Inszemináció és mégis pozitívan? (beszélgetés)
Hát én egyelőre várok arra, hogy megjöjjön, és utána kezdem csak el. Még az elején vagyok eléggé. :-)
Szerintem még kb. 2 hét.
Nézd, azt mondják pozitivan kell hozzá állni.
És igy is van.
De ha spokszor nem sikerül akkor eljön mad az idő , hogy már azért nem mert pozitivan hozzá állni mert már félsz a csalódástól, hisz ha csal bele mersz godnolni hogy sikerül már akkor összeszorul majd a gyomrod hogy mi van ha mégse...
Nem akarlak elkeseriteni, énis mindig pozitiv vagyok, ugy is állok hozzá, de sajnos 4 inszem és 1 lombikon vagyok tul. Ma tudtam meg hogy nem sikerült.
Legyen ember a talpán aki magyarázatot tud adni rá, hogy mi a jó.
Ha pozitiv vagy és aztán csalódsz mert a pozitivság=beszélsz a beültetett embrióhoz, ergo ha nem sikerül csalódsz VAGY nem foglalkozol a dologgal és ha nem sikerül nem csalódsz.
Nem lehet okosnak lenni ebben.
Sok sikert!
Szia!
Nekem is nemsokára lesz az első! Megértelek, én is sokszor hallom, hogy csak a sokadik sikerül, ha egyáltalán sikerül, nagyon ritka, hogy rögtön elsőre. De én is úgy vagyok vele, hogy hátha mégis! :-) Szerintem megéri pozitívan hozzá állni, de azért a realitás talaján maradva.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Válás - Új életet kezdek, tarts velem! ... csak pozitívan!
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Gondolkozzunk pozitívan, olyan egyszerű és mégis sokszor a negatívumokat vonzzuk magunkba!