Inszemináció és mégis pozitívan? (beszélgetés)
Ez így van! Hüyét is kaptam attól, hogy mindig azt mondták, amikor nem estem teherbe, hogy egyél így, egyél úgy, csináld ezt vagy azt, majd ha a házatok kész lesz, mert tudat alatt nem akarja valamelyikőtök, mert nem akarod, hogy a családból ezt vagy azt a gént továbbvigye, nézz magadra mert egészséges felnőttek vagytok, stb.....
Régen mi volt? Stressz akkor is volt, mégha más jellegű is esetleg, azt ették, ami volt, nem jégsaláta, vasban és vitaminokban gazdag 0%os ételek, és generációk éltek együtt, akár egy szobában. Mégis születtek gyerekek. Mégis megszülettek nagyanyáink, nagyanyáink, dédszüleink. Pedig nem hiszem, hogy annyival rózsásabb lett volna az élet.
Lányok! Ha nekem "feszülni" volt kedvem, hát megéltem azt is, és "feszültem"! Meg kell élni azt is, legalábbis nekem ez bevált. Nekem jobb volt megélni, átlendülni rajta, kicsit nyalogatni a sebeim, és utána simán lazítani.
Tudom, mindenki más, de nekem tényleg bevát ez, és lehet, most azt mondjátok "ez a csaj tiszta lüke"! És nem okoskodni akarok, csak annyira kívánom Nektek is, hogy átéljétek a pozitív teszt csodáját, hogy gondoltam, ezt megosztom veletek.
(Ha elegetek van az iylen hozzászólásaimból, nyugodtan lőjetek ám le! :-D )
Köszi a biztatást lányok!!
Shaunie Nektek meg hajrá az inszemre!! Jó lesz az!:)
Koszonom!:) ez a talpra tecccet :) ja igazad van.
Be is jelentkezek hetfon dokihoz. Amugy is most i ciklus szunet jon, ami pont jo lehetoseg arra, hogy megfoganjon a babank a hagyomanyos modon!!:)
Sziasztok! Most nagyon ram ferne egy kis pozitiv energia. 3,5 ev, elvileg rendben vagyunk, 2 inszembol 1 halovany + teszt, majd semmi:(.
Shauni inszemet csinaltok?
Shaunie! Nem akarlak feleslegesen bíztatni, és nem akarom, hogy hiú ábrándokat kergess a mostani hozzászólásom miatt, de azért sokat láttunk mi is a Kaáliba. Volt egy pár, akiknél ugyancsak a férj problémái miatt nem volt sok esély a saját babára. Járt fagyasztatni hímivarsejteket, alig volt életképes, mégis lombikkal saját vérszerinti gyermekük lehetett, pedig nem adtak nekik sok esélyt rá. Gyönyörű kislány. (genetikailag összeférhetőek voltak)
Nálunk én voltam anti-müllerian teszten, hogy tudjuk, nem korai meno pausa problémájával állunk szembe, és azért nem esem teherbe. Nekünk is felvetették abban az esetben a donor sejtet (esetünkben petesejtet), ha annak nem lenne jó az eredménye, de szerencsések vagyunk, jó lett az eredmény. Ezekre az ápolónők illetve a személyzet annyit szokott mondani: nem feladni, láttunk már csodát! Úgyhogy ahogy a címben is van: "....és mégis pozitívan?", most módosítsuk: ".... és mégis pozitívan!!!!"
:-)
A 24. ht után mondták, ne szedjem, tehát már abba is hagytam! :-)
Egyébként nekem is a jobb ment át nehezen! De nálunk nem csak ez volt a gond. Lehet, mire mennél vissza a Kaáliba, már terhes is leszel!
Gratulálok nektek, majd értesíts, mikor szülsz?:)
Én már egy gyerkőc anyukája vagyok, de álmomban sem gondoltam volna hogy a kistesóért ennyit kell harcolni majd...:(
Viven! Nagyobb rá az esély, hogy hsg után öszejön. Hiszen "ki van takarítva az út" a kiskatonák előtt, menetelhetnek szerelembe esni a petesejt felé.
Nálunk a lombik volt a megoldás, két embriót kértünk vissza. Sokan úgy gondolják, hogyha több embriót kérnek vissza, ikrek lesznek a Babák, de nem így van. Kb 78% (tizedre pontosan nem tudom) egyes terhesség lesz, függetlenül a beültetett embriók számától. És az se tény, hogy minél több sejtes embriót kapunk vissza, annál biztosabb a terhesség megmaradása. Volt velem olyan lány is, akinek egyetlen petesejtje lett, ami végülis megtermékenyült és osztódott lombikprogram során, az embrió négy sejtes lett, és megmaradt. Mi két nyolc sejteset kaptunk vissza.
Shaunie, szia, és sziasztok többiek!:)
Az sajnos a gond, hogy nem jön évek óta össze a kistesó..!!! 6,5 éves a fiunk és 2 éve simán próbálkozunk. Nemrég szántam rá magam, hogy akkor ennek utána járunk. És elkezdtem a vérvételeket, vizsgálatokat, és kaptunk ip.ot a pesti káliba is , oda is elmentünk, összeírták milyen vizsgálatok kellenek, és ha meg vannak az eredmények, akkor menjünk vissza. Most ott tartunk, hogy minden kész van, kivéve a sperma vizsgálat meg a HIV vérvétel eredmény. Ha ezek meglesznek, utána ismét vissza Káliba, majd szerintem jön az inszem ,amit Szmatona doki javasolt. Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Válás - Új életet kezdek, tarts velem! ... csak pozitívan!
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Gondolkozzunk pozitívan, olyan egyszerű és mégis sokszor a negatívumokat vonzzuk magunkba!