Inszemináció és mégis pozitívan? (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Nekem 06.07-én volt az első inszeminációm Bp-i Kaáli intézetben.
Nagyon izgatott vagyok :)
2 hét múlva tesztelhetek :)
Na sziasztok lányok :)
Holnap lesz az én nagy napom :)
Holnap 11 órára megyek, és inszem.Egy ügyes kis petesejtem érett meg ma 18, 8 mm volt,nyálkah.7, 8 mm a repesztő beadva és holnap nagy imádkozás hogy minden rendben menjen :)...majd 14 nap múlva teszt.
Igazából én sejtettem hogy ma még nem reped meg, mert érezni szoktam egy pici szurkát az alhasamban és ez még nem volt.Végülis azt mondta az orvos hogy lehet hogy magától is megrepedne, de menjünk biztosra, ezért lett repesztő.
SziReni!
Nem akarsz elmenni valamilyen spec vizsgálatra? Tudtommal az ilyen korai vetéléseknek is vannak okai (főleg, ha többször előfordult),és többségük megoldható. Ismerősömnek sok-sok korai vetélés (pozi teszt és megjött kis késéssel) derítették ki, hogy valami immunprobléma, kapott gyógyszereket, és most félidős terhes, minden rendben náluk!
Én nem tudom, hogyan kell ebben elindulni, de érdemes lenne utánanézned.
Reni én úgy megértelek :(
Én már lassan az utcára sem merek kimenni mert ha terhes nőt látok egyszerűen rosszul vagyok...és igazságtaéannak tartom hogy nekem miért nem jön össze...
hugom kisfia már lassan 3 éves...nagyon aranyos meg minden, de valahogy már a rokonok is csak irritálnak...milyen aranyos hugod babája neked mikor lesz? és ezt kapom mindenhonnan...én már nem magyarázkodok...egyszerűen nem megyek a közelükbe...a munkahelyemen sem mondok nagyon sokat csak amennyit feltétlen muszály mert nem érdekel senkinek a sajnálkozása, de az együttérzése sem...nem kellenek a mű bíztatások...ezt senki nem tudja átérezni csak aki benne van.Én ezzel küzdök a legjoban.
Histen már lassan 9 éve szeretnék babát...:(
Egyébként csütörtökön megyek Uh-ra és vérvételre, és jövő héten inszem...de spontán ciklusban, amiben én egyáltalán nem bízok :((
Sziasztok! SziReni ugy sajnalom!:( Nekem is igy volt az 1 inszem utan...
Shaunie mi a kovetkezo lepes?
Andela koszi a golyat, hozzank ide is koltozhet!:) 3 het mulva jovok a + teszt hirekkel!:)
Nem értem félre véletlenül sem. Én is babaért küzdök és jó tudni, hogy még évek után sem érdemes feladni a reményt, mert lehet, hogy pont akkor jön össze.
SziReni: tesóméknál is ilyen volt az előző inszem. Mire pozitiv lett, megjött, de ezek a mostaniak, úgy tűnik, jobban kapaszkodnak.
Sziasztok Lányok! Rég jártam erre, kicsit hazajöttem a szüleimhez, nem nagyon jutok gép elé itt, lefoglal minden más. Most viszont benéztem hozzátok egy kicsit, és sajnos nem túl jó dolgokat találtam. :-( Sajnálom Lányok a sikertelenségeteket.
Mi jól vagyunk, csak a víz és a gyomorsav kínoz, de nem panaszkodom, majd elmúlik.
Nektek továbbra is nem feladni, kicsit keseregni szabad, de csak kicsit, aztán tovább csinálni. Nekünk még egy jó hónapunk van, a szülésznőnket megkerestem, terhesgondozásra már nem kell járnom, felváltják a gondozást a rendszeres szülés előtti vizsgálatok. Amikor még a Kaáliba jártunk, mindig néztem, mennyi babakép van a falon kirakva, akik inszemes vagy lombikbabák, és lassan mi is csatlakozunk a falra egy képecskével. :-)
Kitartás mindenkinek! Lányok, ahogy 1-2 hete írtam, szülés előtt szeretnék tőletek pozitív tesztről hírt hallani!!! Megígértettem Veletek, hogy így lesz! :-) Még van egy hónap 10 napotok rá! Úgyhogy hajrá! (és mindenki gólyájának küldök egy jól működő GPS-t, ne keringjen mostmár annyit, szálljon le hozzátok is!)
Igen! Igen! Igen! a harmadik a nyero!! :)
amugy neked nem csinlatak hormont Pecsen? mert engem megint elkuldott doki, es akkor lattam, hogy a sima hormonvizsgalatben volt vmi D-vitamin valami is... gondoltam ez akkor biztos rutin? Vagy doki kerte kulon nemtom. azt sem, hogy mennyire fontos ez ad vitamin, es hogy ezzel azt mertek-e
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Válás - Új életet kezdek, tarts velem! ... csak pozitívan!
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Gondolkozzunk pozitívan, olyan egyszerű és mégis sokszor a negatívumokat vonzzuk magunkba!