meg belefer..
Gondolom folytatjuk az inszemet.
Huu, akkor mar csak par het,es vegre kezedben tarhatod!:)
es az anti mullerian ( vagy mi) tesztet azert csinaltak meg, mert nem reaglatal jol a stimura? Annak mi lett az eredmenye? Az lehet, hogy vki jol reagal stimura ( elvileg) de megis selejtek a sejtjei? vagy akkor nem is lenne annyi tuszo? ( magamra gondoltam :))
Július 14.re vagyok kiírva.
Amikor a Kaáliba kerültünk, először ott is clostit kaptam, ezzel tudta felmérni, hogyan reagálok a gyógyszerekre. A clostira addig (már 8x-ra) sehogy! Ekkor rögtön szuri, kér petesejtem lett. A második alkalommal négy, ott már csak szuri volt, dupla adag, a szimpla abból se volt elég, nem értek tőle a petesejtjeim rendesen. A második alkalommal 4 tökéletes méretű tüszőm lett, de nem lettem terhes. Ekkor mondta, hogy más gyógyszer kell, más eljárás, mert ismerve az előzményeket, azt, hogy a gyógyszerekre hogyan reagálok, inkább legyen lombik, de eldönthetem, hogy mit szeretnék. Így a doki ráhatására és az én döntésemre lett lombik, ami előtt megcsinálták az anti müllerian tesztet is, azt hiszem, a tesztről már beszélgettünk Shaunie. Abból derült ki, hogy egyáltalán megfelelően működik-e a petefészkem, lehet-e életképes petesejtem, vagy más eljárást kell keresnünk.
Nálunk a lombik hozta meg a várva várt sikert, két inszem után azt mondta a doki, nem érdemes inszemmel folytatni, mégha több támogatott járna is.
Holnap (hétfőn) töltöm a 32. hetet. És bizony igaz az, hogy a harmadik trimeszterben jön a neheze. De bizony édes, jól eső nehézségek ezek. :-)
Szoval barmi lehet egy ilyen stimu alatt.. hat koszonom, remelem akkor mi is folytathatjuk a kovetkezo ciklusban!
Jo volt olvasni, hogy ott a Kisfiad!! :) gratulalok! Mennyi idos vagy? ugy ertem babas :) Inszeminacio, vagy lombik?
Hat nagyon kivanom, hogy betalaljon valamelyik :)
ja es telleg ne keress tuneteket, mert nekem minden volt a mult honapban, es mar 10. naptol sorra csinaltam a negativ teszteket, nem akartam elhinni, hogy nincs semmi.. nem kell az senkinek.
Pihi es orulj napsutesnek. :))
Cebuczo! Egyet értek Shaunieval, a következő ciklusban lehet inszem, az előző nem befolyásolja! Sőt!
Elmesélem, nálam (ugyan lombiknál) mi volt!
Amikor kaptam a hormonokat leállító szurikat, és megjött, kb 2 napja stimuláltak, amikor az uh-n egy petezsákra emlékeztető képlet volt látható, ami nem volt üres, de életjelet nem adott. Baba elvileg nem lehetett, mert a leállító szuritól semmilyen petefészek működésem nem volt. Tanakodtak, hogy kaparjanak, vagy folytassam a stimut, és majd meglátjuk, mi lesz. Végülis folytatták, eltűnt a képlet pár nap alatt, a méhnyálkahártyám hamar szép lett, és még abba a hónapban megfogant a Kisfiam (aki épp a bordámon támaszkodik odabenn, ahogy érzem) :-) Szóval, bármi van, csodák mindig léteznek, és minden lehetséges! :-) Hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Válás - Új életet kezdek, tarts velem! ... csak pozitívan!
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Gondolkozzunk pozitívan, olyan egyszerű és mégis sokszor a negatívumokat vonzzuk magunkba!