Inszemináció és mégis pozitívan? (beszélgetés)
Nekem az első volt, majd csütörtökön kell tesztelnem :)
Nekem az orvos azt mondta hogy az inszem után 2 nappal kezdjem 2x2 de az asszisztensek azt mondták kezdjem csak másnap reggel mert valószínűleg elírta :) (aznapa koromat is elírta :)Nekem délután 2 -kor volt az inszem.
Remélem nekem is így lesz:-)
Köszi, nagyon aranyos vagy! :-)
Szerinted az ultrogestant már az inszem napjától szedjem?
Hány inszemen vagy túl?
Szia
Nekem is nagyon fájt a HSG pedig átjárható volt mindkét oldal.Viszont az inszem az egyáltalán nem .Kellemetlen volt ahogy kicsit széfeszített, de nyomába nem ért a HSG-nek.
Nyugi én is izgultam az első előtt..nem lesz semmi probléma :)
Szorítok hogy sikerüljön
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátak ha nem baj!:-)
Én hétfőn megyek először inszemre. Nagyon félek, mert a hsg-nél is nagyon fájt a katéter felhelyezése, és attól tartok most is az vár rám. Ráadásul nem a saját dokim csinálja:-(
Szerintetek kedden már mehetek dolgozni, ha vigyázok magamra?
Lányok.
Van valakinek esetleg ismerőse vagy ismerete arról, hogy a volt Máv-kh illetve ÁEk-ban hogyan működik az inszemináció? Arra gondolok amit a Tb támogatott.
Sziasztok!
Eljött a tesztelés ideje, ami negatív lett :(
Szia! Benn fekszem a kórházba, nem jó a fehérje a vizeletemben! Annyit mondott a doki, hogy benn tartjuk a Babát amíg lehet! Becsült súlya 3kiló, szép nagy már így 36 hetesen!
Az nst vizsgálatot a 36.héttől hetente csinálják, illetve közvetlen szülés előtt akár két naponta, a Baba szívhangját a mozgását és a méhtevékenységet figyeli a gép!
ivi26! Nem csak Czeizel szerint! Én Tapolcára jártam, ott is ezt mondták, és bejött! Elmondták, hogy szépen lassan, 72 óra után vissza lehet térni teljes pihenésből a megszokott életvitelhez, persze megerőltetni nem szabad magunkat. És ne igyunk szénsavasat és együnk sok fehérjét, amivel a hiperstimu is enyhíthető!
Nekem lányok lejjebb szállt a hasam. Lehet, nem bírjuk ki végig azt a hátralévő 4,5 hetet??? :-P
Én nem dolgozom. De csak óvatosan a munkával :)
A legfontosabb most te vagy és az aki odabent van :)
Nekünk is sokat kell várni,mindenki időpontra jön.
Kb: 1 órát szoktunk várni,de ezt már megszoktam. A Bp- Kaálit csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jó tapasztalataim vannak. Kedvesek meg minden... :)
Nem baj most túl vagy az inszemen..:)
Pihenj sokat én is azt teszem:)
Az eslő 72 óra állitólag sokat számit DR- Czeizer Endre szerint :)
Sziasztok minden új kedves Lánynak! Nagyon várom, hogy mikor kezdődik meg végre köztetek a "pozitívtesztzápor"! Jár valaki Tapolcára? Ott most volt babatalálkozó, mi még oda nem mentünk, mert Baba még jól érzi magát odabenn. Még 1 hónap 3 nap van hátra.... el se hiszem! Pénteken találkozom a szülésznőmmel is. Drukkoljatok most egy kicsit Nekem is, jó? :-)
Nektek meg küldöm továbbra is a pozitív energiát! Kitartás Nektek is!
sziasztok!
Mi már a 2. inszemen vagyunk túl, sajnos az első nem volt eredményes. Érdekes, mert most egészen másképpen érzem magam, mint az első alkalommal. Volt már ezzel más is így? Egyébként 06.03-án voltam, szóval majd csak 21 körül lesz tesztelés...ha kibírom addig... :)
Mit értesz " Katasztrófális bánásmód alatt"?
Nekem nem volt kellemetlen.
Amanda J. Harrys
Te is a Kaáli intézetben jársz inszemre?
Ki az orvosod?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Válás - Új életet kezdek, tarts velem! ... csak pozitívan!
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Gondolkozzunk pozitívan, olyan egyszerű és mégis sokszor a negatívumokat vonzzuk magunkba!